• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A delelotti orakban lattam hogy online, megkerdeztem mikor tudnank idopontot egyeztetni, amire szinte azonnal volt a valasz, igy telefonon csorgettem, amit hamar felvett. A randit 2 oraval kesobbre beszeltuk meg. Mivel mar ismerjuk egymast, igy kb ennyi is volt az egyeztetes!
  • Megközelítés:

    Autoval erkeztem, a cim teljesen egyertelmu, busz is jar a haz elott. GPS egybol odavisz. A haz elott egy nagy parkolo van igy nem nehez parkolohelyet talalni, ami fizetos.
  • Helyszín:

    Ujepitesu lakas sokadik emelete, masfel szobas a 13. Keruleti beke terhez kozel. Nekem nagyon tetszik, rend tisztasag! Furdoben kad, tobbfele tusfurdo szajviz, minden ami csak kellhet. Rami egyedul fogad, ami szinten nagyon jo dolog!
  • Lány külseje:

    A kepei magukert beszelnek, meg a hajat is ugyanugy hordja, amit az action idejere osszeszokott kotni. 😊 Formas feszes popsi, szep hegyes tenyerbeillo cicik, szep arc! Egy harisnyaban es attetszo kontosben fogadott.
  • Action:

    Erkezesemet kovetoen beszelgettunk kicsit mi volt legutobbi talalkozasunk ota, majd elindultam tusolni. Tusi utan meg beszeltunk kicsit, Rami is felfrissitette magat majd elindultunk a haloba.

    Ledobta magarol a lenge haloinget es vegre elemtarult gyonyoru testecskeje! Egybol kozelebb leptem es heves csokcsataba kezdtunk, mikozben simogattam popsijat es a puncijat, persze ot sem kellett felteni, o pedig a farkam utan kutatott. Rovidesen lefekudtunk az agyra, ahol nekem volt lehetosegem elsokent a puncijaval kozelebbrol megismerkedni. Meg mindig nagyon finom kis pillangoi vannak, amit nagyon jo nyalogatni. Kis ido mulva valtottunk es o kezdett kenyeztetni, mikozben a hatamon fekudtem. Hat az valami mennyei, ahogyan a szajacskajaval, nyelvevel jatszik az ember szerszaman! Hegyet simogatva, bekapva, vegignyalogatva a golyok fele... 😍 ez ment egy ideig majd a nyalas farkam a mellevel is elkezdte simogatni, majd ujbol szajjal... Nem is birtam sokaig, igy gumit huztunk es beleult. (Ennyit azokrol a terveimrol, hogy most majd en kezdek,. Ahogy jatszott velem Rami, teljesen elfelejtettem mindent is!)

    Mivel mar elegge kozel jartam a veghez egybol vagtatasba kezdtunk, ami valami fenomenalis volt, hol a feneket fogtam hol a melleit kenyeztettem neha meg a tokrot is meglattam, majd csokok... ember legyen a talpan aki ettol nem megy el! 😅 pihegtunk kicsit majd leszallt es segitett tisztalkodni.

    Gyorsan tusiba lecsutakoltam magam, majd egy nagyon kellemes hatmasszazst kaptam, kozben beszelgettunk. Ez is nagyon kellemes volt.

    A masszazs utan sajnos az idonk vegehez kozeledtunk igy masodik menetre nem kerult sor, de egy ujabb iszonyat finom franciaban lehetett reszem! A vegen valami brutal finom erzes ahogy a zacsikat es a zacsik aljat kenyezteti Rami! Igy ert a veg. Tusiban ujra tisztalgodas, majd rovid bucsu utan indultam vissza a valo vilagba.
  • Elszámolás:

    Az alapban felsoroltakat vettem igenybe, minden egyertelmu es vilagos az adatlapjan. Pesti atlagnak megfelelo a bovebb infoban megtalalhato.
  • Összkép:

    Mar elsore is nagyon pozitiv benyomast tett ram Rami, amit most sikerult tovabb fokoznia! Mindig jo elmenyekkel es teljesen lelazulva jovok el tole! Mar alig varom a kovetkezo randink, ahol remelem nem felejtem el amit tervezek vele csinalni! 😅
Happy Massage