• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk és hamar találtunk megfelelő időpontot. Könnyen ment minden, ahogy ezen szalon lányaival szokott lenni.
  • Megközelítés:

    Busszal és trolival is megoldható és a metró is jár errefelé mostmár. A parkolás megoldható, de fizetős, ahogy korábban is leírtam már párszor.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. Most a lakás közepén lévő szobában voltunk, amit ritkán látogatok meg és először kabinos, másodszor pedig a kádas fürdőt tudtam igénybe venni.
  • Lány külseje:

    Sophie-val már találkoztam korábban. Azóta készültek róla friss képek. +Ezek az új képek teljesen visszaadják őt. Helyes arc és átlagos méretű cicik. Lapos ha valamint feszes átlagos méretű popsi. A saját oldalukon jelzett "jó értelemben vett flúgosságát" a képek nem mutatják; de én ez alkalommal megtapasztaltam.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem hozzá, amikor kiderült, hogy apró csúszás van a szalonban, ezért egy kicsi mi is megcsúsztunk a dolgokkal, de ez engem nem zavart. Miután bejutottam, akkor megpillantottam őt feketeneműben. Melltartó-tanga párosítás volt rajta. Cipő le és azt hittem a masszpados szobában leszünk, mert ő végig mellettem állt. Mondta, hogy merre és a lakás közepén lévő szobába vonultunk. Ruha le és mehettem fürdeni. Mikor visszatértem a szobába akkor egy picit várnom kellett, majd megérkezett Sophie is. Elkezdtem kicsomagolni őt, mert a testét akartam látni minél hamarabb. Apró cici simi és bimbó puszi, majd hasra feküdtem a tatamin. Mellém telepedett és elkezdte a lábaimat átgyúrni. Kellemes csevegés alakult ki közöttünk és itt kiderült, hogy értelmes lány és eléggé egy hullámhosszon voltunk. Fokozatosan haladt felfele a lábaimon és időnként egy picit helyezkedett az optimálisabb pozíció miatt. Jöhetett a hátam és itt is eléggé komoly fogásokat alkalmazott és utána jött a csúszka első része. Még hason fekvéseb voltam és csúszkált egy darabig, amikor elhangzott a varázsszó: megfordulhatsz.
  • Levezetés:

    A hátamra feküdtem és elkezdett csúszkálni rajtam. Néha egy két puszit is adtam neki és simogattam a testét, ahol értem A popsiját is megpaskoltam egy kicsit és ekkor véget ért a csúszka. felültem és még néhány puszi és cici kényeztetés kézzel, majd vissza a hátamra. Most az ő kezei következtek. Most a technikáját lassabban építette fel, de a kéj bennem már elindult. A tempót nem fokozta, hanem ugyanúgy haladt, ezért egy lassabb folyamatként írnám le a mostani kényeztetést. amikor már érezte, hogy közeledem, akkor növelte a tempót és így felgyorsult bennem a t egyre magasabb kéjérzetek keletkezése és a legvégén a tudása legjavával juttatott el engem a csúcsra.
    Letisztogatott és elvonultam egy második tusolásra és utána visszamentem a szobába. itt segített öltözködni, ami kicsit vicces volt, de azért tetszett. Ki az előszobába és miután sikeresen megtaláltam a cipőmet (amit kicsit odébb helyeztek a szokott helyénél) akkor azt is visszahúztam. Búcsúpuszi és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, bár legutóbb az ATM megbolondult, akkor most megőrült, mert csupa Mátyást adott ki. Én magamnak is felvettem pénzt egyszerre az itteni csokorral, ezért ott előtte kellett leszámolnom a pontos összeget. Nem igazán jött ki jól, de ez most így sikerült. Az oldalukon ott van a csokor mértéke és teljesen megéri, mert én mindig elégedett vagyok a kapott szolgáltatással.
  • Összkép:

    Úgy érzem Sophie-val; most egy új szintre kerültünk. A mostani szeánsznak és megvolt az egyedisége és a varázsa. Mivel gyakran járok ide, ezért a visszatérés biztos és szerintem lehetnek itt még kiaknázható lehetőségek.
Happy Massage