• Barby

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Nagyon édes hangon elmondott minden tudnivalót. Rugalmas volt, miattam kicsit tolni kellett a randit, de szerencsére nem okozott problémát.
  • Megközelítés:

    Bicajjal érkeztem, a környéken a parkolás általában megoldható, de lehet, hogy célszerűbb rögtön a közeli téren helyet vadászni. BKV-val két metrómegállótól is 5-6 perc séta, villamos 2 percnyire áll meg.
  • Helyszín:

    Új építésű, vagyis inkább 6-7 éve épült kecó, mindenhol rend és tisztaság uralkodott. Fürdőben bőséges tusfürdő választék, szájvíz, kikészített pohárkák. Higiéniával nem volt gond.
  • Lány külseje:

    Szexi fehérneműben fogadott. Külsőleg nagyon az esetem!. Pici vékony leány, feszes szexi lábakkal, nagyon gömbölyű popsival, feszes lapos hassal, pici,de érzékeny mellekkel. Amit mindenképpen kiemelnék az bájos arca, amelyhez egy amolyan felfallak ragadozó szempár társul. Haja tényleg nagyon hosszú, élmény néha belemarkolni. Barbi egész kisugárzása hozza a vadmacskás temperamentumot, amit én személy szerint nagyon élvezek.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a két kényeztetés között és után került sor. Egyik alkalommal a jobb oldalomon találta meg ügyesen a csomókat, második alkalommal a bal oldalon volt a sor. A két masszázs között valahogy sikerült megint egymásba gabalyodnunk, de emiatt egy percig nem bánkódtam. A masszázshoz olajat használt, bőségesen. Masszázs közben néha kezei másfele is elkalandoztak, csak egy kis agyhúzás kedvéért. Talpaimtól haladt felfelé közepes erősséggel, de bevallom nagyon nem a masszázsra koncentráltam, hanem csak az újbóli kényeztetésen járt az agyam.
  • Levezetés:

    Miután jól kenevettük magunkat magasság beli különbségeinken és kölcsönösen megegyeztünk abban, hogy mindketten szeretjük a hedonistább együttléteket, csókok és taperolások közepette megszabadultam a ruháimtól, majd Barby minden porcikájának végigsimítása után gyorsan elrohantam tusolni. Visszatérve nem sokat teketóriázott, egyből vad smárolás vette kezdetét egymás testének kézzel való feltérképezésével. Mindeközben amikor épp ajkaink nem egymással voltak elfoglalva, folyamatosan ment az évődés és egymás verbális húzása. Ez csak tovább fokozta a vágyaimat. Hamarosan megtalálta kezével a farkam és további csókolózás mellett elkezdte az eddigi keménységet extrém keménnyé varázsolni. Nem nagyon kérdezett többet, lel lettem teperve a tatamira és módszeresen elkezdett leszopni. Ez nem francia volt, hanem szopás. Ellentmondást nem tűrő, szétszedlek, kiszívlak, kivégezlek szopás. Kézi segítséggel, vagy a nélkül, mélytorkosan vagy éppen a makkot az őrületig szívva, cuppogósan, bő nyállal, golyókat kiszipolyozva, golyókkal kézzel játszva. Amikor éppen nem a szemembe nézett, amit úgy tett, hogy fel sem merült bennem az élve távozás gondolata :), akkor úgy helyezkedett, hogy minél több testrészét csókolhassam, foghassam közbe, vagy akár a tükörben is élvezhettem az aprócska bombázó táncát rajtam. Többször sikerült 69-s pozíciót felvennünk, de kicsit úgy éreztem, hogy Barby akkor annyira nem kívánta a kölcsönösséget, vagyis leginkább odalent nem, minden más porcikáját viszont kötelező volt kényeztetnem. Hosszas kényeztetés után teljesen szembefordult velem, mélyen a szemembe fúrta tekintetét és az utolsó cseppet is kifacsarta a szájába. Folytatta volna kérdés nélkül tovább, de akkor valahogy már nagyon érzékennyé váltam, no majd legközelebb megpróbálom jobban hagyni magam. Kis pihegés után jött az előbb leírt masszázs, és körülbelül ugyanez pepitába ismételten. Feltöltődve, széles vigyorral az arcomon indultam a záróünnepre, egy egymást megmosós közös fürdésre.
  • Elszámolás:

    Amiben a telefonban megegyeztünk, annyi is volt. Több extrát is igénybe vettem, de mindent megért. Rendkívül korrekt lány.
  • Összkép:

    Ritkán lehet ennyire odaadóan csókoló és az együttlétből ennyire a maximumot kihozó hölggyel találkozni. Mindenképpen vissza szeretnék térni. Ezúton is csókollak Barby! A magas létra :D
Happy Massage