• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon reggel 9-kor elértem, 11-kor már ott is voltam nála.
    RENDKÍVÜL kedves, fiatalos hangja volt a telefonban. Elmondta a virágszálakat, azt, hogy a közös fürdés csók és a natúr francia az alap. A NFVSZ az extra. Egészen felvillanyozódtam, tényleg olyan kedves, fiatalos hangja volt. Utólag úgy gondolom, nem vele beszéltem. A Tévedés jogát fenntartom :)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Építkezések vannak a környéken, sok a megállni tilos tábla, de egy-két háztömbnyire simán találtam parkolót. Fizetős
  • Helyszín:

    Korrekt szép, tiszta éplet. A lakás is teljesen rendben van. A zuhanyzó nem függönyös, tehát hjobb az átlagnál. Szép, ropogós törülközöt kaptam, sokféle tusfürdő és szájvíz volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel. Fantasztikusan jól nézett ki. Egy kis áttetsző bodyban fogadott, amelyiknek kétoldalt nagyon magasan, felmegy a kivágása, kiemelve ezzel a formás fenekét és egészen vékonyan takarta, inkább kiemelte a szeméremdombot.
    A cicik gravitálnak, ami ízlés dolga, nekem most kifejezetten nagyon bejött, hogy emelgethettem, maszírozhattam, lágyan omlott szét az ujjaim között.
    Határozott, lendületes csajszi, nem az a kedveskedős fajta.
  • Action:

    Előrebcsájtom, hogy nekem csalódás volt. Próbálok egy olyan beszit írni, amit én szívesen olvastam volna és akkor megkímélem magam ettől a csalódástól!
    Fontos, hogy nem Demónát akarom lehúzni, nem akarom az ő hibájának felróni azt, hogy nekem ez az óra nem olyan volt, amire számítottam. Ezért próbálom tárgyilagosan, pontosan leírni, hogy mi történt és nem itélkezni. Utólg most látom, hogy ez kicsit hosszú lett, de ha rövidítek, nem pontosan írok, akkor a szubjektív érzéseimet írnám.
    Reggel nagyon készültem a találkozóra, lezuhanyoztam, megborotválkoztam, beillatosítottam magam és mint egy izgulós kamasz indultam a talira.
    A bejutás kb OK volt, bár először kisípolt a telefon, amitől kicsit megijedtem, aztán de pár perc múlva felvette. Kért, hogy várjak pár percet, aztán felmehettem. Kopogtam az ajtón, hallottam is a hangokat bentről. Egy perc múlva megint kopogtam, kicsit hangosabban. Aztán egy újabb perc múlva, lenyomtam a kilincset (hülye ötlet volt) a harmadik kopogás helyett. Nemsokára nyílt az ajtó es Demona beengedett. Megkérdezte, hogy "Te rángattad az ajtót?" Valamit makogtam, hogy hát nem volt az olyan rángatás, vagy mit. Nem hagyjuk nyitva az ajtót, nem vidéken vagyunk mondta Denóna, majd adott egy arcra puszit és elmondta, hogy a cipőt itt vegyem le a többit hozzam magammal.
    bementünk a szobába. Hátulról megcsodáltam a fenekét, amit a fent leírt body még formásabbá tett!
    Kicsit beszélgettünk, aztán elmentem zuhanyozni. Próbáltam megdicsérni, pár kedves szót mondani de nem oldódott a hangulat.
    Zuhanyzás után megkérdezte, hogy megmaszírozzon-e. Mondtam, hogy az nagyon jó ötlet, de a masszázstól én elalszom, úgyhogy ha lehet, akkor hanyatt feküdnék. Kérdeztem, hogy ha jól emlékszem, akkor a beszámolókban olvastam olajos csúszka masszázsról is, lehetne-e olyan. Azt válaszolta, hogy Demike olyat nem csinál, múltkor is volt egy vendége hasonló kéréssel és megmondta neki, hogy mit képzel, a csupasz puncijával csúszkáljon a csupasz kukiján?? Ez nem lenne higénikus.
    Persze, mondtam, tök igazad van, nem is erre gondoltam. Ekkor már azt nem is mertem mondani, hogy de hát olajjal, cicivel is csodákat lehet tenni.
    Mndenesetre hanyatt feküdtem. Demóna 90 fokos szögben mellém kuporodott, egyik olajos kezével megfogta a tövét, a másikkal az ujjaival ütemesen dörzsölgetni kezdte. Ez nagy örömet nem okozott. Mechanikus volt és nekem hiányzott valami hangulat. Megkérdeztem, hogy én simogathatom-e, a persze válaszra a bal kezemmel elértem a ciciket, amelyek tényleg nagyon kellemesek. Viszont ebben a 90 fokos koporggó helyzetben a derekához fértem még kb hozzá, és mivel Demi sem segített helyezkedéssel a szitun, feladtam a simogatást.
    Mosolyogtam, próbáltam dicsérni és megkérdeztem, hogy a natúr franciával mi a helyzet. Azt mondta, hogy neki nagyon hegyesek a fogai és fél, hogy felsért vele, ezért inkább mindkettőnk érdekében az hagyjuk ki. Meglátom, hogy gumival ugyanolyan jó lesz.
    Sajnos a hancúrléc ekkor már olyan bátortalan volt, hogy a gumi felhúzás nehézségekbe ütközött volna. Demi egyre erősebben dörzsölgette, amitől félárbocon majdnem elmentem.
    Kérdezte, hogy na akkor most mit csináljon.
    Háát, mondtam, ha megkérhetlek, akkor menj át a másik oldalra, és úgy helyzekedj el, hogy én is jobban hozzádférjek, meg úgy a tükörből is jobban látom a gyönyörű fenekedet. Meg esetleg ha kicsit hozzám bújnál, az is segítene. Ááá, ő nem ilyen bújós fajta, jött a válasz! Sosem volt az, a magánéletben sem. Meg hát ide nam is azért jön az ember, a bújcit azt otthon, anyucinál kell.
    Kérdeztem a csókot is, mert hát az alap, azt mondta, hogy igen alap, de nagyon nem szereti, főleg ezt a nyelveset meg főleg nem. De ha nagyon akarom... Persze nem akartam, mondtam is, hogy semmi olyat nem akarok, mit ő nem csinál szívesen.
    Átkuporodott a mási oldalra 90 fokban. Nem sokat változott a helyzet, de legalább félárbocra került a hancúrléc, gumi került rá és talán franciázott is.
    Egy idő után szóltam, hogy kicsit hagy kényeztessem én. Hanyatt feküdt, felhúzta a térdeit amitől alig fértem hozzá.
    Fontos infó, hogy megkérdezte, hogy hanyatt feküdjön vagy 69-be akarom. Tehát volt választásom!
    Mivel se nem fértem hozzá, se nem láttam úgy, hogy ezzel bármi jót tennék vele, mondtam, hogy tudod mit? Inkább akkor bent lennék.
    Be akarsz hatolni?
    Igeen :)
    Jó akkor cseréljünk gumit, mert lenyaltam róla a sikosítót. Ez megtörtént, missziben, a vállaimra vett lábakkal mozogtunk egy pár percig. Megkérdeztem, hogy nem kényelmetlen-e neki ha eldőlünk oldalra, eldőltünk. Ezt a pózt szerettem, mert közben jól lehet símogatni a ciciket, ami bár hanyatt fekve kicsit lalapult, azért nagyon jól lehetett markolászni, hagyni, hogy remegjen a kezemben! Ez kifejezetten jó volt.
    Megkértem, hogy forduljunk kutyusba! Nagyon figyelmesen mondta, hogy lehetne úgy, hogy én állok és ő az ágy szélén pucsít. Ez azért volt figyelmesség tőle, mert korábban a beszélgetés közben mondtam, hogy fáj a térdem!
    Ez a póz gyönyörű és tökéletes volt! Nagyon szép formájú popsi előttem, jó érzés volt megfogni a vékony derekát, amit szinte átértem két kézzel. Jó volt néha előrenyúlni és megemelni, megmaszírozni a ciciket. De az egyenletes csattogás közben igazából azt vettem észre, hogy elunom magam és az ezredes is egyre kisebb. Megkérdeztem, hogy megtenné-e, hogy a kezével átnyúl a lába között és segít. Hát azt ő nagyon nem szereti! hmmm... Nem szereti magát izgatni! Jaaa!! Nevettem, hogy nem is arra gondoltam. Ja, hogy a herédet símogassam? Kérdi Demi, na azt nagyon szívesen :) De sajna ez sem igazán segített!
    Egy ideig élveztem a kerek fenék és karcsú csípő látványát, markolásztam, símogattam, csattogtattam de hiába. Lelassítottam, gondolkoztam már valami dumán, amivel nem bántom meg, hanem magamat hibáztatva megköszönök mindent és elbúcsúzom.
    Demi megfordult odaült elém. Beolajozta a kezét és olyan huszárosan elkezdte verni, hogy azt éreztem, ebből lehet valami! Amikor a cicikhez is odanyomta, akkor már biztos voltam benne :) Ez a rész megintcsak nagyon jó volt. Nem volt ilyenben részem még! El is mentem rá a cicikre! Nevettünk is a végén, megköszöntem, hogy így feltalálta magát! Demi elégedetten megjegyezte, hogy tőle senki nem távozik dolgavégezettlen. Pedig nem mindig egyszerű. Mert az öregeknél néha vannak nehézségek, de ő megoldja (de hát azért én öreg nem vagyok, gondoltam magamban szomorúan, illetve máskor ez nem szokott előfordulni).
    Kaptam egy pohár vizet, jólesett. Kicsit még beszélgettünk, aztán felöltöztem és elindultam.
  • Elszámolás:

    A NFVSZ lett volna extra. Odafelé menet játszottam a gondolattal, de a helyszínen kiderült, hogy még sima francia sincs (számomra)
  • Összkép:

    Kell, hogy legyen valamileyn összhang. Kell, hogy a vendég azt találja meg, amit szeret, azt a hangulatot, amiben jól érzi magát. Nekem valószínűleg eddig mázlim volt, mert a korábbi látogatásaimnál el voltam kényeztetve és olyan illúziót kaptam, hogy utána büszkén, kidüllesztett mellkassal mászkáltam egész nap!
    Demona, ahogy mondta is, nem ez a fajta! Nem a bújós, kényezetetős, csókolózós.
    Ez nem hiba, csak nem nekem való. Én a barackos cukorkát szeretem, ő meg málnás.
    Biztos vagyok benne, hogy egy fiatalságtól és magabiztosságtól duzzadó makktárs, aki úgy megy oda, hogy a kezem közé kapom ezt a gyönyörű feneket, megmarkolászom a finom, lágy ciciket és jó megcsinálom a csajt, annak Demi tökéletes választás.
    Egészen egyszerűen én nem ezt a stílust keresem és ez volt az ami nekem ezt a találkozót kevéssé élvezetessé tette.
    De itt a végén hagy emeljem ki, hogy nagyszerűen néz ki, vagány dumás, imádtam a ciciket, gyönyörű, formás, kerek fenékkel találkoztam! A helyszín a környezet, a higénia semmilyen kivetnivalót nem hagy maga után.
    Remélem sikerült az élményemet úgy leírni, hogy Demit nem bántottam meg, a hozzám hasonló lelkületű makktársaknak meg sikerült információt adnom.
Happy Massage