• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramónával az elmúlt időszakban aránylag sűrűn tartottam a kapcsolatot és folyamatosan nyomon is követtem a pályafutását, persze egy Istennő ezt is érdemli.
    Több kísérlet is volt a randinkra, de most jött el az újabb alkalomnak az ideje.
    Kommunikáció rövid és lényegre törő volt, majd türelmetlenül vártam az ajtó nyitását.
  • Megközelítés:

    Cím a fejemben volt, csupán azért kellett a GPS, hogy megtudjam, merre érdemesebb az útirányt belőnöm és a várost átszelnem.
    Parkolás nappali időszakban természetesen fizetős, de ennek fejében volt is hely bőven, s pont a bejárat elé tudtam leállni.

    BKV is jár arrafelé, sárga is, kék is, gyaloglás szempontjából a kék a nyerőbb.
  • Helyszín:

    Tipp-topp minden, a célnak teljes mértékben megfelel.
    Baszoba a lényeg, bár van több hely is a lakásban, ahol Ramónát szívesen elkapnám. Franciaágy hatalmas és egyben stabil is. Szekrényen hatalmas tükör, amely jó célt tud szolgálni. Szereti magát Rami abban figyelni, de persze a halandónak is jól jön.
    Fürdőben kád, több tusfürdő, mosdónál is minden felszerelés adott.
  • Lány külseje:

    Ramóna számomra a tökéletes NŐ! Persze lakva, meg a stb, de az itteni léte most a lényeg.
    Külsőre, szépségre, alakra hibátlan, ódákat lehetne erről zengeni, de ezt már jópáran előttem megtették.  
    Arca nagyon szép, szemeibe öröm belemerülni, mosolya bájos, tekintete bujásan perverz, szája csókra termett, cicijei szép ívűek, dereka darázs, popsija markolgatni való, szép, hosszú combjainak a végig puszilgatásához pedig 2-3 óra is kevés volna.
    Korábbi randink óta szinte kivirult, még formásabb lett, ami nagyon jól áll neki. Előtte is tetszett, de így meg még jobban!
    Fogadóruha egy fekete, lenge csipke köntös volt, alatta persze a nagy semmi, vagyis de, maga a gyönyörű test. A fekete combfixet előttem húzta fel, ezzel is kívántatva magát.
    Ramóna maga a megtestesült határozottság, szókimondó típus, mindig visszaadja azt, amit netán kap, de éppen emiatt is vonzó a számomra.
    Remek illúziót tud kelteni, s ért ahhoz is, hogy mivel tud dobni az ember hangulatán.
  • Action:

    Amikor meglátom Ramit, egyből pajzán és piszkos gondolataim támadnak. 
    Bemelegítésként kaptam két puszit, valamint egy fél csókot, aztán átadtam neki egy kis hazait, amit szemmel láthatóan örömmel fogadott. Én meg kicsit piszkáltam, hogy magának köszönheti, amiért csak ennyi érkezett. Váltottunk pár mondatot a kivel mi történetről, közben megszabadultam ruháimtól ő meg köntösét lebegtetve, mint aki kívántatja magát, belecsapott az incselkedésbe. Mielőtt még jót álltam volna magamért, jobbnak láttam, ha elhúzok rendbe tenni magam a fürdőbe.

    Együtt mentünk be arra a helyre, ahol korábbi élményeim percről-percre a buksimban vannak, s várhatóan újabbakkal szaporodnak. Innentől kezdve mindkettőnknek megszűnni látszott a világ és csak egymáséi lettünk. Ramit ilyenkor mintha kicserélnék, nekem ez az énje tetszik a legjobban. Folyamatosan mosolyog és mintha önkívületi állapotba kerülne, imádnivalóvá válik. Ezekért a pillanataiért érdemes is közel kerülni hozzá, mert ilyenkor szinte felfalja az embert.
    Köntös le, majd mellém bújt, s megcsókolt. Itt és ekkor vesztettem el igazán a fonalat. Rami csókja a legfinomabb és legszenvedélyesebb, annyira jól csókol, hogy már csak azért is megérné hozzá menni. Simán a legjobb benne, ezért hagytam, hogy a szánk hosszasan egybeforrjon. Figyeltem közben az arcjátékát, mimikáját, ami sokmindent el tud árulni róla. Beleélősen adja, s tuti még élvezi is, hát még nekem mennyire jól esett, közel 2 év Rami nélkülözés után.

    Izgalmas kezdés után jöhetett a fekvőhelyzetbe kerülés. Ramóna fölém kerekedett, s elhelyezkedett rajtam, közben nyomott pár vicces mondatot, amin úgy elkezdtünk nevetni, hogy tán még a szomszéd is meghallotta. Természetesen csókok hadát kaptam tőle, majd fokozatosan csúszott lefelé, mígnem megérkezett az egyik kedvencéhez. Kedvesen üdvözölte, majd olyan kezelésbe vette, ahogy csak ő tudja. Nyalta és falta, de a megfelelő felvezetéssel. Élveztem áldásos tevékenységét, mely során a golyóknál kezdte, majd végig nyalta a kéjrudam, s a kellő pillanatban eltűntette. Játszott vele, mintha a sajátja volna, közben perverzül szemembe nézett, szemeivel kacérul mosolygott. Kérdőre vontam, hogy megtalálta-e az akkoriban tetszett egyediséget rajtam, amire humorosan válaszolta, hogy már rég leellenőrizte. Agyon tudtam volna csókolgatni az ilyen kijelentéseiért. Kellő mélytorkozás is kaptam, utána végig szánkázott rajta, majd a golyókat szeretgette, közben benyálazta az egyik ujját és simogatta vele a makkomat, s buja tekintete rám szegeződött. Izgató volt minden egyes művelete, s meg is jegyeztem neki, hogy ez aztán a tanítani való technika.

    Felvetettem, hogy mit szólna hozzá, ha egy kicsit én is gyakorlatoznék rajta. Rami válasza: "Már alig várom!" Fantasztikus eme hölgy, olyan megnyilvánulásai tudnak lenni, amitől ha nem lettem volna hanyatt, akkor dobtam is volna egy hátast. Mivel kérése számomra parancs volt, ezért fordultunk. Rami elhelyezkedett, lábait kényelmes pózba helyezte, én meg nyakától kezdve végig csókoltam csodás testét. Éreztem ahogy néha beleborzong a kényeztetésbe, de szerettem volna megadni neki a kellő a felvezetést és ráhangolódást. Cicik már nem tenyérbe illőek, szerintem azok megduzzadtak egy kicsit, viszont még mindig ugyanolyan érzékenyek a puszilgatásra, mint anno. Aztán pocira is leheltem, meg a combokra is jópár puszit,  miközben úgy vettem ki Rami reakcióit, mintha arra gondolt volna, hogy vágyott már arra, hogy oda lentre is leérjek. Miután valóban odaértem, még nem támadtam le a vágyott csuport, hanem formás combjait vettem kényeztetésbe. Izgató volt a harisnya látványa és érzése is. Éreztem, hogy Rami bizony már kellő izgalmi állapotba került, így odatévedtem a finom testrés(z)éhez, s belenyalintottam a rég vágyott kehelybe. Egyből sikerült rátapadnom a gyenge pontjára és le nem vettem a nyelvem róla addig, amíg Rami gyönyörét nem látom......hát láttam. Nem 1 perc alatt jött el, meg kellett most dolgozni érte, de ezt a "munkát" mindig szívesen vállalnám. Rendkívüli élmény és feltüzelő is azt látni, ahogyan Rami halad felfelé. Tudom már, hogy mik azok a jelek, megnyilvánulások, amik jelzik, hogy milyen messze is a cél. Az eredmény meg édes, a rángatózás pedig a vég.
    Jött tőle ismét egy megjegyzés, ami mindenképpen jól esett.

    Rami visszatér, hagytam neki időt, mert megérdemelte. Én fejemmel a lábai közt pihenek, majd egyszer csak bal lábát átveti a fejem felett, oldalra fordul, popsiját szinte az arcomba tolja, nem volt mit tenni, azokkal is foglalkoztam kicsit. Ezután kezdődött Rami igazi megmérettetése, merthogy hadrendbe kellett szednie a kis ......ját. Viszont a kisasszony nem ismer lehetetlent, kacérkodva és nagy türelemmel életet lehelt belém - amiért innen is köszönetem tolmácsolom -, majd szájjal felhelyezte a védőfelszerelést, becsúsztatta abba a szűk testrés(z)ébe és elkezdett a lassú ütemű mozgásába, míg kellő keménységű állapotba nem kerültem. És itt is mosolyog, csókot nyom, s izgatja mindkettőnket, én meg gonosz módon gyönyörködöm a szépségében. Igyekszünk hosszasan nyomni, s közbe Ramin azt veszem észre, mintha ismét felért volna a csúcsra, aztán tovább nyomjuk, már én is egyre aktívabban tolom és én is közeledek már és feszülök, mire Rami újra elkezd hangosabb lenni és a vágta meghozza a várva várt eredményt.
    Megjegyzem neki, ahogy látom, már megint nem én nyertem, amire ő: "Naná, hogy nem!" Erre pedig jól le is csókoltam.

    Mondják, hogy megszépül a nő egy jó szex után, de milyen igaz is ez! Persze Rami alapból is az, de tudott még így is rajta fokozni.

    Bizton kijelenthetem, hogy számomra Rami olyan szerető, hogy jobbat nem is kívánhatnék magamnak.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, biztosan vannak, de én nem érdeklődtem afelől, itt maga Ramóna az extra, s nem is kicsit.
    Előre lerendeztem, jobbnak láttam így.
    Számomra teljes mértékben megérte, a kapott élményért bagatell, a rám szánt időért pedig hálás lehetek neki.
  • Összkép:

    Kissé tartottam attól, hogy a múlt heti elmaradt randink miatt neheztel majd rám, de ennek jelét se láttam, sőt...
    Ramóna egy tűzről pattant, talpraesett Menyecske (elnézést ezért, de ez illett ide). Jelen pillanatban számomra ő az etalon. Nyugodtan meg lehet vádolni azzal, hogy elfogult vagyok Ramit illetően, de én azt bátran vállalom is. Ő egy igazi top kategória, szerencsés is lehet vele a szerencsés!
    Olyan illúziót tud teremteni, amivel elhiteti az emberrel, hogy milyen "jó"!
    Nehéz keresni azokat a szavakat, ami megfelelően illik rá, így inkább nem is próbálkoznék ezzel, elég ha én tudom, amit tudok.
Happy Massage