• Emily

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel, az általa megjelölt időszakban hívtam Emilyt, azonnal felvette és kedves hangján megosztotta a fontos információkat, ezután egyeztettük az időpontot. Picivel később a kérésemre módosítottuk egy picit a találka kezdetét, gond nem volt, felxibilis volt.
  • Megközelítés:

    A XII. kerület frekventált pontján, a Duna Plaza szomszédságában rendel a hölgy, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyszínen. Én az utóbbival mentem, nem volt gond az odatalálással.
  • Helyszín:

    Újépítésű, kellemes kis lakás a tetthely, a diszkréció adott az ilyen helyen. A fürdőszoba felszereltsége és tisztasága mindent felülmúl. A baszoba nagy részét a franciaágy teszi ki, egy szobainas is rendelkezésre áll. Minden adott a meghitt együttléthez. :)
  • Lány külseje:

    Emily egy vágykeltő fekete köntösben nyitott ajtót, széles mosollyal fogadott. A képek teljesen visszaadják a valóságot, élőben még inkább csábító jelenség. A tetoválások azonnal megvillanak, nekem tetszett mindegyik (még akció közben is elkalandoztam rajtuk😄). A szilikon cickók alig birtak a köntös mögött maradni és persze nem is kellett ott maradniuk...
  • Action:

    A kezdeti ismerkedős beszélgetés egy picit elhúzódott,de nem bántam, mert hozzáadott a szimpátia megerősödéséhez. Beszélgetés után a zuhanyzóba vezett utan ahonnan megtisztulva toppantam be a hálóba. Emily már ott várt meztelenül, kacér mosollyal, így én sem loptam az időt, mellébújtam és heves csókcsata kezdődött, simogatásokkal és egymás felfedezésével. Markoltam, csókoltam, nyalogattam egyre keményebb mellbimbóit, ő combjával átfogta lábamat, erre én rámarkoltam és ha már arra járt kezem, lecsekkoltam, mi a helyzet délfelé. Bizony éreztem az örömöt a részéről, ő erre rámarkolt a velem egykorúra, jöhetett hát a második felvonás, afinim francia. Ezt szinte lehelet finomsággal végezte (kérésemre) nem csoda, hogy hamar keményebb üzemmódra váltottam. Ezután én látogattam lefelé, változatos nyelvmunkámat finom sóhajtásokkal és nyögésekkel honorálta. Éreztem, hogy ennél már nem lehet síkosabb a terep, megegyeztünk hát, hogy jöhet a gumi. Szemből hatoltam be, tartva a szemkontaktust, ami még inkább megvadított. Toltam neki, magamhoz szorítva pumpáltam, minden egyes lökésnél egyre hangosabban nyögött, felemelkedve összefogtam a lábait úgy hatoltam mélyebbre, néha hosszabban is benntartva a farkamat, kitöltve őt. Mozgott is alattam rendesen, gondoltam akkor váltsunk lovacskába. Rárereszkedett a farkamra és úgy lovagolt, gugolva, közben folyamatosan a szemembe nézett, én hol a derekát, hol a melleit markoltam, egyre hangosabbra váltottunk mi is és az ágy is, egyre begyorsultunk, csattantak a csókok, és bár egy doggyval akartam beteljesíteni a szentháromságot, tört már fel a gejzír én pedig nem akartam útvát állni. Oltári nagyot élveztem a gumiba, ő pedig a végső pumpálást kivárva vált el tőlem, gondoskodva a megfelelő tőrlésről...huh, azt se tudtam hol vagyok, picit beszélgettünk a kezdeti témákről, majd kértem egy kellemes masszázst tőle, ami inkább egy erősebb simi volt, de nem érdekelt, mert közben csak csacsogott Emily én pedig csak hallgattam...🙂Utána én következtem egy kis masszázzsal, és tétován egy újabb kört kezdeményeztem, de sajnos csak a fej akarta, a test nem, így szépen letusoltam, összekészültem és ölelős búcsút vettem a kisasszonytól. Máskor tobb energiát raktározok, mert egy kör alig elég ebből az élményből.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnál magasabb a virágcsokor mérete, de cserébe extra a figyelem jár és semmi futószalag. Limitált számú vendéget fogad egy nap és ez határozottan jó dolog.
  • Összkép:

    Csodálatos élmény volt, Emilyben egy határozott, de nagyon jófej lányt ismertem meg és fantasztikus szeretőt, akiből egy alkalom nem elég.
Happy Massage