• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy elmaradt szeánsz miatt kerestem Lilikét telefonon. Rögtön felvette, és 1 óra múlva már alkalmas is volt neki az időpont. Kedvesen tájékoztatott a részletekről.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyszín, én bkv-val mentem. Parkolás a közelben problémás lehet, de a pályaudvar melletti bevásárlóközpont parkolója jó alternatíva lehet.
  • Helyszín:

    Lilike elmondása szerint itt él, dícséretes elegancia jellemzi az igényesen felújított körgangos bérház meghitt lakását. A lakberendező kiváló munkát végzett. A fürdőben a tusfürdő választék gazdag, találhatunk szájvizet és többféle fogkrémet is. A méretes franciaágy az amerikai konyhás nappali melletti kisszobában bújik meg. Minden patyolat tiszta, a törölköző is kellemesen lágy, csaknem olyan finom mint vendéglátóm bőre.
  • Lány külseje:

    Lilike rég töltött fel magáról képet, de csalódás nem fog érni senkit. Arca vonzó, pár évet akár le is tagadhatna. Elmondása szerint felugrott rá 5-6 kiló, de számomra ez nem volt zavaró, inkább nőiesebbé tették, csakúgy mint a szülés nyomai. Lilike egy dögös milf. Ha jól emlkékszem egy body köntös kombóban fogadott. De közvetlensége és simogató kedvessége elterelte figyelmemet.
  • Action:

    Kedvesen az ajtóban fogadott, gyengéd puszival, mintha régi ismerősök lennénk. Innivalóval kínált, majd kaptam egy tiszta törölközőt és elkísért a fürdőig. Tusolás után már a hatalmas franciaágyon heverve láttam viszont, még a köntösében. Megbeszéltük mit szeretnék és meddig maradhatok, sajnos csak 90 percet tölthettünk együtt. Gyengéd csókokkal, ismerkedős simogatásokkal kezdtünk, majd a lényegre tapintott. Add ide! felszólításának nem lehetett ellenállni, barátnős franciával jutalmazta engedékenységem. Lassanként én is közelebb jutottam Lilike érzékenyebb domborulataihoz. Mellbimbói érzékenyen reágáltak a kényeztetésre. Lekerült róla a köntös és a body is kikapcsolódott, így ujjaimmal viszonozhattam kedvességét. Kedvesem kelyhe gyorsan nedvesedett és kellemesen forró volt, de szólt hogy most hagyjam őt játszani, késöbb én is játszhatok. A siker után hagyott szájában lenyugodni, és csak ezután frissítette fel magát a fürdőben. Miután felfrissítettük magunkat mindketten átadtam ajándékomat, nagyon jól állt neki. Most én következhettem a kényeztetéssel, amibe ő is besegített, gyengéden simogatta magát. Végigkalandoztam selymes völgyeit s hegyeit. Melleinél elidőztem, de vissza-visszatértem mindig egyre forróbb kelyhéhez. Miután alkalmi kedvesem is jobbann érezte magát, kis pihegés után után lágy franciával kedveskedett ismét, amit 69- ben folytattunk, csiklója még érzékeny volt, de gyengéden játszhattam vele. Hamarosan a gumi is felkerült és változatos pózokban élveztük egymást. A gumi megtöltése után hagyott Lilike pár pillanatnyi pihenőt, majd ismét a szájában voltam a golyókat és az ánusz környékét sem kerülte el figyelme. Az ágyról lelógatta fejét és így dughattam lágy ajkait. A gumi ismét felkerült és kipróbálhattam partnerem popsiját is, volt misszi, kutyus, lábai hol a nyakában vagy épp a hátamon és így húzott egyre beljebb és beljebb. A maradék fél órácska vad baszásba fordult különböző pózok és nyílások felváltva kényeztetve, míg egymás mellé nem dőltünk mosolyogva. Lilike imád dugni, így egyszerűen, és izmos hüvelyének minden rezdülése érezteti ezt. Miközben benne voltam folyamatosan simogatott, olykor barátnősen rásimított a golyókra.Sajnos sietnünk kellett, egy gyors tusolás után még kávéval kínált. Míg együtt öltöztünk ő rendbe szedte közben a lakást. Búcsúzóul még kaptam egy szájrapuszit és végigsimította a fenekem, mintha a szeretőmtől távoztam volna.
  • Elszámolás:

    Lilikénél nincsenek extrák, minden az alapban van. Amit vállal szenvedéllyel csinálja és szereti is, legalábbis elhiteti a vendégével. Teljesen korrekt ár érték arányban. A jelenlegi átlag alsóbb szegmense.
  • Összkép:

    Lilike tökéletesen kárpótolt az elmaradt randi miatt. Teljesen kifacsartuk egymást, én mégis felfrissülve távoztam. Sajnos időnk szűkössége miatt nem tudtunk mindent kipróbálni. Ő igazán alkalmas és képes a több órás vad lepedőcsatákra. Érdemes nála végigvenni a menüt, mégha több órába is telik😊🤗.
Happy Massage