• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már érdeklődtem telefonon Emilynél és mivel nagyon szimpatikusnak találtam mind a beszámolói mind a hangja alapján, a "kedvencek" közé került. Mikor Aznap láttam hogy hívható, elérhető, felhívtam. Egyből megbeszéltük az időpontot (rugalmas volt, pár órán belül fogadott) és a helyszínt és már csak az órákat, perceket kellett számolnom.
  • Megközelítés:

    Korábban sose jártam még a környéken, így nem hagyatkozhattam helyismeretre, hanem taxival érkeztem. Távozni viszont már a BKV járatait vettem igénybe, egy metró állomás kb 5 perc sétával elérhető. Parkolóhelyekről nem tudok információt adni, mivel nem kellett rá figyelnem, de felteszem nem probléma az sem. Pontosan érkeztem, egyből be is jutottam. Fontos hogy a kaputelefonon jelentkezz be, hogy bejuss az épületbe, ehhez megkapod a szükséges instrukciókat telefonon Emilytől. Zökkenőmentes bejutás nem lehet eltévedni se házon kívül, se belül.
  • Helyszín:

    Újépítésű környék, új ház, igényes, otthonos belső berendezés a kis garzonban. Tisztaság, jó illatok, kellemes fényviszonyok, igényes berendezési/ dísz tárgyak. Persze nem lakberendezési ihletet jöttem venni, de jó érzés ilyen kulturált, igényes lakásba megérkezni. Nem szalon, nem kell logisztikázni. A fürdő is teljesen ok, van tusfürdő, stb. Egy amerikai konyhának is mondott, nappali-konyhában ültünk le először beszélgetni, majd a hálószobában is mindent rendben találtam. Tényleg tip top minden. :)
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza talán hogy milyen energikus, szép lány Emily. Vagány külső tetoválásokkal is díszítve, amik a retusált képeken érhető diszkréciós okokból nem láthatóak. Ugyanakkor a vagány külső szelíd, értelmes, aranyos csajt rejt. Szexi köntösben fogadott, ami szép alakjából is sokat sejtetett. Személy szerint a tetoválás sose tartozott a kedvenc test díszítéseim közé, viszont Emilynek jól áll, ez csak icipici szubjektiv, remélem nem bántom meg ha ezt leírom, az összképen egyáltalán nem ront semmit a tetoválás. Gyönyörű szemek, igéző tekintet, érzéki vonalak, barátnős hangulat.
  • Action:

    Megérkezésem után egy pohár vízzel (lehet mást is kínált,én vizet kértem) kínált, leültünk a nappali-konyhában és elkezdtünk beszélgetni, ki hogy érkezett meg, miért jöttem "azon kívül" vagyis pontosan mit szeretnék, stb. Erre a részre nagyon szükségem volt, mivel nincs rutinom szexpartner lányokkal, így a bizalomra, vagy a jó légkör hamar felépült. Teljesen hitelesnek tűnt és meg is nyugtatott, hogy Emily is megválogatja a partnereit, fontos számára is az ismerkedés, ráhangolódás a partnerével.
    A rövid beszélgetős ismerkedés után a fürdőszoba felé vettem én az irányt, onnan pedig a hálószoba felé vettük immár közösen az irányt. Itt került le a ruha Emilyrol. Nagyon jó alakja van, finom a bőre, illatos mindenütt. Simogatások, puszik után én gumit kértem, fő a biztonság, és francianyelvleckét kaptam védő felszerelésben. Jól esett, szépen hadrendbe lettem állítva. Nem siettetett, szépen haladtunk, hangolódtunk. Én simogatásokkal igyekeztem Emily hangulatát is megfelelő szintre hozni, a nyalakodás sajnos biztonsági okokból kihagytam. (Lehet csak saját para, de így láttam jónak.) Több féle pózt is kipróbáltunk, amit kértem, Emily készségesen megtett. Finom, szűk, feszes kelyhe magába szippantott. Nagyon élveztem az együtt létet, kellemes orgazmust éltem meg. Elnézést, de arról sajnos nem tudok nyilatkozni, Emilynél 1:1 lett-e, inkább úgy sejtem, nem, de hát nem féltem őt, hogy szexuális örömök nélkül maradna, emiatt nem éreztem lelkiismeret furdalást... Pornós feeling és barátnős érzés egyszerre? Nekem megvolt. A pornóst amiatt írtam, mivel Emily nekem a vadócabb kategória a tetoválásokkal, és maga a látvány hogy egy ilyen kaliberű nő van alattad, feletted, előtted észbontó, viszont közben iszonyatosan rám tudott hangolódni, amiért nagy csillagos 5-ös. :)
  • Elszámolás:

    Előre adtam, kiszámoltam a megfelelő címleteket a lakás egy pontjára. Fontos tudni hogy Emily extra élmény, kategória, ezért magasabb színvonalú tiszteletet is kér és érdemel. Extrákról nem tudok, ha igénybe is vettem öntudatlanul és minden flottul zavartalanul zajlott.
  • Összkép:

    Maximális barátnő feeling egy pornós testű bombázóval, abszolút egymásra hangolódás, legalább is én ezt megkaptam. Legyen az a zárszó, hogy ha olyan lányt keresnék akihez visszajárhatok, most nem keresnék tovább. :)
Happy Massage