• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia Édes! Köszönöm szépen és várlak vissza szeretettel, már szexpartnerként:) Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    A beszámolókban említett spriccelő punci és a fiatalos testalkat volt a fő motivációm, telefont ragadtam és sikeresen egyeztettem időpontot a tervezett találkozó előtt bő egy órával. Telefonos kolléganő mondta el a lehetőségeket, illetve a címet. Részleteket az odaérkezésemkor kaptam.
  • Megközelítés:

    GPS rendben odavisz a tett színhelyére, parkoló nem mindig van pont a ház előtt, de 1-2 perc sétára mindig van. Újabb építésű társasház, odaérkezve telefonáltam és megkaptam a kapukódot.
  • Helyszín:

    Újszerű szép tágas lakás tárult magam elé belépéskor. Kevésbé tágas, de a célnak teljesen megfelelő fürdő és szoba ággyal. A tisztaság mindenhol rendben volt, fürdőben a szokásos dolgok bekészítve.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő testalkatú lány nyitott ajtót, bugyiban és melltartóban fogadott. Kék szeme, a képeknek megfelelő szőke haja van. Szép kis mellei vannak, kerek feszes popsi. Az arckitakarástól nem kell félni, de megmondom őszintén a beszámolók alapján többre számítottam. Persze ez szubjektív valamennyire. Nem mondom hogy nem jött be, de a tini feelinget nem igazán éreztem, valahogy nem volt meg a kémia, de mégis a maradás mellett döntöttem.
  • Erotikus masszázs:

    A szokásos zuhany után kaptam egy nagy ölelést, ami közben a popsira vándorolt a kezem, majd csúszka masszázst kértem, amit krémmel a melleivel és egy idő után a puncijával végzett az addigra már éledező farkamon. Kellemes és izgató volt.
  • Levezetés:

    Kérdeztem, hogy szeretne-e kényeztetést és mondta, hogy csak ujjal lehet, majd felajánlotta, hogy közben ő is kényeztet. Először megfogta a két ujjam és berakta magának mindenféle síkosítás nélkül(legalább is én nem láttam), mondta, hogy csak ki be húzogassam az ujjam, majd rábukott a brére. Kellemes de számomra átlagos és talán kevésbé ügyes kényeztetést kaptam, a kényeztetésem láthatóan/hallhatóan ő is élvezte. Két ujjról egy ujjra váltottam, mert úgy kényelmesebb volt majd így ujjaztam tovább amíg éreztem, hogy elönti a kezem/paplant a nedű. Ez eléggé szexi volt. Ezután újra két ujjra váltottam és sikerült véletlenül kellemetlenséget okoznom neki. A kényeztetése ezennel abbamaradt. Valószinű én voltam a balf*sz(bár nem ma kezdtem), de lehet, hogy a síkosítás hiánya se segített. Mindenesetre a kémia hiánya, a picit tárgyilagos stílus és ez a nem várt esemény nekem elvette a kedvem a folytatástól. A távozás mellett döntöttem, de nagyon kedvesen felajánlotta hogy masszíroz/kényeztet/simogat tovább. Ez nagyon korrekt gesztus volt, de nem éltem vele.
  • Elszámolás:

    Budai átlag alatti virágcsokorra kell készülni, ami extrával(NFVSZ) együtt pont az életkorával megegyező szál rózsát takar. A randi előtt kérte el.
  • Összkép:

    Felemás érzésekkel távoztam, távozásom oka inkább szubjektív. Dóri egy kedves, lány és a történtek ellenére is úgy érzem, hogy fontos neki a vendég elégedettsége, ezért ajánlom is azoknak akiknek felkeltette az érdeklődését. Lehet, hogy én érkeztem túl nagy elvárásokkal, de ez most nem sült el a legjobban. Szerencsére tudtam, hogy a környéken még sokan rendelnek, így nem csüggedtem. Gondolkodtam hogy megírjam-e ezt a nem túl átlagos beszit, de úgy döntöttem, hogy az információtartalma hasznos lehet a kollégának, ilyen is kell. Remélem ti is így gondoljátok.
Happy Massage