• Zsófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam. A harmadik csörgésnél felvette.Csicsergős bájos hangja azonnal rabul ejtett.Mivel kora délelőtt hivtam ő vette fel. Nem tudom hogy van-e külön telefonos asszisztencia.Egy órával későbbre már foglaltam is.
  • Megközelítés:

    Kondorosi úton lévő lakőpark tengernyi lakással.Megközelités egyszerű. BKV a közelben(busz,villamos)Én autóval mentem. A bevásárlóközponttal szemben a kutyafuttató mellett ingyenes parkoló.A cim egyértelmű. Bejutás kaputelefon segitségével.
  • Helyszín:

    Új épitésű ház lakása.Sejtésem szerint többen dolgoznak. Én senkivel sem talákoztam vagy hallottam . Az előtérből egy nappaliba érünk ahol álcázásként ment a tv.A szoba nem túl nagy de a célnak maximálisan megfelel.Földön tatami .függönnyel takart félhomály.Körben a padlón vörös LED-csik.Fürdő kifogástalan, kádas ,zuhanyfüggönnyel kombinált. Többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Zsófi egy sudár hamvas fiatal lány. A képek teljesen fedik a valóságot. Meglepetés senkit nem érhet.A képek frissen készültek.Az adatok teljesen megfelelnek az adatlapon leirtaknak.A képeken is szereplő piros kombóban fogadott.Fekete selyemnek tűnő köntös vagy tunika volt rajta lazán.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor ajtót nyitott kiderült hogy már találkoztunk régebben még a járvány előtt. Akkor a Marina paron erősitette a mezőnyt. Többször is voltam nála.Miután bekisért a szobába ,átbeszéltük a program részleteit. Mivel másfél órára mentem a kényeztetéseket az elejére és a végére tettük, közte a masszázs mint lazitás és felfrissülés.Hogy tisztáztuk a részleteket türcsit ragadtunk és együtt vonultunk a fürdőbe. Bemelegitésnek nagyszerű volt a közös zuhanyozás.Visszatérve a szobába kezdetét vette a levezetés felvezetése. Tatamira fektettem Zsófit és először hátúlról simogattam és puszilgattam végig a testét majd előlről barangoltam be hajlatait.Belekóstoltam a mézes csuporba amit halk nyögdécseléssel nyugtázott.Két tenyerembe vettem a két fokhagymagerezdet és nyelvemmel lefetyeltem mint a kismacska amikor édes tejet kap . Közben két combja szoritotta a fejemet és kezével irányitotta a tarkómon a tempót.Kis idő mulva poziciót váltottonk és 69 ben folytattuk a lazulást.Az elején csak úgy szolidan szopogatott aztán egyre jobban belejött,végül már csak a cuppogást hallottam.
  • Levezetés:

    Kértem hogy eressze be amilyen mélyen csak tudja. Meg kell hagyni, kitett magáért. Nem volt igazi mélytorok de értékeltem az igyekezetét.Nagyon jól csinálta, csak néha használta a kezét amikor már elfáradt a bólogatásban.Végül hasra fektettem és kis kézi segitséggel a popsin landoltak az örökösök.
    Itt került képbe Szilvia és segitségével eltakaritottam a jobb sorsra érdemes utódokat. Kicsit pihegtünk még majd hasra feküdtem és kértem Zsófit hogy maszirozza meg a fájós derekamat és hátamat.Itt következett egy lassú nyomogatós masszázs. Nagyon jól használta a hüvelykujját és az alkarját, de néha könyökkel is besegitett.Kérdezte hogy a lábam és karom is maszirozza-e?De arra kértem hogy inkább a hátam és vállam vegye kezelésbe. Nem volt egy profi masszázs de éreztem rajta a lelkesedést.Krémmel maszirozott ami nem igazán akart beszivódni igy a végén meg kellett kérnem hogy a fürdőben segitsen tőle megszabadulni. A sok krémnek a hátamon megvolt az az előnye hogy amikor a masszázst egy csúszkával fejezte be , a kis kemény cickók maszirozását még intenzivebben éreztem a hátamon. Ennek az volt a hatása hogy ismételten mocorgást érezem ágyékomban.
    Miután igy erőt gyűjtöttem a masszázs alatt éreztem hogy ismét buzog bennem a tettrekészség . Zsófit oldalára fektettem alsó láb nyújtva felső felhúzott térddel intenzivebb kézi segitséggel együttesen segitettük távozni a nemes fehérjekoncentrátumot.
  • Elszámolás:

    A telefonban hallott összeget a végén tettem a komóda mikor kiment valamiért.Mikor visszajött láttam hogy látta. Szó sem esett róla. Csekély tapasztalatom szerint ez most átlagosnak tekinthető.Extra a NFVSZ Másról nem tudok. Nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Zsófi társaságában. Ő igazán az a lány aki megdobogtatta a szivemet. Fiatalos frissessége rám is üditően hatott.Önmaga egy jelenség. Pompás desszertje az életnek.
    Találkozásunkkal mindketten gazdagabbak lettünk.
Happy Massage