• Adél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kizárólag VTR-ben kommunikáltunk, megjelöltem egy időpontot, ami sajnos már foglalt volt, Adél ajánlott egy másikat, amit kis gondolkodás, átszervezés után el tudtam fogadni.
  • Megközelítés:

    A megközelítés és a parkolás is egyszerű. A 8. ker kulturált környékére kell utazni, autóval a parkolás egyszerű azaz kis szerencsével akár a ház előtt is lehetséges, de fizetős. BKV terén nem tudok okosat mondani, buszok járnak a környéken, meg a Fiumei úton a villamosról leszállva sem kell sokat gyalogolni a lakáshoz.
  • Helyszín:

    A lakás az épület egyik magasabb emeletén található. A célnak fenntartott lakásról van szó, több szoba áll rendelkezésre, amit több kolleginával oszt meg Adél. Persze megfelelő logisztikával, hogy a vendégek ne találkozzanak össze. A fürdőben tisztaság van, a tisztálkodás fürdőkádban történik. A megfelelő számú tusfürdő, szájvíz, esetleg fogkefék (bontatlanok természetesen), és tik-tak szintén rendelkezésre áll.
    A szobában sejtelmes félhomály uralkodott, a falak mentén tükrök, tökéletes moziélményt adtak a későbbi "foglalkozások" alkalmával. Mivel a fürdőre kicsit várni kellett, ezért az ismerkedős beszélgetésünket még az elején megejtettük.
  • Lány külseje:

    A dél hangját először a kaputelefonban hallottam. Kedves, csilingelő lányhang tudatta velem a bejutási információkat. A lakásba belépve egy kis köntösben, falatnyi tangában láttam meg Őt először. rögtön puszival fogadott, kedvesen beinvitált a szobába. Már a köntösön keresztül is átsejlett tökéletes alakja, formás fenek, karcsú lábai. Arca nagyon bejött, félhosszú haja, mely néha eltakarta a fél arcát, szintén nagyon tetszett. Körmei ápoltak mind a lábain, mind a kezein. A haja talán most nem annyira egyöntetűen piros, csak az alsó fele vörös.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra a két kényeztetés között került sor, kérésemre csak a derék-hát-váll.ra koncentrálva. Olajos kézzel simogatta, masszírozta a hátamat-derekamat, közben elbeszélgettük többféle témában, meglepően felnőttes gondolkodású lány, a korát meghazudtolóan. Igazából a masszázs 10-15 percig tartott, mert a beszélgetésünk olyan mederbe került, ahol inkább szembefordultam Adéllal és úgy csevegtünk. Utána én is masszíroztam egy kicsit vendéglátóm hátát, vállait, mely felvezetés volt a második kényeztetéshez.
  • Levezetés:

    A látogatásom lényege itt következik. Szóval, a fürdőből visszaérkezve rögtön hozzám bújt, elkezdtünk még állva ismerkedni egymás testével, nagyon ruganyos, feszes teste van, élvezet minden porcikáját simogatni. Az elején még visszafogott szájpuszikat kaptam, de ahogy belemelegedtünk, igazi csókokat is váltottunk, nyelvjátékkal, az ajkak finom harapdálásával. Nehéz leírni az érzést, ki kell próbálni. Lekerült a köntös, így simogathattam melleit, már itt éreztem, hogy nagyon érzékenyek, pompásan reagálnak a kényeztetésre. Valahogy lekerültünk a tatamira, folytattuk a csókolózást, simogattam a melleit, pocakját, majd a tanga is lekerült, így hozzáfértem a puncihoz is. Ahogy a puncihoz hozzáértem, Adél teste összerándult egy kicsit. Akkor már tudtam, hogy itt egy frenetikus adok-kapok lesz, többszöri orgazmussal mindkettőnk részére.
    Finoman elkezdtem lefelé haladva a nyelvel, hamar a puncihoz értem, melyet már egy kicsit ujjal kényeztettem, most nyelvel is megízleltem. Nagyon jól reagál a teste a kényeztetésre, szinte kiköveteli magának a jót, én pedig igyekeztem nem adós maradni. Azért az felettébb stimuláló érzés, amikor egy tinikorból éppen csak kinőtt kiscsaj teste vonaglik a nyelved, ujjad, karjaid között, lábait hol összeszorítva, hol széttárva, majd az orgazmus közeledtével szinte a lélegzete is elakad, kezével megszorítja a kezedet, szájával szívja az ajkadat, te pedig csak élvezed, és azt kívánod, hogy minél tovább tartson. Nos, Adéllal többször is eljutottunk a testiség ezen magasságáig.
    Az én kivégzésem is viszonylag hosszúra sikeredett, mert Adél nem siettet semmit. Szép hosszan játszik a férfiassággal, először csak nyalogatva hosszában, majd a golyókat egyenként szájba véve alaposan letisztítja (szerencsére borotválkoztam odalent is), majd, amikor a már kőkemény szerszámot szájba veszi, úgy érzed, hogy végre otthon vagy ;) Mélytorkos elemekkel tarkított igazi nyálas franciában volt részem, először minimális kezezéssel, a vége felé, kérésemre kézzel-szájjal. Egy jót sikerült élveznem, ami után mosolyogva törölgettük magunkról az eredményt.
    A második kényeztetés a masszázsom után következett, mely masszázs úgy ért véget, hogy a popsiját simogattam, majd a hátát, masszíroztam, közben a már ujra merev férfiasságomat a popsigömbök között mozgattam előre-hátra. néha előrehajoltam egy-egy pusziért, simogattam Adél haját, arcát néztem a tükörben nagyon élveztem a látványt. Néha, amikor a haja eltakarta Adél fél arcát, a tükörben pont úgy nézett ki, mint Scarlett Johansson. A különbség az, hogy minden tiszteletem a művésznőnek, de Ő csak szeretné, hogy olyan pompás popsija legyen, mint Adélnak. A második végkifejlet is Adél kezei között ért, szájjal alaposan besegítve.
  • Elszámolás:

    az elszámolás utólag történt, habár előre egyeztettük, hogy mi merre hány méter. Adélnak van egy alap apanázsa, illetve két extra (csók, NFVSZ). Mindkettő baráti rózsaszál. A csókot nem szabad kihagyni. Igazi szenvedélyes, barátnős.
    Összességében nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Ha még eddig nem lett volna nyilvánvaló, Adél teljesen levett a lábamról. Fiatalos szenvedélye, természetes viselkedése sokáig bennem marad, a következő találkozásunkig biztosan.
Happy Massage