• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyedén ment, elsőre találtunk olyan időpontot ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    Épp most költözött át a 11. kerületbe, az egyes villamos pont ott áll meg előtte, onnan csak pár méter gyaloglás. Elsőre megtaláltam az épületet is (az előző 9. kerületben lévő helyén simán elvesztem a bejáratoknál :) ). Aki kocsival jönne, annak pedig van mélygarázs.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás. Bejutás egyszerű, a lakás teljesen új. 2 szoba van, egy nagyobb és egy kisebb. Mindkettőben van elég hely mindenhez is :). A fürdőben több fajta szájvíz, a zuhanyzó zseniális, nagyon tetszett. Kaptam egy puha törülközőt és papucsot is, nehogy felfázzak.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen vissza adják azt ahogy Nóra kinéz. Nagyon vékony lány brutális popsival. Az arca is gyönyörű, ha lehetne simán haza vinném magammal :) . Van pár tetoválása, ami képeken nem látszik a diszkréció miatt.
  • Action:

    Bejutást követően egy lenge köntösben fogadott. Bevezetett a szobába, kaptam egy puha törülközőt és elküldött fürdeni. Fürdésből visszajőve még kért pár percet, majd ő is csatlakozott hozzá a szobában.

    Leült mellém, levette a köntösét és csókolózni kezdtünk, ezt azóta szerettem volna vele mióta először megláttam. Kis idővel ezután lejjebb vette az irányt és elkezdett dolgozni kicsi énen. Elején csak a végét vette be, de fokozatosan egyre mélyebbre ment, tempó elején picit gyors volt, kértem, hogy lassítson. Engedte, hogy irányítsam és nagyon jó érzés volt, ahogy a fejét rászorítottam a farkamra. Nem is kellett sok, hogy végem legyen és a szájába juttassam az utódokat.

    A második menet előtt fel frissítettem magam a fürdőben. Közben pogácsával is kínált, ami jól esett. Kaptam tőle félidőben egy kis masszázst, ami kellemes volt és elég erős keze is van. Kérdezte, hogy nem szeretném én őt meg masszírozni, amit persze örömmel teljesítettem, mert így pont jó rálátásom volt a popsijára. Hát gyerekek az a fenék, ránézésre is gyönyörű volt, de ahogy kezem közé került az maga volt a csoda :).

    Nekem se kellett több és kezdett éledezni a kisebbik énem és rátértünk a második fejezetre. Elején ugyanúgy kaptam egy jó franciát, de nem sokáig tartott, mert inkább gumit kértem. Ügyesen felhelyezte és még egy jó mélyen bevette szájába, hogy adjon neki egy kis síkosságot. Ezt követően ágy szélére álltam és doggyban folytattuk tovább, csak hogy a popsiját tovább tudjam szemlélni (nem tehetek róla fenék függő vagyok :) ). Más pózt nem is próbáltunk ki, sajnos csúcsra őt nem sikerült juttatnom, majd legközelebb összejön :)

    A végén gyors zuhi és egy kis beszélgetés. Barátnő feelinget nekem nagyon hozta az egész együttlét, nagyon kedves volt és intelligens lány.
  • Elszámolás:

    Végén került sor rá, másodszorra voltam nála, ezért így alakult. De az első alkalommal előre kérte el, amivel semmi gondom nincs, így a tiszta mindenki számára.
  • Összkép:

    Régebben voltam nála, még a 9. kerületben. Ott elég sokan voltak egy lakásban és emiatt nekem az a felállás nem tetszett. De átköltözött a 11. kerületbe és kevesebben is dolgoznak egy helyen. Így sokkal diszkrétebb lett és örömmel fogom többször is meglátogatni őt. Nóra egy kedves aranyos lány. Intelligens így lehet velem beszélgetni is. Igazi barátnő feelinges együtt lét volt a mienk. Biztos visszajárós vendég leszek nála.
Happy Massage