• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Ván-dor ,

    Örülök, hogy tetszenek neked a fotóim és meglátogattál ,ahogy írtad a masszázs nálam nem maradhat el mert
    az erotikus masszázs különleges .
    Jól esik testnek és léleknek közben ismerkedhetünk egy kicsit egymással ,és kellemes felvezetése lehet a randinak :)
    Köszönöm szépen a beszidet és a sok dicséretet is ,bearanyoztad a napomat
    Máskor is várlak szeretettel
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Bius képei már régen felkeltették érdeklődésemet, bemutatkozása és a róla szóló beszámolók egyre inkább inspirálták látogatási szándékomat. Kértem bővebb infót és aválaszkedves, részletes volt mind a feltételek,mind a lehetőségek tekintetében. Elhatározásomat tett követte és a nagyobb biztonság kedvéért a tervezett látogatás előtt egy nappal felhivtam. Kedves hangon tájékoztatott, bár már csak a beszélgetés stilusa miatt (szeretem a hangot is ismerni előre) húztam az időt. Arccal hirdet, az értékeléseket elolvastam, ezután nem maradtak kétségeim és másnapra megbeszéltük a találkát.
  • Megközelítés:

    Árpád hid budai oldalán rendel, repülő és HÉV kivételével minden járművel megközelithető max. 5 perc sétával. Cim pontos, könnyű megtalálni. Parkolás sem okozhat gondot, én villamost választottam.
  • Helyszín:

    Kapukód, lift és a nyiló ajtó mögött Bius vár, hihetően örül nekem, kis puszikast is kapok. Van egy kutyusa is amit bemutatott, bár a házi kedvenc nem tanusitott nagy érdeklődést személyem iránt, igy többé nem találkoztunk. Kellemes, rendezett lakás, életvitel szerűen itt lakik, igy otthonos benyomást kelt. A szobában masszázspad és ágy is van. Fürdő is minden igényt kielégit, minden szükséges kellék rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Bius szép szál, magas lány, hosszú, formás lábak, szépen telt combok, nagyon vonzó, kézbeillő popsi. Keblei kicsik de szép formájúak, kellemes, kényeztetésre való és jól reagáló bimbókkal. Kedves mosolya, jó beszélőkéje, laza stilusa azonnal jó hangulatot teremtett és ezt a továbbiakban is folyamatosan élvezhettem.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után már egy huncutul megtervezett _ alsó, felső egyben - valamiben várt amit két hatalmas masni kötött össze rajta. Ezen keresztül is élvezet volt kebleit simogatni, de a masnit elég könnyen kioldottam (a másikat ő ) és ekkor láttam, hogy az egész csak egy darab textil. Elmondta, hogy felvenni sokkal bonyolultabb, akár 8- 10 percig is kell hozzá. Bátortalan javaslatomat a masszázs kihagyására nem fogadta el, igy hasra feküdtem és igy élveztem a masszázs- pontosabban erőteljes simogatások élményét, bár erotikát még nemigen vitt bele. Egy idő után javasoltam, hogy cseréljünk szerepet amit viszont elfogadott és ő feküdt hasra. Kezembe adta az olajos flakont, én tapasztalatlanul kissé több olajat öntöttem a hátára mint kellett volna, de igy legalább alaposan átkentem mindenhol. Ez a legjobb, legizgalmasabb módja egy magas, karcsú női test alapos feltérképezésének. Bokájától a nyakáig siklottak kezeim, izmos, formás lábain, telt, hosszú combjain és a két nagyon vonzó, izgató félgömbön. Még csúszkamasszázzsal is megpróbálkoztam - nekem jó volt. Majd megfordult és most elölről gyönyörködtem, élvezkedtem szép alanyom kellemes, izgalmas adottságaiban. Öröm volt játszani a kis keblekkel, az egyre erősödő bimbókkal, közben csókolni a száját, élvezni nyelve játékos viszonzásait. A csókolózás végig meghatározó volt és számomra nagyon emlékezetes maradt. Végül rejtett kincséhez jutottam és - bár előttem már megirták - nagyon meglepett nagy keményen ágaskodó csiklója. Ilyen szerencsés találkozás egy jól fejlett bimbóval- tapasztalaton szerint - ritka. Ezt nemcsak simogatni nyalogatni lehet hanem szopogatni mint egy cumit. És ami nagyon izgató volt, hogy láthatóan, hallhatóan nagyon hosszan élvezte is. Ezzel véget is ért a masszázs, átinvitált az ágyra
  • Levezetés:

    Ott tovább folytattam kényeztetését, ujjaim játszottak a húsos, neves puncival, a redős ajkakkal és amig ujjam a puncit simogatta belülről,nem tudtam elszakadni a szép nagy, keményen ágaskodó csiklótól. Ő csak lihegett tekergett, néha a fejemen vagy a kezemen igazitott, de az egész helyzetet mindketten nagyon élveztük. Majd én feküdtem hanyatt, pihenésképpen hosszan csókolóztunk, aztán a fejem fölé jött, megtámaszkodott az ágy szélén és a nyelvemre bizta magát, közben mozgásával segitette élményének elérését, ami néhány perc múlva be is következett egy kiadós élvezés formájában. Ezután kellett egy kis csókos lenyugvás, pihenés, majd ő vette kezébe ill. szájába az irányitást. Nagyszerű franciás, simogatós játékba kezdett, amit néha -kérésemre - forró csókolózással szakitottunk meg. Mivel végig szájba nincs, igy kértem, ha szólok, újra csókban forrjunk össze, miközben kezével adja meg a kegyelemdöfést. Igy is történt, az utolsó pillanatban rám hajolt, miközben kezével elrepitett, nyelveink egymással lassú táncot lejtettek. Fergeteges volt. A lenyugvás szintén: összebújva beszélgettünk, simogattuk egymást. Egy idő után megkérdeztem, mennyi időnk van még erre - meglepetésemre azt mondta, nem tudja, nincs óra a szobában, felkelt megnézte a laptopján. (Már túlléptük, Imádtam.) Maradtam volna még de a visszaélés nem szép dolog!Kis fürdés beszélgetés majd búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Előre letettem a boritékot, nem nyúlt hozzá, de induláskor odalépett és megszámolta a benne levőt.( biztos volt már rossz tapasztalata)
  • Összkép:

    A várakozásaimhoz képest is sok pozitiv meglepetés ért, nagyon jól éreztem magam, még mindig örömmel gondolok a látogatásra, a vele töltött időre. Kedves, cserfes vonzó lány. Szivesen megismételném. Köszönöm
Happy Massage