• Adél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden könnyedén ment, bár ezérdekes rész, mert Biankával történt a hétvégén. Közben felmerült a barátnős találka is így merült fel Adél neve is.
    Aztán amikor egy nappal előtte hívtam Biankát megerősítés képpen, mondta hogy, kevesen lesznek csak másnap, sőt utána ő is jelezte hogy neki sem lesz jó, de Adéllal és egy másik barátnővel lebeszélte és várnak.
    Reggel még ő keresett hogy végül csak Adél vár. De ne aggódjak hívjam amikor oda érek el navigál, és végül nyílik az ajtó és csoda szép Adél vár :D
  • Megközelítés:

    Villamossal érkeztem, igazán könnyű megtalálni az épületet es utasításokat követve, utcáról is egyértelmű a bejutáshoz szükséges ajtó megtalálása!
  • Helyszín:

    Nem régi, jó nagy sarok épület, valahanyadik emelete, lepcsőház is rendben.
    Lakásba belépve kellemes félhomályban szép hangulatfények. Lakás felújjított/új. Szobában tovabbra is szép színes hangulatfény, egy leülő, szobainas, kis polc és egy nagy matrac, falon végtelen tükör.
    Fürdő tiszta, szájvízek, tusfürdők, jó forró víz, kád, puha törülköző.
  • Lány külseje:

    Teljes meglepetés volt, hangját se hallottam hisz kapuban is még Bianka navigált, de kinyílt az ajtó és csodaszép leány várt fekete melltartó bugyi kombóban! Ebben nagyon jól mutatott, szép volt Adélnak a feneke, melle, miután lekapott mindent, még szebb :)
    Nagyon formás tenyérbe illő puha melleit nagyon jól esett simogatni, fenekét markolászni amikor arrcomba nyomta a 69közben.
    No és az ARC:
    Nagyon tetszett Adél, szépen kivolt húzva a szeme, mosolygott sokat, meg szemkontaktust is tartott sokszor!
    Tényleg fiatal és tényleg gyönyörű és kedves volt első perctől az utolsóig!
    A haja mintha rózsaszínes, nem pedig vörös lett volna
  • Erotikus masszázs:

    Hát ez sajnos kimaradt, ne haragudjatok :/
    Bocsi, ha valaki erre lett volna kíváncsi!
    Egyszer ha úgy lesz beiktatom azt is.
  • Levezetés:

    Erre fektettük a hangsúlyt, zuhanyból visszaérve lefeküdtem és ő is lekapott magáról mindent!
    Mellém ereszkedett majd egy kis olajjal el kezdte Őt gyengéden lassú de határozott mozdulatokkal simogatni.
    Szép lassan el is kezdett merevedni, és ekkor egy-egy puszival, nyalintással is már tovább izgatta.
    Nagyon szépen juttatott el idáig és csak jó pár perc után történt meg a kellemes franciája.
    Ezt is nagyon kéjesen hosszan elnyújtva csinálta, fejét mindenhogy tartva hogy tükörben szemezzünk vagy elfordítva hogy közvetlen szemkontaktusban legyünk.
    Simogatom ahol érem, és élvezem a látványt és Adél kellemes franciáját amikor is azt veszem észre h tövig vagyok a szájában. Nagyon jó kis mély torkos franciával is meglepett a leány :D
    Kértem hogy jöjjön felém 69-be hogy én is kicsit kedveskedhessem neki, ekkor szép nagy csodás puncija felém tárult és bele is vágtam.
    Úgy éreztem a mélytorok szempontjából így jobb volt a pozíciónk mert éreztem hogy szinte végig így beengedte teljesen olykor torokig is.
    Én hosszan nyaltam finom punciját ami kellemesen nedvesedet, voltak bíztatásra serkentő hangok és mozgások, talán kisebb csúcsokra eljutottunk de szerintem katarzist nem sikerült okoznom.
    Utána felé kértem magam a befejezéshez, így ő hanyat feküdt, én szájához jöttem, még simogattam a melleit es punciját ő pedig kinyújtotta nyelvét és várta az örömöm.
    Nagyon szép befelyezés kerekedett mert szépen beterítette a finálé a száját, ajkát, arcát (szerencse szembe nem ment, arra vigyázni kell nyílván)
    Nagyon szép látvány volt és ami zavarba ejtő volt hogy nem akart menekülni, hanem még úgy mosolygott rám míg teljesen megnyugodtam, és próbáltam befogadni a látványt ami ott volt előttem.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt összeg, ami talán az átlagnak nevezhető, plusz az extra ami annyira szerencse nem volt vészes, plusz így ennyi időt hagyva kiélvezni, pláne megérte!
  • Összkép:

    Amilyen bonyolult volt az elején összehozni, de szerencse minden simán ment és a lányok lekommunikáltak jól mindent, így nagyon szépen összejött a randink ami nagyon jól, kellemes és látványosra sikerült!
Happy Massage