• Reni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A rendkivül profi es kedves telefonos kisasszonnyal egyeztettem idöpontot. Pontosan tajekoztat minden reszletröl, egy oran belül kaptam is megfelelö idöpontot. Az idöpontok szervezese hibatlan. Erkezeskor gyors egyeztetes a bejutassal kapcsolatban, aztan a lift mar visz is - majdnem - a csucsra.
  • Megközelítés:

    Pontos cimet kapsz, a hazak szamozasara es a lepcsöhazak jelere (A-D) erdemes azert figyelni. Az ut magan-ut, fizetös minden esetben!
    Cserebe mindig tudsz kulturaltan parkolni es nem kell keringened es stresszelni randi elött. BKV jarat több megalloja megtalalhato a közelben, par perc seta. Alternativakent bicikli, roller, tuk-tuk, stb...
  • Helyszín:

    A lakas teljesen uj, luxus kategoria. Igenyesen es funkcionalisan berendezve, tisztan es higenikusan tartva. Ket szoba es mindegyikhez külön, nagy fürdö tartozik. A fürdö patyolat, szajviz es tusfürdök garmadaja. Külön plusz pont az illatmentes tusfürdö azoknak, akiknek erre szüksege lehet.
    Ebben a szobaban tatamin talalhato, a masik szobaban franciaagy, szobainas, hangulatfeny es üditö fogad. Egy csodalatos randi helyszine.
    Többen rendelnek itt, de a logisztika hibatlan es diszkret. Az egyik legjobb hely, ahol eddig voltam.
  • Lány külseje:

    Reni nem arul zsakbamacskat, arccal es valos adatokkal hirdet. A friss, amatör kepei adtak meg a vegsö löketet, hogy meglatogassam. Aranyosan telt alkat, bomba cicikkel. Aki a vekony lanyokat keresi, rossz helyen kopogtat, de ez a kepekröl is kiderül. Feneke csodasan gömbölyödik es hiaba meretes, kemeny es kivanatos. Egy vilagos szinü, bodyban fogadott.
  • Action:

    A fürdöböl visszaterve finom csokokkal (extra) inditottunk. Ezek visszafogottak es inkabb intenziv szajrapuszik. Leterdeltem es gyengeden levetköztettem, mivel elösször talalkoztunk nem akartam lerohanni. Utanan felallva öleltem, csokoltam, ö pedig huzott magahoz. Lefektettem az agyra es vegigcsokoltam a testet, elveszve a combjai között. A fent emlitett cicik, kemenyek a bimboja szinte felnyarsal. A puncija edes es jol reagal, kicsit borostas volt, nem veszes de nekem egy picit zavaro volt. Viszont van aki epp erre gerjed :)
    Egy negyedoras nyalakodas utana, amit halkan elvezett, ujra felkusztam es vegigcsokoltam a testet. Itt viszont mar nyelves (!) csokot kaptam. Lehet mostanra alakult ki a szimpatia vagy öt is jobban elöntötte a vagy.

    A csokcsata utan natur franciara valtott, nem pornos hanem baratnös. Szep lassan az egesz farkamat eltüntette, igaz nem vagyok egy Rocco meret, de azert szep teljesitmeny. Jol esett de mar nagyon akartam magamat benne erezni. Meggyürüzes utan kutyusban dugtunk, gyönyörü a feneke es van miben kapaszkodni. A közepesen ütemes menet meg belefer, nem ereztem ugy, hogy szeret vadulni.
    Ebben a pozban is lett vegem, gyönyörködve a latvanyban. Hagyott lenyugodni es pihegni egy par masodpercet. Utana közösen takaritottuk el a romokat.

    Utana következett egy kellemes masszazs, kevesbbe a szakszerü inkabb a szeretet masszazs fajtabol. Masszazs közben jo beszelgetöpartner ha akarod, de erzi ha csak pihenni szeretnel.

    Utana puszik, tusolas es balra el.
  • Elszámolás:

    Rögtön az elejen szoktam rendezni. Van az alap es innen lehet az etlaprol konfiguralni a randit. Nekem a csok volt az egyetlen extram, maximalisan megerte meg ugyis, hogy az egy oras programban itt, csak egy orgazmus fer bele.
  • Összkép:

    Kerek randi, csodas helyen, korrekt aron, akiknek az ilyen tipusu lanyok jönnek be, szabad a palya!
Happy Massage