• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este VTR-en küldtem el a randi kérelmet, másnap kora reggel már el is fogadta így ez nagyon egyszerűen ment. Mivel korábban még nem jártam nála így délelőtt azért felhívtam, mert szerettem volna hallani a hangját, ami nálam egy fontos bizalmi faktor, illetve 1-2 apró részletet még egyeztettünk. Ő is megörült, hogy felhívtam így már ekkor éreztem, hogy jó döntés lesz meglátogatni.
  • Megközelítés:

    A cím abszolút pontos és könnyen megtalálható, én bkv-val mentem, de a ház előtt illetve az utcában több helyen is volt üres parkoló szóval könnyen megoldható az is. Kicsit hamarabb érkeztem, így megcsörgettem és pár perc múlva mehettem is. Bejutás könnyen ment, mindent egyértelműem elmond Zsantill a telefonban.
  • Helyszín:

    Lakásba belépve patyolat tisztaság fogadott, a lakás szépen felújított minden igényes és tiszta volt. Fürdőre az 5 pont kevés is, hatalmas és tágas, zuhanyzó szintén fullos és ami ritkaság szerintem a fürdőben van 1 pad amire kényelmesen le lehet pakolni. Zuhanyzóban a tusfürdő kínálat vetekszik a drogériák áraukészletével, tehát mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tusfürdőt. Törölköző frissen mosott, puha és jó nedv szívó, ezen kívül a higéniához minden adott (egyszer használatos fogkefe, fogkrém, többféle szájvíz és hozzá kispohár) Baszobában kellemes hangulatvilágítás volt és egy hatalmas és kényelmes franciaágy ami minden igénytkielégít. Szobában is van szék ahova le lehet pakolni, illetve vállfa is rendelkezésre áll. Röviden fullos a lakás, tökéletes minden szempontból.
  • Lány külseje:

    Ajtón belépve egy gyönyörű magassarkúban, combfixben és body-ban fogadott, hát egyből fülig ért a szám mint Gombóc Artúrnak a csokiboltban. Arca gyönyörű, csak a diszkréció miatt van kitakarva, teste formás és őrjítő. A képek a kisugárzását nem tudják sajnos visszaadni pedig az is páratlan.

    Feneke szép kerek, formás és kemény, mellei pedig pont jó méretűek és szintén szép formásak. Engem egyből levett a lábamról, minden szempontból csillagos ötös, ha akarnék se tudnék semmibe belekötni, mert rendkívül kedves is volt az első perctől kezdve.
  • Action:

    Megérkezés után kedvesen a szobába invitált és egyből kérdezte, hogy kérek-e kávét, üdítőt vagy vizet esetleg. A vizet választottam amit egyből hozott is. Ezután pár percet beszélgettünk kötetlenül, ami pont kellemes volt így első találkozásnál az egymásra hangolódás szempontjából. Ezután elmentem zuhanyozni, zuhanyból visszaérve a szobában várt és egyből csókkal indítáttunk illetve elkezdtük egymás testének a felfedezését. Csókja nagyon finom. Ezután az ágyon folytatottuk egy kis simogatással majd megkértem, hogy feküdjön hanyatt, mert én szeretném kezdeni a kényeztetést. Nagyon finom volt és a hangjából illetve a rezdüléseiből ítélve ő is nagyon élvezte a dolgot, sajnos nem sikerült elmennie, de már csak emiatt is biztos visszamegyek, hogy legközelebb összehozzuk. Utána cseréltünk és megmutatta francia tudását, amit felsőfokú volt. Finoman érzékien csinálta, időnként a mellei közé vette ami szintén maradandó élmény volt. Végig figyelte a reakcióimat és érződött hogy a lehető legjobbat akarja adni nekem. Az előjáték után gumit kértem majdnyeregbe pattant és olyan lovaglásba kezdett amiben még nem volt részem, jó sokáig bírta és hát a látvány mesés volt. Ezután helyet cseréltünk és szemből támadtam, itt is többször csókoloztunk ami végig gyengéd és finom volt, ezután még hátulról is lehetőségem nyílt kényeztetni, majd végül a posijára mentem el. Tisztálkodás után kis pihenés következett ami mindkettőnknek jól jött, majd felajánlotta, hogy szívesen megmasszíroz. Éltem a lehetőséggel és ebben is abszolút profi volt.

    Masszázs után még kicsit összebújva simogattuk egymást és finom csókokat kaptam, majd időm lejártával (illetve túl is csúszva azon) elmentem a fürdőbe ismét. Fürdőből visszaérve letettem az asztalra az ajándékot amit neki vittem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, amit előre megbeszéltünk azt élvezettel csinálta végig. Nem volt semmi extra igényem, így az extrák kapcsán nem tudom mik lehetnek. Elszámolás abszolút korrekt, nagyon szimpatikus volt, hogy bár első randink volt, de csak az action után történt és akkor se ő kérte, hogy rendezzük az anyagiakat, ez újabb hatalmas piros pont volt részemről.
  • Összkép:

    Óriási vigyorral az arcomon távoztam, és már ahogy kiléptem az ajtót éreztem hogy rövidesen újra meg kell látogatnom. Egy gyönyörű, jófej és nagyon kedves NŐ-t ismertem meg Zsantill személyében akivel tényleg élmény minden perc.
Happy Massage