• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Blanche-al telefonon egyeztettem napokkal előre, mindig így szoktuk a várva várt randit megbeszélni. Minden esetben az mozgásteret, nagyon rugalmas és én is igyekszem nem visszaélni ezzel. Egyetlen egy esetben nem tudott akkor fogadni mint amire gondoltam, de így is összejött a találkozás. Már az időpont megbeszélése is egy élmény, mert hallom az imádott hangját.
  • Megközelítés:

    Én mindig kocsival mentem és az összes címre, legyen az vidék vagy székes Fővárosunk. A cím megadás minden estben pontos, korrekt. Bárhova utána mennék ez nem lenne akadály.
  • Helyszín:

    A helyszín a Gangxta Zoli által imádott 13. kerület volt. A lakás belülről, mint a műtőben, olyan tisztaság, rend , kellemes illatok, semmi hivalkodás. De meg kell jegyeznem mindig és minden hol ezzel találkoztam mikor Blanche volt olyan kedves és fogadott. Az egész lakás, a fürdőszoba higiéniájába nem lehet belekötni. A fürdőben 11 fajta tusfürdő volt!
    A szobában nagy francia ágy, amin jól elfértünk.
    Törölköző igényes, száraz, nem falatnyi, nagyon kellemes anyagú volt és ízlésesen volt "feltálalva".
  • Lány külseje:

    Blanche külsejébe, öltözködésébe, megjelenésébe, stílusába, magába az elragadó lényébe soha nem találok olyat ami nem tetszene. Magában a gyönyörű testéről is csak ugyan ezt tudom elmondani. Olyan kisugárzása van, olyan mozgása ami leírhatatlan. A megjelenése arisztokratikus, maximális kedvesség mellett. Nem egyszer kétszer voltam nála és soha nem fogadott kétszer ugyan abban a ruhában! Csak 5 pont adható???
  • Action:

    Lakásba értem, puszival üdvözöltük egymást. Élmény beszámoló mi történt mióta nem láttuk egymást, majd irány a fürdőszoba. Alapos tus , szájvíz és irány a szobába. A Blanche-on lévő csinos passzos nadrág lekerült, csak egy sokat sejtető felső és hozzá passzoló bugyi volt a gyönyörű testén. Mellé helyezkedtem el és csókolóztunk, ami minden esetben az életem egyik legfinomabb csókja. Nem mis-másolt, nem alibizett csók, fantasztikus nyelv játékkal. Idővel megszabadítottuk a gyönyörű testét a ruhadarabjaitól. Végig csókolgattam a testét, minden porcikáját. Gyönyörű melleit , amivel soha nem tudok betelni, finom bőrét, fantasztikus fenekét, kecses és karcsú karjait.
    És gyerekek! Az a HAS !! Úristen ilyen nincs és még is van. Oly feszes, oly izmos, hogy ilyet férfi szem nem sűrűn lát.
    Csókolgatásom közepette elértem a makulátlan és fazonra igazított vénuszdombjához. Elhelyezkedtünk egy számunkra kényelmes pozícióba és kényeztetni kezdem a Drágát a legjobb tudásom szerint. Nem most találkoztunk először és tudom, hogy a finom, leheletnyi kényeztetést részesíti előnyben. Bármeddig képes lennék a kedvében járni. Nagyon finom , hozzá illő reakciókat kaptam és remélem nem volta terhére munkásságom.
    Most én következtem. Ilyen finomsággal meglett korom alatt nagyon ritkán találkoztam. Csókok , simogatások, érintések, mind-mind a finomság garmadával szabadulnak az emberre. Olyan orális kényeztetést kaptam ami az ember soha nem felejt. Felvettem a lusta ember pózt , kértem a védelmet és elhelyezkedett felettem ez a Gyönyörűség! Nem vagyok egy nagy lepedő akrobata, hamar is végem lett. Ez nem szeretkezés volt, hanem - persze az én olvasatomban - szerelmeskedés!
    Hagyott kifújni magam,olyan utómunkálatot kaptam mint ha csecsemő lennék. Finoman, alaposan . Majd tusolás és jött a masszírozás.
    Imádom mikor rám ül és szét dolgozza a hátam , majd a lábaim. Közben beszélgetünk. Életem egyik , ha nem a legokosabb NŐje !! Teljesen lenyűgöz.
    Masszírozás után kacéran mellén térdelt és kihozta belőlem másodjára is a maximumot. Újabb olyan kényeztetésben részesített ami belém égett. Mindent bevetett és önző módon az oralitás oltárán lett végem.
    Most sem kapkodott. Minden mozdulata az eleganciát sugalta.
    Köszönöm ezt a földöntúli élményt és az eddigieket.
    Hölgyeim Uraim ! Ennyi telt tőlem. Nézzétek el ez az első írásom.
    Csak Öt pont adható ????
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt. leírhatatlan a Drága ! Én kifekszem Tőle!
  • Összkép:

    Maximálisan megelégedve távoztam, most is és minden esetben. Olyan barátnő érzést kap az ember ami leírhatatlan. Kedves , inteligens, gyönyörű, csinos, igényes. Újra és újra vissza kell hogy térjek. Csak normális emberek keressék . Páratlan ! Nincs hozzá hasonló!
Happy Massage