• Natasa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Natasa reagálása

    Kedves Fruenaddict!
    A rosszindulatu beszámolod miatt megjegyezném, hogy egyedül fogadtalak a lakásban ami egy minigarzon és a legdiszkrétebb a lépcsöházban van. A naturfranciát már a telefonhivásban jeleztem, hogy az nálam szigoru higénia alapján müködik, ami nálad messze nem volt adott(sad) 20 perc után én masszást ajánlottam fel neked mire te kijelentetted, hogy nem szereted inkább zuhanyoznál ( ezért kaptál törölközőt.) A barátnős feelinget is lehúztad. Mond meg mi számodra a barátnős dolog azon kívül, hogy odabújtam hozzád, simogattalak, próbátam beszélgetni veled? Elnézésedet kérem, hogy nem főuztem neked valamit. lehet ez hiányzott? Miért nem szóltál, hogy éhes vagy? :) Azt írtad nem vagyok kezdeményező: már az elején kijelentetted, hogy mit szeretnél és milyen sorrendben. Mit lehet ehhez ezek után hozzáfűzni? Azon pedig csodalkozom hogy a szobát és a fürdőt 3-asra lepontoztad, hiszen eddig mindenkinek tetszett a kuckó, mivel tiszta frissen festett illatos. De ezz amúgy az eddigi beszámolóimból is kivehető. Masszás kategoriának van berendezve ezért, minden vendégemet meghitten és hangulatosan szoktam fogadni. Ezért is van sok pozitiv értékelésem(smiley) Sajnos nem tudok mit kezdeni azzal a rosszindulattal, ami a beszámolódból áramlik. De tudod mit? Nem is akarok. Vannak olyan emberek, akik kapjanak bármellyi jót és kedvességet, elégedetlenek lesznek. Ezek szerint te is ilyen vagy. Csak azt nem tudom megérteni, ha ennyire nem tetszett az adott helyszin, vagy akár én, miért nem köszöntél el tőlem már az elején. Valami miatt nem tetted. Itt maradtál és kielégülte, üres zsacsival távoztál. Aztán megírtad ezt a lehúzó beszámolót. Tudod mit! Köszönöm. Megint tanultam valamit. További sok sikert kivánok a partner kereséshez puszillak

  • Egyeztetés:

    Egy csütörtök délutáni napon hívtam telefonon, rögtön felvette és 1 órával későbbre meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem, nagyon könnyen megközelíthető villamossal a helyszín. A cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi épületben van, közepes állapotúnak mondanám, de a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Természetesen a csodálatos keblei miatt mentem hozzá, amik nem okoztak csalódást, már az ajtóban sokat mutató ruciban fogadott.
  • Action:

    Sajnos itt kezdődött a kellemetlen rész. Először franciát kértem, amit nagyon lagymatagon csinált, látszott,hogy nincs hozzá kedve. Kb. 1 perc után abbahagyta és mondta, hogy húzzunk gumit. Én kértem, hogy folytassa a szájával, ekkor kb még 30 másodpercig csinálta és elment gumiért. Utána szex közben is végig nagyon unott volt. A helyzetet csak a szép melleinek a látvámya és a szük puncija mentette meg. Hamar végem lett, ő azonnal a kezembe nyomta a törölközőt, így 30 perc helyett 20-at maradtam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, ahogy előre megbeszéltük, extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Sajnos rettentően látszik, hogy semmi kedve az egészhez és csak túl szeretne lenni rajta.
Happy Massage