• Nina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már ismerjük egymást már elég volt itt cseten egyeztetni, hogy meglátogatnám félórácskára! Ha még nem voltál nála, biztos könnyen fel tudok te is venni a kapcsolatot a DrágaMonalisaval!!!
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen található meg a kuckó, de parkolás könnyen megoldható a közeli bevásárló központban. BKV-val még egyszerűbb, hisz egy forgalmas csomópont közelében van. VTR egyeztetés során pontos címet kaptok meg.
  • Helyszín:

    Régi bérház alsóbb szintjén található a kuckó, amely több szobából áll és egy tiszta fürdőből. Mindig tiszta jó nedvszívó törülköző áll rendelkezésre a vendégeknek. Ha szeretnétek főzhettek is Monalisara. Nem egyedül van a lakásban, de nincs semmilyen zavaró körülmény emiatt.
  • Lány külseje:

    Külső csodás, a képek nem csapnak be.
    Annyi változás volt, hogy rövidebb lett a haja, ami szerintem jobban áll neki. Legalábbis a velem egykorú is ezt állapította meg mikor megláttuk :D Egy lenge feketében várt amiben rejtőzködtek egy fehérnemű szett alatt a keblei illetve puncija.
  • Erotikus masszázs:

    Jól kezdődött a találka, mert amikor még útközben voltam a parkolótól felhívtam, h nemsoká ott és mire reagált volt Monalisa már le is merült a telefonom, így csak bízni tudtam abban, hogy vki majd beenged az épületbe. Igaz hogy már voltam nála, de vhogy a kapucsengő számokat sosem tudom megjegyezni :/ Szerencsém volt, mert ahogy odaértem jött ki a ház egy másik lakója, majd elcsábultam ;) (na jó ezt remélem Monalisa nem olvassa :D) innen már a lakásba való bejutás már izgalommentesebb volt.
    De amikor bejutottam és megláttam Monalisam (remélem mondhatom ezt :)) azonnal újra izgalomba jöttem. Rövid program megbeszélés után mentem a fürdőbe. Itt felkészítettem minden testrészem a csodás masszázsra. Szobába visszaérve fehérnemű szett már a múlté volt és csak a lenge feketében várt állva v ülve már nem is tudom (asszem sok minden kiesett) :) Odaléptem, hozzá h kicsit forrósítsuk a hangulatot hisz melegben könnyebben lehet átgyurni az izmokat gondoltam én :D Annyira jól sikerült, hogy...
  • Levezetés:

    Monalisa már az ágyon feküdt én pedig a lábai közé térdelve ajkait csókoltam, ahogy éreztem talán jól is csináltam. Egyre intezívebb reakciókat kaptam, így azt gondoltam most nem hagyhatom abba, így talán többször is megfelelő volt Monalisa részére a munkásságom :)
    Majd Önös érdekből kijöttem lábai közül és újra felfedező útra indultam a többi testrészéhez és hagytam ő is ezt tegye velem. Így is tett, egy kis extrával amit mások csúszkamasszázsnak hívnak, rajtam csúszkálva és a farkam szorítva végzett ki és a forró nedűt köztünk szétfojva használta fel 'síkosítónak' h még egy kis masszázst kaphassak :)
    Egymásra borulva még beszélgetünk egy kicsit, de már az időm végefelé járt, így csókot adva elbúcsúztam és a fürdő felé vettem az irányt. Egy kis csevej még a végén és elbúcsúztam!
    Köszönöm Monalisa !
  • Elszámolás:

    Végén az előre megbeszélteknek megfelelően.
  • Összkép:

    Nincs mit írni csak: légy csak az enyém Monalisa !!!!!
Happy Massage