• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTRen egyeztettünk, elsőre nem sikerült de egy héttel később már igen.
  • Megközelítés:

    Új építésű lakópark, odatalálni könnyű, parkolni nem, mivel még építkezés alatt van a környék. Van a közelben egy fizetős parkoló, ott van hely. A tömegközlekedést nézve az 1es villamos a közelben jár. Az épület megtalálásához kértem telefonos segítséget, amit Nóra készségesen meg is adott. A bejutás egyszerű volt, az első emeleten van a lakás, így lépcsőztem. Mire odaértem már nyílt is az ajtó.
  • Helyszín:

    Új lakás, tiszta szép rendben. Nappaliból nyílik a baszoba illetve a fürdő is. A törülköző új, jó minőségű. A fürdő első osztályú, zuhanyfülke mindennel felszerelve. A nappalin keresztül közlekedés a diszkréciót csökkenti, de mivel nem volt tömeg😊 engem nem zavart. Az akció végén találkoztam a kolléganővel, pár szót váltottunk egy esetleges 3as felállásról is. A szobában nagy franciaágy, a gardróbszekrény ajtaja tükrös, de csak az ágy végére ad rálátást.
  • Lány külseje:

    Nóra egy köntösben fogadott, ami csak sejtette az alakját, de azt sokat ígérően. Egy manapság divatos, szexy szemüveg is volt rajta. Ez később a francialecke közben is viselte, nagyon tetszett. Egyébként a képeknek megfelelő fiatal, jó alakú csaj. Kicsi hegyes didkók, karcsú derék, gyönyörű formás popsi. Ezt már később realizáltam mikor fehérnemű magassarkú kombóra váltott. Arcra sincs hibája, a szemüveget már említettem. Nincs centiméter a szememben (esetleg a kezemben 😉), a mellbőség talán egy kicsit túlzó, de nekem tetszettek a hegyes "tini" didkók 😊
  • Action:

    Mielőtt a fürdőbe mentem én kértem Nórától a magassarkút, ő pedig ajánlotta mellé a fehérneműt. Ebben meg is egyeztünk. Így is lett, a fürdőből visszajövet egy vadító kis macska fogadott. A tükröt is kihasználva forgattam kezeim között, a popsija 11es. Gyorsan az ágyra keveredtünk, Nóra a lábam közé helyezkedve vett "kezelésbe". Nagyon jó a franciája, az elején több kézzel, (de nekem így is tetszett), később már több szájjal. Az én ízlésemnek kicsit gyorsan csinálja, de finoman. Biztatni kell a mélytorokra, ami nem a legprofibb, de az igyekezete nagyon szexy. Mikor már nagyon elvarázsolt, felajánlottam a 69et, de nem lelkesedett így inkább hagytam hadd gyakoroljon tovább. A kényszerfarnciát nem próbáltam, talán majd legközelebb, ha már gyakorlottabb.
    Amikor a gumit ajánlotta, elfogadtam és misszivel folytattuk. Egy kis sikosító segítségével hatoltam belé. Tüzes, szűk punci fogadott. Lábait a magassarkúval együtt emelte magasra én pedig toltam neki tövig. Mikor már majdnem végem lett, váltottunk kutyusba. Gyönyörűen pucsítva tolta formás popsíját elém. Rózsaszín ánusza is hívogatón lüktetett, ahogy pumpáltam a puncit. (Sajnos azt nem szabad). Időnként karcsú derekát simogatva hagytam, hogy ő tolja magát rám. Nagyon finom volt ahogy puncijával a farkamra is rászorítva mozgott a dákómon.
    Sajnos ezt már nem is bírtam sokáig, popsiját markolászva lőttem tele a gumit. Nem szaladt el rögtön, hagyta hogy én rogyjak vissza az ágyra.
    Kis pihi és víz után egy masszázst is kaptam. Nem túl erős, de nagyon finom kis kezei vannak, nagyon jólesett. A beszélgetés is kellemes volt vele, semmi megjátszás.
    Levezetésképp még én is simogattam (nagyon finom bőre van), és gyurmáztam kicsit a "tini" didkókat majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Az rózsaszálakat előre kérte, így első alkalommal ez így van rendben. Extrákat nem kértem. Az átlagnál magasabb az ajándék mértéke, de az ár érték arány még jó.
  • Összkép:

    Nagyon készséges fiatal lányka. Egy kis tartózkodást éreztem az elején, de a végén már jól összedolgoztunk 😜. Kíváncsi vagyok milyen lesz, ha már nem először megyek hozzá.
Happy Massage