• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Haha, te kis huncut, ha nem írsz rólam, ki sem derül, hogy Te vagy! :D Mindenesetre nagyon köszönöm a beszit, különösen az életkorommal kapcsolatos sorok estek jól, a közeledő 30 néha lelombozó gondolat tud lenni.. :D :) És egy jó ötletet is adtál, lehet kevesebb lakáson belüli eltévedés, és szájvizes pohárka törés lesz, ha csadorban nyitok ajtót ezentúl... :D

  • Egyeztetés:

    Lizzievel néhány órával a randi előtt telefonon egyeztettem, azonban előtte korábban már kerestem telefonon és beszélgettem a hölggyel. Lizzie nagyon kedves, közvetlen lány, minden a randival kapcsolatban felmerült kérdésemre kimerítően válaszolt, pedig a teló letétele előtt még eszembe jutott pár "nagyon fontos dolog" amelyet meg szerettem volna kérdezni , de ezt is példás türelemmel válaszolta meg.
    Randi előtt elolvastam Lizzie hirdetését, bővebb infóját és egy-egy apróság a telefonbeszélgetésben is kiderült , mire odaértem a hölgyhöz, ha mindennel nem is, de sok mindennel képben voltam.
  • Megközelítés:

    A lakás a XIII kerületben van, a GPS pontosan odatalál, de tömegközlekedéssel is jól ellátott a környék, amit a hölgy térképen bejelölt pontot, az egy jó viszonyítási pont. Az igaz, hogy egy pár percet még kell közlekedni, ahhoz, hogy rátaláljunk Lizzie búvóhelyére, de ez talán beleférhet. Parkolásnál kellett kicst keresnem, kicsit zsúfoltak az utcák, de a telefonos instrukciók alapján találtam a közelben parkolóhelyet és nem is kellett túl sokat sétálni.
  • Helyszín:

    A lakás maga, egy társasház emeleti lakása, távolabb a nagy forgalomtól. Feljutáshoz a kód kicsit bonyolult, de nekem szerencsém volt, mivel a bejárati ajtó épp nyitva volt. A társasház megközelítése, parkolás és a bejutás is diszkrét. A lakásból az előszobát, hálót és a fürdőszobát láttam, mindenhol rend és tisztaság honolt, Lizzie kellemes környezetben fogadott. A fürdőszobában a szájvíznek kikészített üvegpohár (azt hiszem a hirdetésben kerámiapohár van írva, ezt a szőrszálhasogatók kedvéért leírom, de igazából nincs jelentősége 😊 ), törölköző és többféle tusfürdő is található.
  • Lány külseje:

    Lizziet először akkor fedeztem fel, amikor volt még egy videója is feltéve az oldalra. Egy nagyon hatásos hastáncot mutatott be, klassz csípőmozgással és ha jól emlékszem egy nagyon izgalmas latex, vagy bőr ruhában. Nem vagyok nagy híve a videofelvételeknek, de az a videó nagyon jól sikerült. :) Sajnos, akkor szomorúan konstatáltam, hogy Lizzie, hogy is mondjam -remélem nem leszek bántó-, de túl fiatal. Azt a korosztályt amit akkor Ő képviselt, azt a korosztályt én nem keresem. Azonban ez mostanára megváltozott :D, de személyes találkozásunkkor legnagyobb meglepetésemre mégis egy nagyon fiatal, szemtelenül fiatal lány fogadott. Bevallom, amikor hazaértem, még egyszer megnéztem a hirdetését és a kiírt életkorát, mert nem igazán akartam hinni a szememnek :)
    Lizzie egy kis -remélem jól mondom- világos színű lenge kis body-ban nyitott ajtót. Nagyon jól állt neki és emiatt egy kicsit nehéz is volt az első kommunikáció, hisz könnyen felfedezhető volt a hölgy minden domborulata, ami le is kötötte a figyelmemet.
    Nagyon csinos volt.... ööö mármint a body. Lizzie arcfotós képekkel hirdet, minimális kitakarással. Egy bájos arcú, mosolygós szemű, formás szőke szépség fogadott :)
    A feltöltött fotói teljesen mértékben fedik a valóságot, talán annyit érdemes megemlíteni, hogy van egy klassz tetoválás a combján és egy készülőben a csípő és derék táján.
  • Action:

    Érdemes elolvasni Lizzie hirdetését én mindenkinek nagyon ajánlom. A randi elejét úgy indítottuk, amit azt hiszem egy remek szólásmondás tud igazán leírni, mégpedig ez, hogy : "néma gyermeknek anyja sem érti a szavát" Lizzievel néhány szóban a jóizlés határai mentén és azt nem átlépve megbeszéltük, hogy mire vágyom, mit szeretnék és pár instrukciót én is kaptam , hisz eddig még nem találkoztam a hölggyel és jó volt tudni, hogy mit és hogyan lehet.
    Zuhanyzás után Lizzie felajánlotta, hogy indítsuk az ismerkedést masszázzsal. A masszázshoz már kibújt a hölgy abból a kis ruhadarabból és a finom gondoskodáshoz a masszázshoz már teljesen meztelenül kezdett. Kaptam Lizzietől egy nagyon kellemes hátmsszázst és itt ott erőteljesebben meg is gyúrt, majd a végén megcirógatott. Kellemes finom kezei vannak a hölgynek, a masszázshoz illatmentes masszázskrémet használt, amelyet később a zuhanyzásnál nyom nélkül le lehetett mosni. A masszázst követően közelebbről is megismerkedtem a hölggyel :) Masszázs alatt még megbeszéltük, hogy ki mit szeret, mi kerülendő. Szerencsére mindketten a finomabb bánásmódot, a lágy érintéseket, a finom puszikat és a simogatásokat kedveljük. Jól indult ez a randi, ekkorra már ellazultam Lizzie kezei közt. A masszázs után kényelembe helyeztük magunkat, és elindult a tánc :) de ez nem egy gyors tempójú tánc volt -bár a vége az lett 😊- , hanem egy finom, lassú, jó hangulatú, élvezkedős és élvezetes tánc volt. Lizzievel most találkoztam először nagyon izgatott voltam, de a finom puszik, kis csókok és simogatások szépen lenyugtattak és a korábbi izgalmak helyét egy másik vette át :)

    Franciát adtam és kaptam is :D Adni jó volt és izgalmas is egyben. Mielőtt adtam végigcsókoltam Lizzie testét, elidőztem minden formás domburulaton és külön figyelmet szenteltem a hölgy kebleinek is. Lizzienek természetes, telt mellei vannak egy picit nagyobb udvarral és nagyon hálás -a finom simogatásra, puszikra- jól reagáló mellbimbókkal. Itt egy picit el is időztem :) Felfedezőutam végén mint melleit, úgy, vagy ahhoz hasonlóan csak sokkal hosszabban kényeztettem Lizzie finom punciját is. Kényeztetés közben, közben simogattam a lábát, előre nyúlva melleit és elidőztem egy kicsit a csípőjén és a derekán is. Partnőm, halk sóhajokkal honorálta fáradozásaimat és amikor Ő franciázott, akkor kérésemre egy nagyon lágy mondhatni szoftos kényeztetést kaptam, amit fűszerezett egy szembenézős, incselkedős játékkal is. A végjátékra kértem egy gumit, de éreztem, hogy már fogyóban van a kitartáson, próbáltam kitartani, de puncija fimon szorítása és a korábban átélt francia gyorsan és élvezetesen véget vetett ennek a mi kis táncunknak.

    Kicsit beszélgettünk még a világ dolgairól, majd kértem, hogy lezuhanyozhassak és egy puszi után az átélt randi kellemes emlékeivel távoztam.
  • Elszámolás:

    Érdemes a bővebb infót elolvasni, vagy telefonon felhívni a hölgyet 😏
  • Összkép:

    Lizzie egy nagyon kedves, kommunikatív, tájékozott és figyelmes partner. Jó volt kikapcsolódni a társaságában. Olyan volt, mintha csak a barátnőmhöz léptem volna fel egy röpke órára.
Happy Massage