• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég nehézkesen alakult a mai nap: hivtam több hirdető lányt, de van akit el sem lehet érni telefonon, van akit VTR - re sem reagál. De csak összejött a dolog.
    Itt az oldalon láttam a hirdetesét VTR -n jelentkeztem be nála, hamar vissza is igazolt a megadott időpontban tudott fogadni, megadta a pontos cimet és már indultam is.
  • Megközelítés:

    Bkv-t használtam, a Bosnyák térttől sétaltam jó sokat, ráértem meg jó idő is volt, de nem vészea táv. Parkoló az van jó nagy az utca végén ingyenes.
  • Helyszín:

    Nagyon új építésű épület, szép lakóház. A lift még fonérlappal van lefedve. Liftből egy balkanyar.
    A lakásban több szoba és több hirdető is van, de nem észrevehető. Szoba félhomályos, tágas nagy francia ággyal sarokban egy pufra lehet lerakni ruhát. Fürdö a szobából nyilik, zuhanyzós nagyon tiszta és szép rendezett, kilépő tiszta nagy.
  • Lány külseje:

    Nem semmi látvány fogadott az ajtónyitást követően. Nagyon gyönyörű fiatal lány, eszméletlen szép és csinos. Fekete haj, kék szemek. Utcai ruhában fogadott egy feszes fekete bőr Narragansett és fekete lenge felsőben amit az utcán is simán utána les az ember. Ruha lekrrűlés után igazán szerencsésnek éreztem magam: számomra one of best.
  • Action:

    Gyorsan elmondta hogy mi tartozik a progiba itt elég elszomorodtam mikor mondta hogy a csók extra, mondtam még alakul hogy lesz e vagy nem.
    Program megbeszélés után ruha le és irány a fürdö sietve. Visszaérve mondta hogy mivel VTR-n jelentkeztem be van extra kedvezmény csók, végén szájba vagy 15 perc plusz nem volt kerdés csók lesz egyből még jobban az életked. Mire ezt kimondtam ő már le is dobta az összes ruhaját és már várt is az ágyra ugorva csatlakoztam is és csattantak a csókok, nagyon finoman, érzkien csókol amit azzal nyugtázott hogy én is szóval folyattuk tovább. Simogattam ahol értem kaladozott a kezem minden felé nem győztem betelni vele. Lejjebb csúszantam és kostoltam is szép kelyhet odalent. Hangok alapján elég jó voltam, de annira nem hogy végig jussunk, mert elfáradtam a helytelen légzéstechnika miatt. Váltás és ő kényeztetett orálisan. Eszméletlen jól csinálja, gumit kértem készenleti állapotban aztán felhelyeztem magamnak, kérdezte hogy csináljuk mivel mondtam ő a fönök jöjjön felülre. Rámült nagyon jó volt ahogy mozog rajtam hangok erősödnek lököm én is alulról, lihegünk egymás fülébe szoritom magam teljes a barátnő feeling végem is lett ebben a helyzetben. Tisztálkodás után kis pihi és ölelkedös, csókos összebujás
    Nagyon jó fej, aranyos lány remek beszélgető partner, simán elképzelnem a jobbik felemnek a privát életben. Itt már haladszott hogy kolleginák csacsognak a nappaliban ami nem zavart inkább adopt egy kis normál lakás feelinget. Aztán rátertünk a második menetre, már koszott is le a francia leckevételhez. Meg is lett az eredménye most én támadtam szemből missziben a keresére én meg szófogadó vagyok. Nagyon jó, nehéz betelni a látvánnyal. Csók, simi, hangok, brrr. Aztán kutyusban próbálkoztunk itt kicsit lankadtam, de hamar erőt vert belém egy gyors élénkítő franciával. Itt már bevált a paci. Szintúgy minden szép és jó és meglepetésemre vendéglátom elélvezett ami örömmel fogadtam és nyugtáztuk hogy 1:1.
    Váltás még egy próba kutyusba. Itt már ment a dolog, eszméletlen látvány az a tökéletes test és ráadás a hangeffektek. De csak nem sikerült a második eljövetel. Go zuhany, ruha fel aztán neki indultam a vilàgnak. Kis dumcsi hogy ha még idehaza vagyok azért ha van kedvem jöjjek újra , mert jól érezte ő is magát ami bogarat ültetett a fülembe. Egy orbitális csók búcsúzoul és irány a lift.
  • Elszámolás:

    A bövebb infóban szerepel, extra van, de mivel VTR- n jelentkeztem be ebból került be az extrakból az alapba.
  • Összkép:

    Nagyon jó társaságot találtam a személyeben hazavinnem ha lehetne. Vidám, cserfes lány és még gyönyörű is.
Happy Massage