• VANESSZA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem vele egyeztettem a telefonban, de ezzel semmi probléma nincsen, maximum csak annyi, hogy ő még a hangomat sem hallotta mielőtt találkoztunk. Amúgy mindent sikerült átbeszélnünk és délután màr találkozhattunk is.
  • Megközelítés:

    Busz, HÉV jár a környéken. Gps pontosan odatalál, nagyon nehéz parkolóhelyet találni, különösen délután vagy estefelé. A cím pontos, a lift nem visz fel végig, a legutolsó emeletre gyalog kell felmenni. Két ajtó közül a jobb oldalit válasszátok a félreértések elkerülése végett.
  • Helyszín:

    A szalon két lakás egybenyitásából jött létre, legalább 2 fürdőszoba és 3 masszázs szoba található benne. A logisztika nagyon jól működik, mert nyilván többen rendelnek ott, sem hangokat nem hallottam és Vanesszán kívül mással nem is találkoztam. Masszázspad , kanapé volt a szobában és tükör a falon. A fürdő egy nagy kád, tusfürdő választék rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek ügyesen retusáltak, ezért fontos jelezni, hogy aki a képen látható hölgyre számít azt meglepetés fogja érni. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem Vanessza van a képeken, hanem azt, hogy a poci a valóságban nagyobb, élőben nem úgy van sminkelve a hölgy, mint a képeken, de pl. a mellek nagysága nem módosított😄
    Szép fekete haja, barna bőre van , nem magas lány, de ez az adatlapon is kint van. Az ott szerepelő adatok valósak, érdemes tanulmányozni.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után visszatértem és elégedetten szemléltem azt, amit láttam ,miután megszabadult a melltartótól. Legszívesebben rögtön közelebbi ismeretséget kötöttem volna velük, de akkor a sorrend biztosan fordult volna, azt meg nem akartam. Nekem mindig fontos a masszázs része is a programnak. Nem kezdeményező típus, aki kommunikálni szeretne vele, az számítson rá, hogy eléggé egyoldalú lesz és a kérdésekre ugyan válaszolgat, de nem bőbeszédű. Vagy csak velem nem volt az. Azt kár tagadni, hogy nem működött a kémia közöttünk, ami később még inkább láthatóvá vált. Maga a masszázs közepes erősségű , nem annyira szakszerű, de nem is csak simogatás. Vannak olyan elemei, amiket máshol még nem tapasztaltam, azok nagyon tetszettek. A felsőtesttel kezdi, ott időzik sokat. A karokat a combja közé veszi, amikor sorra kerülnek, de nem igazán erotikusan. Amikor a lábak, különösen a combok kerülnek sorra , akkor már vannak benyúlások. Szépen koreografált módon, egyre több és egyre egyértelműbb mozdulatokkal. A végén már csak a férfiasságom van a középpontban. Nem tudom, hogy meddig akarta még így csinálni, de kezdett nagyon kényelmetlen lenni a póz ezért -kivételesen- én kértem a fordulást.
  • Levezetés:

    Megfordulás után jól bekrémezett és elkezdte simogatni, izgatni, masszírozni a farkamat. Jól esett és izgató is volt, de én azért francia párti vagyok, vártam az ilyen irányú folytatást, aminek már korábbi ilyen irányú tapasztalatom szerint meg kellett volna történnie. Egy idő után szóltam, hogy kényeztessen szájjal is mielőtt elmegyek. Finoman bekapta és úgy folytatta. Kifejezetten kellemes volt. Pár perc után helyet cseréltünk a padon és én kényeztettem őt. Sajnos nem sok eredménnyel, így egy idő után nem is erőltettem tovább, visszaváltottunk. A franciája jó volt és lelkesen “dolgozott”, zacsikkal nem foglalkozott, de azt nem is igényeltem. Mikor közeledett a vég kértem, hogy had dugjam meg a melleit és majd oda tárazok ki. Nem ellenkezett, de elég kitekert pózban sikerült folytatnunk. A dolog persze annyira izgató volt, hogy a kényelmetlen testhelyzet sem volt akadálya annak, hogy robbanjak. A mellei között nyugodtam le, majd gyorsan papírtörlőbe tisztálkodott. Megnézte a fürdőt, amíg magamhoz tértem, majd elmentem zuhanyozni és távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrekt, baráti ár a másfél órára is. Pontosan annyi, mint amiben megállapodtunk a telefonban, utólag rendezve.
  • Összkép:

    Sajnos már az első pillanattól sem működött a kémia kettőnk között, sajnos van ilyen. Ennek ellenére nem éreztem hátrányt semmiben , csak hiányzott az ezen a helyen korábban megszokott barátságos és kedves atmoszféra. A 3 lépés távolság miatt nem volt “nagyon jó” kategóriás az élményem, de másoknak lehet sokkal nagyobb szerencséje lesz Vanesszával.
Happy Massage