• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Smiler! ❤️


    Köszönöm neked a felejthetetlen randit, valamint azt is, hogy szántál rá időt, energiát a beszámoló megírására. Megtiszteltetés ez számomra 🙂


    Egy nagyon kedves és figyelmes úriembert ismertem meg benned, akivel csak úgy repült az idő, bár ha valakivel jól érezzük magunkat akkor ez mindig így van. Szerintem így volt és nincs okunk panaszra 😉
    Boldoggá tettél azzal, hogy felejthetetlen vagyok számodra😙


    Remélem lesz még folytatása...☺️


    Én várlak vissza szeretettel bármikor, ha szeretnél még ilyen élmenyekkel gazdagodni nálam 😛😉


    Addig is sok csók és ölelés 😘


    Wanda❤️

  • Egyeztetés:

    Először bővebb infót kértem majd üzenetben írtam neki, hogy nekem mikor lenne az ideális. Neki is tökéletes volt, majd telefonon egyeztettünk egy rövid beszélgetés során. Abszolút készséges volt!
  • Megközelítés:

    A kerület egyik legforgalmasabb útja, amit királyunkról neveztek el. Autóval mentem. Könnyen odatalál, aki egy kicsit is ismeri a fővárost. Villamos a közelben van. Parkolóhely volt bőven a közelben, így 2 perc séta után az ajtóban voltam.
  • Helyszín:

    Nagyon hangulatos, tiszta lakás! A fürdőben minden kényelmesen elfér, aminek ott kell lenni. Aki nem talál magának megfelelő tusfürdőt az már csúcs, mert kb több mint 20 fajta van! A zuhanyrózsa tényleg vagány, de nálam a nappaliban az óra vitte el a pálmát. Loptam az ötletet!!! a szobában az ágy magassága, mérete, kényelme nekem tökéletes volt.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejött az arca is! Szexi fekete fehérneműben várt az ajtó mögött. Passzolt a hajához! A mosoly engem speciel levesz egyből a vállamról, így hamar feloldódtam az egész leányzó kinézetétől! Telt idomok, nagy keblek, és nagy formás popsi! Minden feszes és eredeti rajta.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszival, üdítővel, hellyel kínált. Vetkőzésem közben folyamatos beszélgetés, majd irány a fürdő! Gyors tus után már a szobában hangolódtunk egymásra! Az ágyon egymással szemben térdelve kezdődött az ismerkedés. Sikerült megtalálnom azt a pontot a nyak-váll találkozásánál, ami csiklandozta. Vicces volt! Ezután hamar átadtam magam a kényeztetésének és a franciáját akartam. Nem kapkodott, nem kezezett. Érzéki mélytorkos franciát kaptam. Bőnyálas és a kellő ideig tartotta lent. Szuper a leányzó benne. Kértem, hogy 69-be folytassuk, de Én nem tudtam nagyot alkotni , amit szerettem volna, így szolóban láttam a megoldást. Ekkor jöttem Én, és azt a gyönyörű nedves puncit elkaptam a nyelvemmel. A sóhajok gyorsultak a vendéglátóm felől, így fokoztam egy kicsit még és hipp-hopp 1:0 a hazainak. Ha már ilyen bensőséges kapcsolatba kerültem a kelyhével, akkor ideje volt a velem egykorút beöltöztetni. Pacival indítottunk, hogy markolhassam a ciciket, popsit közben. Először Ő mozgott rajta érzékien, majd Én mozogtam kicsit felgyorsítva. Mindkettőnknek tetszett az ütemváltás. Kicsit lankadtam( a gumi miatt)? amit Ő szájjal abszolvált. A serkentő látvány kedvééért doggyban folytattuk! Az ész megáll, a f... feláll! Mindketten nagyon élveztük kutyusba, de Én nem akartam a gumiban végezni, így kértem a vendéglátómat a franciás levezetéshez. Készséges volt és maximálisan türelmes! Nagyon jól csinálta, de nekem egy kicsit még kézzel előtte rá kellett erősítenem. Meg is lett az eredménye. Nagyot élveztem!!! Csendesen hagyott lenyugodni. Gyors tisztitás után egy röpke fürdő látogatás a vendéglátómnak, majd visszatérve az ágyon mindenféle dolgokról beszélgettünk összeölelkezve. Abszolút barátnős érzés! Igaz, hogy a nagyobb rész eltelt már, de nem erőltettem a folytatást, mert az egymás karjaiban legalább olyan jó volt, mint ha lett volna második menet. Alapból egylövetű vagyok, de az üt. Így nincs pici hiányérzetem sem!
  • Elszámolás:

    Az alap szolgáltatáson kívül nem kértem extrát, mert a hölgy maga az extra! Amit vállal azt maximálisan teljesíti is. Látszik, hogy szereti is!
  • Összkép:

    Nekem felejthetetlen volt, mert semmi hiányérzetem nem volt. Megértem a visszatérőket, mert egy kedves, vonzó, kommunikatív hölgyemény, akin látszik, hogy az ember kedvébe akar tenni. Abszolút megérte nála lenni! Nálam Ő a felejthetetlen kategória.
Happy Massage