• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Bubusom!❤️


    Nagyon örülök, hogy egy hosszabb kihagyás után visszatértél hozzám és újra egy felejthetetlen élményben részesítettük egymást 🙂

    Szeretném ezúton megköszönni ezt neked és azt is, hogy megemlékeztél erről a taliról.

    Még mindig ugyanolyan kedves, figyelmes úriember vagy mint ezelőtt mikor megismertelek. Hálistennek semmit se változtál😉 Isten tartsa meg a jó szokásod😁😙

    Nagyon jól éreztem magam veled mint mindig és ahogy olvasom szerencsére te is velem 🙂

    Remélem hamarosan újra látlak és nem kell megint ennyi idő hozzá, hogy felved a telefont és tárcsázd a Te Wandusod számát 😁

    Jelentem a forró csoki beszerezve, már csak te hiányzol 😙


    Úgyhogy várlak vissza nagyon Drágám! 😉


    Csókollak és ölellek addig is 😘


    A Te Wandusod❤️

  • Egyeztetés:

    Jó ideje már, hogy "Arany" kisasszony vendégszeretetét élvezhettem. Ez alapvetően rajtam múlott, de utolsó telefonon történt beszélgetésünkkor kilátásba helyeztem egy találkát. Most eljött az idő, s mikor láttam, hogy hívható, telefont ragadtam. Kellemes csicsergő hangját hamarosan hallhattam, s meg is beszéltük a randi időpontját. Küldtem a VTR-t, amire gyorsan jött az elfogadó válasza, kiegészítve annyival, hogy nagyon vár rám. Én is nagyon vágytam rá, így gyors felkészülés után, hasítottam keresztül a városon.
  • Megközelítés:

    A számomra már jól megszokott hely volt a célpont, lehet, hogy az autóm magától is odatalálna. A kerület nagy piacától egy ugrásnyira, két uralkodóról elnevezett főútvonalak kereszteződésében található objektumot kell megközelíteni. Szinte a kapu előtt áll meg a tömegközlekedés járműve, autóval a parkolás a környező mellékutcák valamelyikében, ez utóbbi már fizetős lett. Az épület a fiatalabb generációba sorolandó, kívül belül rendben minden.
  • Helyszín:

    X emelet, x ajtó, még szerencse, hogy mindig működik a lift. Az amerikai-konyhás lakás most is tip-top volt, mindenhol rend és tisztaság. Ez a lakás úrnőjének érdeme. A játszószobában a piros szín az uralkodó. Természetesen a falon felfedeztem az oklevelet és a hozzá tartozó jelvényt, amit áldásos tevékenységéért kapott! A méretes ágyikó jó állapotban van, nem kell aggódni az esetleges meglepik miatt. A fürdőben megszámlálhatatlan tusfürdő, kádas zuhany függönnyel és villogó zuhanyrózsával, előtte száraz kilépő. A fürdés utánra a szájvizek kis pohárkákkal, szóval minden elérhető.
  • Lány külseje:

    Elég sok új fotót lőtt fel a kisasszony, az utóbbi időkben. Ezért a testalkatot most nem részletezném, a képek nem hazudnak.A bájos, mosolygós arca azonban csak a valóságban látható. Csintalanul csillogó szemei jól illenek ápolt fekete hajához. Fekete fehérneműben bújt meg az ajtó mögött belépésemkor, ezen kívül egy szintén fekete cipzáras topot viselt. Keblei jelentősen kéredzkedtek kifelé, gyorsan segítségükre siettem.
  • Action:

    Forró öleléssel és kis csókokkal üdvözöltük egymást. Ez után átadtam a kedvenc virágot, s amíg Wanda azt gondozásba vette, a cipőmtől és dzsekimtől megszabadultam. Újabb ölelkezés után fel lettem szólítva, ideje lenne a ruháimtól is megválni. A művelet után kezembe kaptam a kikészített friss törölközőt, s birtokba vettem a fürdőszobát. A kádba való bejutás előtt, a ciciket még közösen kicsomagoltuk, s levizitelésük után gyorsan rendbe vágtam magam. Mire a szájvízzel is végeztem, már az ajtóban várt kedvesem egy pohár frissítővel.

    A szobába érve elkezdődött a rituális lepedőterítés, melyet vendéglátóm mindig alaposan végez, hogy közben csábító idomait nézegessem, tapogassam, simogassam. Most azonban mindjárt az elején, egy ügyes mögé kerüléssel megszabadítottam a még rajta levő bugyijától. Így kezem hamar combjai közé került, s ujjaim egyből felfedező útra indultak. Így kicsit tovább tartott a lepedő igazgatása, viszont már érezhettem öle forróságát és nedvesedését. Ezen előkészületek után nem csoda, hogy partnerem hanyatt feküdt, és várta a folytatást. Valamiért azonban belém bújt az ördög, s mellei fölé térdeltem, felkínálva számára a lehetőséget, ami a már igen csak merevedő tagomban tárgyiasult. Pillanatok múlva már örömmel üdvözölte a rég nem látott ismerősét, s ajkaival és nyelvével izgatott tovább. Ebben a helyzetben elég nehézkes lehetett, de kedvesem még bólogatott is közben, s csábos szemeivel nézte a reakciómat. Mondanom sem kell, nagyon jól éreztem gondoskodását, közben hátra nyúlva ellenőriztem a punci nedvességét. Nehezen szakadtam el a helyzettől, de végül sikerült.

    Kis köszönő csók után a ciciket is ápolgattam, majd combjai közé fúrtam magam. Nagyon várhatta már nyelvem érintését, mert mikor ez megtörtént, remegés futott át rajta. Ahogy lassan és finoman nyalogattam a csiklóját, egyre hevesebben kezdett mozgolódni. Érezhetően próbálta kontrollálni a helyzetet, de kezei sem találták a helyüket. Hol a kebleit markolta, hol a párnát, hol a fejemre tette őket. Mikor nyelvem egyenletes tempóval siklott oda -vissza, fel és le, combjait kicsit összeszorította, s csípőjét megemelve jutott a csúcsra. Mikor felocsúdott, egyből kaptam a feddést. Nem ér, hogy ilyen hamar kivégzem Őt, ezt majd visszakapom! Én válaszoltam, remélem is! Azért még próbáltam óvatosan nyelvemmel kedveskedni, de kedvesem legalább pár perc pihenőt kért, mondván, most nagyon érzékeny lett. Erről többször megbizonyosodtam nyelvem érintésével, így átadtam neki a lehetőséget. Pár csókot követően én kerültem a hátamra.

    A helycsere után partnerem ajkaival és nyelvével csekkolta a felszerelést, s mivel mindent a helyén talált, beszippantotta a vágyakozó szerszámomat. Jó volt érezni ajkai szorítását és fürge nyelve játékát. Váltakozó mélységgel és egyre erősödő intenzitással kezelgetett. Én csak áldottam a jó sorsomat, és hálásan simogattam a fejét. Mivel így már megfelelően hozzám fért. rövid idő után eltüntette, a torkára engedte a kemény rudat. Ajkai a szeméremcsontomra simultak, nyelvével tovább munkálkodott, s közben a szemembe nézett. Fantasztikusan izgató volt ez a foglalkozás, hál Istennek többször is megörvendeztetett ezzel! Egyik lábamon át kicsit oldalra helyezkedett, így a méretes cickók is kedvemre tettek, combomon csúszkálva simiztek. Így folytatta tovább a francia nyelvleckét, s időről időre manduláit is megkezelte a duzzadó tagommal. Mikor már kezdtem aggódni a gyors kapitulálás miatt, szerettem volna kelyhét újra meglátogatni. Ennek hangot adva, nem csak hogy nem értem el eredményt, változatlan lendülettel dolgozott tovább rajtam. Egy röpke pillanatra kiengedett jóságos ajkai fogságából, de csak azért. mert teli szájjal nem illik beszélni. Fel lettem szólítva, álljak az ágy mellé, még nem végeztünk! A parancs az parancs, ezért elég fürgén eleget tettem neki. Mondjuk szeretem én is ezt a felállást, több szempontból is. Wanda az ágy szélére ült, majd közelebb húzott magához, s már is újra fickándozhattam az élvezetekbe. Ajkai egyre szorosabbra zárultak, majd szét robbantam az izgalomtól. Nyelve pörgött a szerszámon, miközben szorgalmasan bólogatott. Egy idő után el kellett vennem a játékszerét,, s azzal a lendülettel hanyatt döntöttem Őt. Öléhez hajoltam, s nyelvem máris a duzzadt csiklóján pergett. Próbált tiltakozni, hogy ez így nem ér, meg különben, be is kell még tenni. Erre én is gondoltam, de azért jól kinyelvészkedtem magam, már csak a kellő felkészítés miatt. Nem akartam szekírozni partneremet, ezért egy idő után ismét elé álltam, s vágyakozó ajkai közé adtam a rudat. Mint aki rég nem kapott ilyen ajándékot, még lendületesebben tette magáévá férfiasságomat. Még mielőtt végem lett volna, a védelem felhelyezése mellett döntöttünk. A köpeny kibontása után még egy ideig szájával és nyelvével ellenőrizte a kellő merevséget, majd felhelyezte a gumit. Kérdeztem, lovagolni szeretne-e, de válaszában egyértelműen közölte, közös kedvencünkben, kutyusban kell magamévá tenni Őt!

    Hát nem voltam rest, ujjbegyemmel végig simítottam a nedves rést, s már toltam is a szűk forróságba magam. Kicsit még a térdemet is berogyasztottam, hogy még jobb szögből közelítsek, de így is alig tudtam betuszkolni a szerszámot. Szóvá is tettem, hogy nagyon szűk a puncija, Ő már két pihegés között válaszolt, hát ez most ilyen. Mondjuk cseppet sem volt ellenemre ez a tény, mozgásom közben is éreztem teljes hosszban a szorítását. Az előttem gömbölyödő popsiját simogattam, markolásztam, s időnként megpaskoltam, mi közben rendesen járattam puncijába a keménységet. Partneremnek tetszhetett a dolog. Ezt nyöszörgése és teste rezdülései, valamint a lepedő markolászása jelezte felém. Amíg bírtam, adagoltam rendesen, de csak előjött a gumifóbia. Lassan szétváltunk, s konstatáltuk a tényt.

    Kedvesem nem nagyon esett kétségbe, mondta, majd a szájával folytatja. Az ágy szélére ült, a gumi lerepült, még közelebb húzott magához, s újra megcsillogtatta nyelvtudását. A félárbócból semmi perc alatt egyenes rudat varázsolt. Ajkai cuppogtak, nyelve pörgött, s folyamatosan növelte a tempót. Rövid idő után megadtam magam. Mi közben lábaim szinte földbe gyökereztek, óriási durranással ajándékoztam meg "Arany" kisasszonyt. Ő gondosan megvárta a sereg esetleg lemaradó tagjait, majd eltüntette őket. Lassan kiengedte ajkai közül a megfáradt harcost, s gyengéden megtörölgetett.

    Szükségem volt egy kis pihenőre, így az ágyon összebújva beszélgettünk egy kicsit. Mikor már összekapartam magam, újra meglátogattam a fürdőt. Mire felöltöztem, Wandácska készített nekem egy finom teát, s kivonultunk az erkélyre. Szerencsénkre egész kellemes volt az idő, így egy cigi mellett elfogyasztottuk a frissítőnket. Utána búcsúcsók, és mentem az utamra.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke a bővebb infóból lekérdezhető. Ezt én is megnéztem indulás előtt, mivel elég régen taliztunk, és nem szerettem volna kellemetlen meglepetést. Aki nem jogosult ezt olvasni, annak utalás képen annyi, egy db legnagyobb címletünk az órás foglalkozás. Mi nem beszéltünk erről, szokásom szerint, távozás előtt a polcra helyeztem. A vendéglátómmal töltött idő alatt kapott kedvességet és élményeket nem lehet egy napon említeni az ajándékkal.
  • Összkép:

    Sokadik találkozásunk is feltöltő emlékeket biztosít számomra, remélem számára is! Majd igyekszem, hogy még sokszor élvezhessem kedvesem vendégszeretetét!
Happy Massage