• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőnek itt írtam neki üzenetet, gyorsan válaszolt és kis egyeztetés után sikerült időt foglalni VTR-on keresztül egyszerűen minden hiba nélkül.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem a talira, nem kell sokat sétálni, egyszerű oda lehet találni nagyon a bejárathoz ha rákeres az ember neten.
  • Helyszín:

    A célnak teljesen megfelel a lakás, a fürdő is szép tiszta volt, volt tusfürdő de szólt ha netán valamit hiányolnék akkor szóljak nyugodtan.
  • Lány külseje:

    Itt nem tudok úgy nagyon sok mindent leírni, képek nem hiszem, hogy teljesen vissza tudják adni mennyire helyesen/jól néz ki Fanni élőben. A teste valami isteni, amikor megláttam elsőnek a szavam elállt, nem a csontkollekciók közé tartozik de nem is duci, személy szerint jobban kedvelem az ilyen testű lányokat mint Fanni. A fotókon ki van retusálva a tetoválásai de az nekem még csak adott hozzá, imádom ha valakinek vannak tetkói.
  • Action:

    Amikor ajtót nyitott, 1 köntösben fogadott Fanni, a színére nem emlékszem mert már az arca után elállt a szavam amikor megláttam. Miután beengedett leraktam a cuccaim/kabátom majd elkezdtünk 1 kicsit beszélgetni magunkról, próbált kicsit feloldani mert izgultam mivel ez volt az első ilyen alkalmam, majd adott 1 törülközőt és elkísért a fürdőbe. Ott gyors tusolás a higiénia miatt, majd miután elhagytam a fürdőt és visszatértem a szobába na akkor és ott amint megláttam Éva kosztümben hát mondhatni lefagytam... Az arca, a mellei, a teste valami gyönyör és nem lehet vele betelni. Majd elkezdtük felfedezni egymás testét egy kicsit, ezek után mondta, hogy feküdjek le és kis puszilkodás a lenti részem tere után a szájába vette azt amit kellett... Ha bírtam volna lehet egész nap élveztem volna, de idő után kis helycsere ahol én próbáltam meg Fannit kielégíteni lentről szájjal. Miután letértem a csodás testrészéhez elkezdtem nyalni, próbáltam a kezeimmel is kicsit a mellét izgatni/dédelgetni amennyire tudtam. Próbálkozásom után felcseréltük megint a pozíciót és elkezdett dolgozni ismét a kicsi énemen az isteni szájával és kezével ritkán. Ezek után jött a gumi és hát a csodás lovaglás... Az a látvány amikor rajtad lovagol elfelejthetetlen... Egyszerűen nem tudtam betelni azzal a látvánnyal ami előttem volt miközben rajtam lovagolt... A csodaszép arcát ahogy takarta kicsit a gyönyörű hosszú haja és a keblei ahogy mozogtak felfoghatatlan látvány... Ezek után pozi csere történt ami viszont doggy volt, hát.... A csodás feneke és a látvány hátulról ami fogadott mikor előre dőlt nem bírtam sokáig... Egy kicsit próbáltam húzni ameddig bírtam de a látvány és az érzés nem hagyta és végem lett a gumiban... Majd kis tisztálkodás után lefeküdtünk egymás mellé és elkezdtünk kicsit beszélgetni a vége előtt.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt és kedves volt Fanni, végig engem tartott szem előtt.
  • Összkép:

    Mint fent már leírtam Fanni arca gyönyörű, teste valami álom, mivel volt pár tetkó azért felőlem csak + pont mivel imádom őket. Akár ki is lesz a szerencsés aki elmondhatja majd magáról, hogy Fanni a barátnője az biztos, hogy az egyik legszerencsésebb/boldogabb ember lesz a világon. Ha netán a későbbiekben még esély adatik rá biztos vissza térek még, ha csak fogad persze.
Happy Massage