• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány hete voltam nála, viszont utána inaktív lett pár hétre, így csak most írom a beszámolót. Telefonon hívtam reggel, másfél órával a találkozó előtt, könnyen elértem. A telefont ő kezeli, mivel egyedül van a lakásban, mondhatni szabadúszó lett :)
    A konkurens oldalt jobban kezeli, ott több minden látható, remélem hamarosan az itteni adatlap is naprakész lesz. Már a telefonban szólt, hogy változott a helyszín és a rozsaszal a regebbihez képest, korrekt.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, erre bizony rá kell szánni az időt, de türelemmel megoldhato. A ház mögötti hátsó utcákban lehet keringeni, nem egyszerű. A ház előtt nincs lehetőség parkolni. BKV viszont van minden féle, erősen javasolt, akinek nincs hozzánőve a kormány a kezéhez, az inkább ezt az opciót válassza. A ház megtalálásában is bénáztam, de telefonos egyeztetés után sikerült. A lényeg, hogy a T betűs élelmiszer üzlet felé kell indulni. Ott a kapunál és az ajtónál is be kell írni a kódot, érdemes addig telefon kapcsolatban lenni.
  • Helyszín:

    A lakás tökéletes, új építésű, új berendezésekkel, minimál dizájn berendezéssel. Ahogy írtam teljesen egyedül van, meghitt. A szoba kicsi, a földön tatami. Viszonylag világos, kevés hangulatfénnyel operál, de ez nem gond. A fürdőben zuhanyzó, kevés tusfürdő, de épp elég. Szajviz is van, minden megfelel, nem sok, de épp elég.
  • Lány külseje:

    Valami egybereszes fekete fehérneműben fogadott, talán ezt hívják babydollnak (?), rendkívül nagy dekoltázsal, mondhatni nem sokat tartott a melltartó része, nem hiszem hogy így túl kényelmes, de mindenesetre látványos volt. Én személy szerint úgy gondolom, hogy jobban illene hozzá valami visszafogottabb fogadó ruházat, ami többet takar, és inkább csak sejtet, de ez csak személyes vélemény. Alacsony lány, óriási, természetes mellekkel, összefogott hajjal fogadott. Az arca olyan, amire elsőre azt mondja az ember, hogy átlagos, aztán egyre jobban tetszik neki, a végül pedig teljesen beleszeret. Fiatalos, kedves, kicsit félénk lány bonyomását kelti. A képeknek teljesen megfelel, nem kell félni.
  • Erotikus masszázs:

    Hasra feküdtem és kezdődött a nagyon egyedi csúszka. Tulajdonképpen elsőre azt is mondhatnám, hogy monoton, de aztán rájön az ember, hogy ez pontosan így tökéletes. Bekeni magát szépen olajjal, és mellekkel, egész testtel, lábbal, mindennel, fél-le csuszkal az ember hátán. És csak csúszik és csúszik és csúszik, és az ember fia teljesen átalakul a teste alatt, átlép egy másik dimenzióba. A fordulast én kezdeményezte, úgy is folytatódik a koreográfia, itt már lehet lopni kis csókokat, de senki ne vad pornós smárolásra gondoljon. Ezek után picit én is masziroztam a hátat, ami láthatóan tetszett neki.
  • Levezetés:

    Kértem, hogy forduljunk 69-be, és kezdetét vette a kölcsönös kényeztetés. Nem mondanám, hogy profi szájmunkája van, de jól eső, kedvesen csinálja, majd fejlődik, de ki tudja, lehet, hogy ez is hozzátartozik a megnyerő összképhez. Szép, ápolt lent is, kellemes ténykedni, de nem játssza meg magát, nincsenek mű élvezések. Viszont a megfelelő, odafigyelo kényeztetés láthatóan nincs az ellenére. Közben ő is tenykedik, néha kézzel is, jól esik. Végül félig ülő helyzetbe kerülök, és úgy irányítom kézzel a fejét, nem zavarja, ügyesen alkalmazkodik, így is lesz vége.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy vannak-e extrák, én nem kértem. A rozsaszalak mostmar magasabbak a masszázs átlagnál, egy kerek, oszthatatlan csokorra kell számítani. Elején letettem az asztalra, nem került szóba. Megeri abszolút.
  • Összkép:

    A barátnős vonalat képviseli, és ez jó is így, és ezt lehetne még tovább erősíteni. Persze az sem jó, ha nagyon megjatszott, tehát ha ennyi jön "szívből", akkor maradjon így, ha még kicsit több bujás, ölelés belefér, az még jobb lenne. Osszesegeben azonban teljesen elégedett vagyok, ha lesz rá alkalmam, visszatérek.
Happy Massage