• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár napja hivtam telefonon, akkor nem ért rá mikor nekem jó lett volna, mondtam majd akkor hívom. Hívtam ma, nem vette fel, aztán itt az oldalon küldtem neki üzenetet amire válaszolt hogy most hívhatom. Megbeszéltük a randit és pár óra múlva mentem is.
  • Megközelítés:

    Bkv volt az opció, a honvéd kórház közeli utca. Cim az pontos, parkolás az megoldható.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház, bejutásnál balfaszkodtam szóval nem volt egyszerű + annyira siettem hogy mikor odaértem már hívtam is órát nem nézve így
    korai érkezés miatt kiúgrasztottam a zuhany alól. Lift fel kis kanyar és ottvis voltam. Kis lakás, nagyon tetszett meg is dicsertem hat nem az övé , de szép, belépve cipő le. Fürdőben kád nagy tisztasággal tusfürdők vannak bőven, szájvíz előkészítve. Baszoba tágas, nagy kihúzható ágy előkészítve, kényelmes. Szekrényen tükör amiben majd lehet mozizni. Közben szól a konyhából a régi francia klasszikusan ismert számok , ez is bejött.
  • Lány külseje:

    Nagyon dögös lány és elég határozott, nem ma kezdte a játékot. Az én rutinom az semmi hozzá képest :D.
    Fekete, átlátszó fehérneműben fogadott, vagy mesztelen nem emlékszem de nem volt rajta sokat az is biztos. A képek azok a valóságot mutatják. Nagyon feszes alakja van, bőre sima, ápolt, finom. Hosszú fekete haj, arca is nagyon szép. Fekete harisnya az fentmaradt.
  • Action:

    Nem győztem bocsànatot kerni a bénázas miatt, de megkegyelmezett. Fürdőbe lettem vezényelve, miután végeztem ő ment be kicsit tökéletesiteni magát. Visszaérve karjaival nyakamba Karol és már csókol is. Határozottságból jeles. Átkarolom, ölelem, kalandozok a feneke felé közben csókolózunk el is szál a feszkó. Irány az ágy úgy mégis csak kényelmesebb. Pár másodpercre marad csak abba a full contact. Csókolom, ö vissza bújik, mászik akarjuk egymást. Markolom a fenekét, hol a a combjait húzom feljebb, kezek allandó mozgásban. Kérdezte hogy hány menetet terveztem mert ha kettöt akkor bizony jobb ha az első hamar megvan és lesz idő a másodikra. Na itt szembesültem a veterán Amazon szintel. Lejjebb is kúszott és neki is látott a franciának ami valami eszméletlen volt. Fel le nyalta, rengeteg szájmunka, kevés kéz és konkrétan a golyók igy meg nem voltam nyalva, simogatva mint most. Hamarán is keményedés következet kértem is a gumit amit frl is helyezett elösször kézzel a főbb ráhelyezés szájjal, meg egy kis igazitás a biztonság kedvéért kézzel. Már ült is rám, becsússzant felémhajól rúgózunk közben ölelem teljes szemkontakt, egy két érzeki csók két nyügés között. Felágaskodik hogy lássak mindent, vonaglik szexin kozben csókolja az egyik kezem a masikkal markolom a melleit, a feneket nem tudom hova nyúljak. Visszadöl csók, ötödik sebessék és hátvkivégzett. Hagy lenyugodni, de nem úgrik le a szerszámról egyből, még hadja hogy maradjon benne egy kis lüktetés. Mikor már veszit az erejéből a húsizom akkor leszek csak eleresztve. Gumit leveszi és letöröl, nekem semmit sem kell csinálni. Kiszalad kis tisztálkodásra aztan èn is kimegyek a kérésére utána vissza az ágyra. Kis csevegés, tetóválásom újből kielemezésre kerül itt is. Jó fej csajszi, jó beszélgető partner. Rövid idön belöl újra csókolva érzem magam és kettöt pislogok és már franciázik is. Ez is eszméletlen jó eredménye meg is lesz, gumi fel . Kutyus következik közkivánatra a tökrös szekrénnyel szemben, ő kényelmesen a karfára támaszkodik, mert úgy kényelmes. Kis segitséggel már benne is vagyok. Lassan lököm, eszméletlen jó alakja van, meg is dicsérem milyen gyünyürű, mintha Bernini faragta volna. Azért csodálkozásomra csak kiszalad egykét kéjjes hangocska. Lábait összezarja így mék szórosabba dolog de mégis csak veszitek az erőmből, de ő már Jön is és franciázik hogy erőre kapjak. Púcsit az égnek én marom a fenekét de mégis csak vizszint lesz a kényelem oltárán feláldozva. Isn't repkedem a fellegekbe. A második round már nem sikerült inkább visszainvitáltam az alsótestemtől csókolozni cseppet. Kis dumcsi megint a nagy liheges után. Kis dumcsi, kielemeztük a covid helyzetet. El is szaladt az idő, én ezzel a fürdőbe szaladtam. Ruha fel, egy két cuppanós, örömködés, jó kivánságok és bucsù.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondtott maradt, a bövebb infóban szerepel. Az elején kérte rakjam az asztalra, igy is tettem. Kérdezte kell e vissza adnia, de mondtam nem kell, mindig a kivánt összeggel érkezem. Randi vegéig ott is maradt az asztalon.
  • Összkép:

    A kezdeti (általam generált) nehézségek ellenére szerintem elég kis fasza Randi kerekedet az egészből ki. Én nagyon jól éreztem magam remélem vendéglátom is. Azért elég rég volt dolgom ilyen rutinos hölgyeménnyel, keni vágja a szakmát. Szóval bátram ajánlom, el látja a bajunk, nagy szerencénkre.
Happy Massage