• Shanel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több lányt is hívtam, de már vagy nem tudtak fogadni aznap, vagy nem vették fel a telefont. A sors akarta így , hogy hozzá menjek .
  • Megközelítés:

    Eger nem túl nagy , így könny kis sétával meg tudtam közelíteni a hölgyet .
  • Helyszín:

    Régebbi, belülről felújított ház, valószínűleg frissen felújított lakása, teljesen rendben van, tökéletes a célra.A fürdőben kád, kellemes színvilág, szuper felszereltség, tusfürdők, szájvíz, nagy törölköző, a csapból egyből tűzforró víz jön. Minden maximálisan tiszta és rendezett, van hely letenni a ruhákat és nincs túlzottan sötét. Egy tükör még jól jönne az ágy mellé.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egyrészes párducmintás ruciban és magassarkúban fogadott. Már ott végem volt .
  • Action:

    A szobában megbeszéltük a részleteket, kedvesen itallal kínált, én siettem fürdeni. Visszatérve az ágyon várt. Felállva kezdtünk ismerkedni, bemutatta az ikreket, simogatás, taperolás... Ezután az ágyon hanyatt fekve figyeltem ahogy franciázott nekem, kellemesen és változatosan csinálja, a kéz technikája is kellemes, csavargatja a cerkát, nyakból is körkörös mozdulatokkal dolgozik, így a makkot minden irányból izgatja. Jelezte, hogy élvezhetek a szájába, de én a punci felé indultam volna. A gumit ügyesen rám adta majd hanyatt feküdt és misszionáriusban hatoltam bele. A punci jó feszes, van tartása, folyamatosan stimulál így kis szüneteket kellett beiktatni, amikben beszélgettünk, poénkodtunk, de végig benne maradtam, közben tartotta a szemkontaktot és bájosan mosolygott . Végül apró csípőmozdulatokkal kivégzett. Sokáig bent maradtam még, miközben továbbra is kedélyesen csevegtünk. A második felvonás hasonlóan zajlott, hosszú kitartó franciával, majd egy rövid missziben végrehajtott tunkolás után puncira élvezéssel.
  • Elszámolás:

    Előre szoktam rendezni minden esetben, most is ez történt, mértéke a korosztálynak megfelelő átlag.
  • Összkép:

    Kedves, beszélgetős (de nem az action rovására), kitartó és maximálisan odafigyel a vendégre, mindemellett technikás a francia és jó adottságú a punci, mi kellhet még? A szép mosoly, a sok szemkontaktus szintén nagyon fontos és a maximális higiéniát is nagyra értékelem.
Happy Massage