• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randit és az ott történő lehetséges programokról, mind ez a randit megelőző napon zajlott. Felajánlott időpontok közül gördülékenyem sikerült egyeztetni egy mindkettőnknek megfelelőt, amely VTR-ben is megerősítésre került.
  • Megközelítés:

    Az adatlapján feltűnteteknek megfelelően fővárosunk 6. kerületében rendel egy könnyen megközelíthető helyen. Én az autós társadalmat gyarapítom így a tömegközlekedési lehetőségekről nem tudok beszámolni a látottak alapján több tömegközlekedési útvonal is van a közelben /Busz,Troli/. Sikerült a célobjektummal szemben parkolóhelyet találnom, ami ezen a vidéken és idősávban fizetős, több szabad hely is volt egy könnyű sétányi távolságban.
  • Helyszín:

    A megadott cím nem különbözik az utca béli hasonló korú épületektől belépve a lépcsőház egy kicsit elborzaszt de a belső udvaron résnyire kinyíló ajtó mögött egy ízlésesen felújított objektum fogad. A bejutás diszkrét a masszázsszoba a ízlésesen berendezett hangulatos a megszokottakkal ellentétben nem tatami hanem egy extra nagy ággyal felszerelt. A fürdőben zuhany állrendelkezésre a kötelező megtisztuláshoz, a szükséges kellékek rendelkezésre állnak egy kisseb kereskedés választékával megegyező mennyiségben.
  • Lány külseje:

    A rendelkezésre álló képek mindent megmutatnak csak az arcának bája nem jön át. Érkezésemkor egy valamilyen színű köpeny takarta domborulatait, később kiderült, hogy ebben még egy fekete body is közreműködik.
  • Erotikus masszázs:

    A minden testrészemre kiterjedő masszázsra a két kényeztetés között került sor, ami nagyon jól esett. A masszírozást krémmel történt bokától indult felfelé a nyakamig majd kérésére megfordultam, de ez már egy másik történet.
  • Levezetés:

    A kötelező megtisztulás után a szobában várt már csak egy sokat sejltető fekete bodyban, de ez is hamarosan a földre hullt és már nem csak sejtettem, hanem meg is csodálhattam Zoé gyönyörű domborulatait, amit szenvedélyes csókolózás k9özben birtokba is vettem. Az előbbi jelenet még az ágy mellet állva történt majd egy ügyes mozdulattal vízszintesbe kerültünk Zoé legnagyobb meglepetésére Ő került alulra. A szenvedélyes csók csata folytatódott némi megszakítással akkor Zoé csodálatos halmait kényeztettem majd elindultam délre a nagyon szép rajzolatú nedveiben úszó punciig. A nyelvem és az ujjaim játéka egy remegős elfojtott hangú orgazmusig segítve Zoét, próbált eltolni, de nem hagytam magam gyengéden fojtattam a kényeztetést, ami ismét egy orgazmusban végződött. Felfelé menet végig csókoltam testét sokáig elidőzve a formás ciciknél majd hosszas csókcsata következett. Ajkaimtól elszakadva most Ő indult el déli irányba és egy fantasztikus kényeztetésben részesített, volt egy gyönyörű francia óra, szembe nézős, mélyen eltüntetős, zacsi simogatós, és még néhány nagyon jól eső mozdulat. Az utódok utazásáról csak sejtéseim vannak, de dolga végeztével nem rohant sehova ott maradt velem és simogatott a teljes lenyugvásig.
    A masszázst követte egy hasonlóan fantasztikus kényeztetés mind kettőnk legnagyobb megelégedésére.
  • Elszámolás:

    A randi végén történt komódra lerakva a kétórás randinak megfelelő rószacsokor.
  • Összkép:

    Zoéban egy nagyszerű embert és egy fantasztikus masszőrt ismertem meg. Ez volt az első, de nem az utolsó randink.
Happy Massage