• KITTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefont kolléganő vette fel aki útba igazított és 1 órán belül már ott is voltam. Könnyen ment nem volt semmi nehézség benne.
  • Megközelítés:

    BKV-val jól megközelíthető helyen van. Ki van írva a lépcsőház amit megadnak így meg lehet találni. A megérkezéskor a lépcsőházba való belépéshez ismét fel kell hívni őket akkor megmondják csengőt és lehet menni befelé. Parkolót nehezebb lehet találni a környéken de mivel tömegközlekedéssel érkeztem erre annyira nem figyeltem
  • Helyszín:

    Szép lakás 2-3 szobával. Mind üres volt én voltam az egyetlen vendég ami kifejezetten szimpatikus volt. A fürdő szoba teljesen rendben van. Van WC is. A szobában középen egy masszázs ágy áll oldalt van tükör, illetve a szoba végében van egy fotel amelyre a ruhákat illetve akár magunkat tudjuk elhelyezni.
  • Lány külseje:

    Kitti nagyon szép lány, Az arc kitakarás csak diszkréció ugyanis nagyon nagyon szép arca van. A mosolyától el lehet olvadni. Biztattam is hogy mosolyogjon sokat mert elképesztő. A hölgy nyaktól lefele is rendben van. Pontosan azt kapjuk amit a képeken látunk. Erre mindenkinek nyilván ízlése szerint kell válaszolnia, de nekem tetszett amit láttam. A mellei picit puhábbak a vártnál de ez megint csak preferencia kérdése. Amúgy egy szép fiatal vékony lány. Szerintem senki nem fog csalódni benne aki elmegy.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből vissza érve masszázsal kezdtünk. Ez nagyon kellemes volt, bár nem ez volt életem masszázsa de a célnak megfelelt és én nekem nagyon jól esett. Szokásos lentről felfelé haladós koreográfia: láb, fenék, alsó hát ,felső hát, kezek, mindez megfelelő idő ráfordítással se nem túl sok se nem kevés. Közben nagyon jól eltudtunk beszélgetni. Ez lehet hogy a kölcsönös szimpátia miatt volt csak így de nálam így volt. Az erotika picit elmaradt mert főleg a csevejre koncentráltunk mindketten. De ez így is tökéletes volt számomra.
  • Levezetés:

    Amikor jött a varázs szó szépen engedelmeskedtem majd rábíztam magam, nem volt semmi kívánságom csak hogy kezdjük el. Kaptam egy kellemes lingamot, majd mivel nem volt ellenemre kezdeményezte a franciát is. Nem kellett se kérni se semmi, magátol rám borult. Én díjaztam nagyon ezt a kezdeményezőségét. Mind kézi mind francia technikában ügyes a hölgy, és ahogy telt az idő úgy lett egyre több a francia és egyre kevesebb a kéz ami szintén nagyon jó volt, mert ez általában fordítva szokott lenni. Közben a bal kezemmel felfedeztem a popsit és a melleket, majd miután megállapítottam hogy mindkettő rendben van vissza adtam magam a az élvezeteknek. Egy 10 perc múlva kértem hogy a végére üljünk át a kanapéra és ott fejezzük be. Semmi ellenvetése nem volt átmentünk oda. Itt még egyszer megvizsgáltam a melleit hogy biztosan minden rendben legyen velük, majd kértem hogy a franciához szemezzen sokat amit meg is tett, ez rendkívül fokozta az erotika faktort. Kértem hogy a végén is nézzen a szemembe. Ennek hatására egy 10/10-es orgazmust hozott ki belőlem. Sajnos nem opció az NSZFV, és ezt jelezte is előre így az utolsó 10 mp rész mikor jeleztem hogy közel a vég már kézzel történt, de ez nem vett el semmit az élvezetből. Ezután hagyott lenyugodni majd szépen letörölgetett, majd elmentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Szólt hogy nyugodtan menjek vissza a szobába fürdés után így mikor visszaértem, mivel hamarabb ott voltam, letettem a kis asztalra, majd elköszönés előtt jeleztem neki ezt, ennél többet nem is beszéltünk róla. Az ár nagyon korrekt az élményhez képest.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jó volt. Egy szép nővel voltam egy nagyon kedvező áron és amikor mosolygott a hölgy olyankor folyamatosan azt éreztem hogy wow már csak ezért megérte idejönni. Tudom ajánlani mindenkinek.
Happy Massage