• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam azonnal felvette, kedvesen elmondta a részleteket és egy óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Belváros, ezzel egyenes arányban a parkolás nem a legegyszerűbb, bár amióta ismét fizetős lett, kicsit egyszerűbb helyet találni. Én a Blahától indultam, tehát villamos+séta volt a közelítési mód.
  • Helyszín:

    Kellemes hangulatú kégliben fogadott. Nagyon nem néztem körül, mert jobban érdekelt a házigazda, de amit észleltem a lakásból, azzal mionden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Nagyon ott van a csaj! Szeretem a formás lányokat, szeretem ha van mit fogni egy nőn. Ami nagyon ott van a szeren. Formás idomai már az első pillanatban ámulatba ejtettek. Aztán ahogy szép lassan megszabadult a rajta lévő ruhadaraboktól, a ce3rka is úgy kelt önálló életre. A vörös haj még jobban kiemeli alakját. A tetkós fenekénél egy egész estét eltöltenék legszívesebben. Az arca pont illik a testéhez. Valahogy szinte pont ilyennek képzeltem el a képek alapján.
  • Action:

    A zuhanyból visszatérve még egy kicsit leültem az ágy szélére, gyorsan egyeztetni a dolgokat, majd elkezdődött a "közeledés." Apró csókok, majd lefeküdtünk, miközben végigsimítottam. Megszabadult a melltartótól majd a bugyitól is és végre élőben is megpillanthattam azt a gyönyörű puncit! Sosem hagynám ki ilyenkor a kóstolót, úgyhogy elhelyezkedtünk és előbb lassú majd gyorsuló nyelvjátékkal kényeztettem. Hanyatt feküdt és ellazított, miközben fogadta a "kedveskedésemet." Mikor már megdolgoztam, javasolta a cserét és 69-ben fölém került. Nagyon tetszett a látvány és eközben odalent szintén kezdett nagyon kellemes lenni. A punci és ajkai hatására kellően megkeményedtem, úgyhogy jöhetett a gumi, valamint a pózváltás. Én missziben szeretek kezdeni, ami Ami tetszését is elnyerte, jobban szereti, ha inkább a férfipartnere dolgozik. Elhelyezkedett, kispárna alá, én pedig be is léptem a "gyönyörök termébe." Nagyon jó érzés volt! Ezúttal rám bízta az irányítást és belelendültem. Ilyenkor a legjobb kikapcsolni és ösztönből cselekedni, minden mást kizárva. Hölgyem szolid hangjai is segítettek ebben, jó érzés örömöt okozni! :) Az akció után ismét francia veszi kezdetét, a "titkárnő" pedig elemében van, le is zárja hamarosan. Kis lazítás, majd megtörlöm magam és irány a fürdő. A megtisztulás után vissza, majd váltunk még pár mondatot, miközben elkészülök. Aranyos és jó partner egy beszélgetéshez is. Elkísér az ajtóhoz, majd búcsút veszünk egymástól.
  • Elszámolás:

    A végén intéztük az ajándék átadását. Mindketten elégedettek voltunk.
  • Összkép:

    Összeségében csak ajánlani tudom annak, aki egy igazi nőre vágyik, aki tudja mit és hogyan kell. Én mihamarabb vissza térek hozzá
Happy Massage