• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk aznap délelőtt. Már beszéltünk egyszer korábban, de akkor nem jött össze a randi. Most pótoltuk. Kérdeztem, hogy azóta változott-e valami, de a nemleges válasz után a részletekbe már nem mentünk bele.
  • Megközelítés:

    A GPS pontosan oda visz, az utcában és a környéken lehetetlen a parkolás , a Mester utca a legközelebbi hely, ahol talán(!) van hely. Kb 300 méterre sikerült parkoló helyet találnom, de ez a hétköznap délutánnak is betudható volt. BKV-val könnyebb a megközelítés, mert a körúttal párhuzamos első utcában található a ház. A házszámot könnyű megtalálni, de már voltam a lakásban korábban (nem Bellánál), így tudtam, hogy valójában a szemközti ház lesz a tényleges cél, úgyhogy már oda helyezkedtem, amikor felhívtam a kapukódokért. Még az emeletre is emlékeztem😄😄
  • Helyszín:

    A liftből kilépve jobbra szemben van a lakás a folyosó végén, aminek az ajtaja résnyire nyitva volt, így nem lehetett eltéveszteni. A fürdő ok, a masszázs szoba hagy némi kivetni valót maga után. Kb 180 cm hosszú (vagy legalábbis akkorának éreztem) és egyszemélyes , vagyis nem széles az ágy, ráadásul a fal mellett, így csak egy oldalról fér a vendéghez kedves vendéglátója. Ami ugye eléggé kényelmetlen tud lenni. Masszírozásra (meg másra is) csak korlátozottan alkalmas , ez a körülmény nagymértékben ront az összképen, sajnos. A lakásban lehet, hogy van más is, de nem hallottam esetlegesen zavaró hangokat .
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem az ajtón megpillantottam Bellát, aki kb úgy néz ki, mint a képeken, talán pár kilóval nehezebb vagy retusáltak a képek, majdnem mindegy. Szép arca van, szerintem nagyon helyes lány. Formás, fogni való a feneke viszont az is látszik a combján és a fenekén, hogy nem sportol. A cickók közepesek, de tenyérbe illőek, a jobb oldali bimbóban piercing teszi még izgatóbbá azt, amikor csókolgatja az ember.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve elhelyezkedtem az ágyon , Bella meg próbált hozzám férni. A fehérnemű rajta maradt egészen a “csúszka” rész kezdetéig . A bugyi még akkor is, azt tényleg szó szerint kellett lekönyörögni róla🤦🏻. A mozdulatai lassabb, megfontolt stílust képviselnek, erőssége közepes. A hátammal és a karokkal, vállammal kezdte. Jól esett, ellazultam közben. Nem nagyon kezdeményez beszélgetést, amikor egy-egy kérdésre válaszol azt is halkan, visszafogottan teszi. Nem barátnő feeling, az biztos. A felső test után megkér, hogy helyezkedjek feljebb, ami azt jelenti, hogy a fejem az ágy végében lévő szekrényhez ér, majd a lábaim következnek. A vádlimat szerencsére erősebben markolászta, éreztem a feszülést bennük. Benyúlás vagy fenék masszázs nem szerepel a programban. Aztán hirtelen lepattant rólam és kb olyan monoton hangon, mintha olvasná megkér, hogy krémezzem be Őt elölről. Örömmel teszek eleget a felkérésnek, ami az ottlétem alatt első alkalommal bizsergést eredményez nálam ☺️. Valahogy a kelleténél tovább tartott ez a tevékenység a legnagyobb élvezetemre, aztán kezdetét vette a csúszka. Legalábbis amit annak hívott🤦🏻😱 Helyszűke miatt oldalról fölém hajolt és elkezdte hozzám dörzsölni a melleit. Ami az elején még nagyon kellemes volt, de 5 perc után már monotonnak éreztem. Próbáltam én is kezdeményezni, javasoltam, hogy vegyük le a bugyiját, de nem jártam sikerrel.
  • Levezetés:

    Amikor véget ért a “csúszka” reménykedtem, hogy kezdődik a levezetés. Igazam volt, mert a farkammal kezdett foglalatoskodni. Simogatta , masszírozta majd a szájába vette. Sokat kezezett, de az ajkai is sokszor szerephez jutottak szerencsére. Ez a része az ott tartózkodásomnak kifejezetten élvezetes volt. Nagy nehezen sikerült a bugyitól is megszabadítanom , így 69 - be tudtunk fordulni, ami az egyedüli póz nála a kölcsönösségre (😱). Így kényeztettük egymást, de azért ahogy csinálta, az nincs benne nálam a top100-ban, úgyhogy nem is nagyon ellenkeztem, amikor a kezével gyorsítani kezdett. Hamarosan végem lett. Amint lehetett lepattant rólam, hozott törlőkendőt és megtisztított, meg saját magát is természetesen. A zuhanyozás után felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Annyit hagytam ott, mint amit előzőleg a telefonban megbeszéltünk, előre kellett fizetni. Az új pesti átlag, ami ezért a nyújtott szolgáltatásért nekem egy kicsit sok.
  • Összkép:

    Egy nagyon távolságtartó és visszafogott hölgyet ismertem meg Bella személyében. Nem tudom, hogy mindig ilyen-e vagy csak nekem nem volt szerencsém, de a nem működő kémia rányomta a bélyegét az ott töltött időre. Ennyi pénzért sokkal jobb élményt nyújtó szolgáltatók találhatóak az oldalon is meg a konkurenciánál is.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-10-23 22:32:56 Eredeti beküldés dátuma: 2021-10-30 11:22:51
Happy Massage