• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm szépen a kedves szavakat és várlak vissza szeretettel! Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Épp a ház előtt voltam egy (főleg önhibámból) kevésbé jól sikerült "randi" miatt. Kb. 3x kellett hívnom mire felvette, de ráért azonnal, így mentem is vissza. Először telefonos kolléganővel, majd amikor újra hívtam pár perc múlva a ház elől már vele beszéltem.
  • Megközelítés:

    A GPS odavisz, bár parkolni nem mindig lehet a ház előtt, de a közelben igen. Ha nem találná az ember a megadott lépcsőházat csak el kell fordulnia a sarkon és ott lesz.
  • Helyszín:

    Fura, de vicces volt ugyanabba a lakásba/fürdőbe visszamenni, ahonnan nemrégiben távoztam. A lakás egyébként tágas belépéskor, a fürdő a célnak megfelel. A tett helyszíne most kisebb volt és az ágy helyett tatami volt, amivel nincs gond, de egy nagyobb párna jó lett volna.
  • Lány külseje:

    Belépéskor mosolygósan puszival köszöntött. Az első dolog ami feltűnt, hogy a fogszabályzója lekerült, ami akár egy apró csalódást is okozhatott volna, de nem okozott, mivel egy nagyon fiatal és szerintem szép lányról van szó. Elgondolkodtam, hogy vajon elmúlt-e 18, de persze el, csak annyira fiatalos kis teste, ártatlan tinis kisugárzása volt, hogy azonnal levett a lábamról. Később kiderült, hogy a vastagabb body, amiben fogadott gyönyörű és számomra tökéletes melleket rejt, a puncija szintén nagyon szép és elképesztően szűk. Az arca számomra kissé latinás beütésű, nekem nagyon tetszett. Hasonlít az egyik ismerősömre.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázst nem kértem, mondtam hogy vagy csúszka vagy csak simi, utóbbit választotta. Ehhez teljesen meztelenre vetkőzött majd simogatni, cirógatni kezdte a felső testemet. Közben beszélgettünk, markolásztam a melleit. Éledezni kezdtem az alsó tájékon...
  • Levezetés:

    ... ezt ő is észrevette, így hozzá is fogott a kézzel való kényeztetésemnek. Az előzö beszikben láttam, hogy NF nincs, ennek tudatában mentem oda, ehhez képest hamarosan elkezdte a szájával kényeztetni a velem egykorút. Gondolom nála ez szimpátia alapú. Az egész kényeztetést egyébként kislányos tapasztalatlansággal, lassan, barátnősen csinálta. Nekem nagyon tetszett. Ezután kértem, hogy markolássza a melleit, simogassa magát, miközben én csinálom magamnak. Elképesztően szexi és cuki volt, a látvány ki is tudott volna végezni azonnal, de még nem akartam. Szóltam, hogy szeretném kényeztetni, igent mondott és hanyatt fekve kényelembe helyezte magát. Próbáltam ugyanazt a lassú, érzéki kényeztetést visszaadni neki, amit kaptam. Kényeztetésem közben simogattam, a hasát, mellét, puszilgattam a belső combját, azt hiszem jól esett neki. Rákérdeztem az ujjazásra, igent mondott. Hosszú percek kellettek mire nyelvjátékom közben teljesen be tudott csusszanni egyetlen ujjam az elképesztően szűk punciba, de megérte türelmesnek lenni, ténykedésem hamarosan siker koronázta. Ezután felültem a székre és megkértem ,hogy szopogassa a makkom, miközbe kézzel csinálja. Egy idő után kivettem a kezéből és hamarosan nagyott robbantam a szájába miközben kérésemre a szemembe nézett, majd a melleire csorgatta a végterméket.
  • Elszámolás:

    Nem érdeklődtem sem telefonban sem személyesen, így nem tudok nyilatkozni mi az alap, mi extra és mi nem, de végül Deák és Széchenyi együttes erejével sem sikerült a csokrot kiegyenlíteni. Ettől függetlenül maximálisan megérte nekem, még felfelé is kerekítettem.
  • Összkép:

    Dominikát egy kedves, intelligens, vendégcentrikus, és jól irányítható lánynak ismertem meg. Nagyon jól éreztem magam vele, magával ragadott a kislányos kisugárzása, barátnős viselkedése. Úgy gondolom, hogy ehhez a kölcsönös szimpátia is hozzá tartozott. Éppen ezért nem ajánlom akárkinek, főleg nem azoknak akik tapasztaltságot várnak el. Vigyázzatok rá, egy igazi kincs. A visszatérésem nem kérdés.
Happy Massage