• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vanda hirdetése többször "előkerült" már keresgetéseim során, de ezidáig még nem esett rá a választásom. Olvasgattam a beszámolóit, nézegettem a képeit, na meg az adatlapját, majd úgy döntöttem tárcsázok ...
    Elsőre elértem Vandát, pár csörgés után felvette. Telefonos kisasszony nincs, maga kezeli a telefonját, így az Ö hangját hallhatjuk. Telefonban határozottan, de mégis kedvesen mondja a tudnivalókat. A végén kicsit még nevetgéltünk is, de időpontot aznapra már nem tudott adni. Másnap újabb hívás, itt már csak második próbálkozásra értem el, viszont kaptam időpontot :-)
  • Megközelítés:

    A helyszín megközelítését csak a forgalmi dugók akadályozzák, de a cím egyértelmű, és könnyen megtalálható. Nyugati felé vezető főútról nyílik a lépcsőház, ami pont egy benzinkúttal szemben található. A ház régebbi, liftes panelépület, átlagos állapotban. A parkolás fizetős, ráadásul a drágább övezet, de cserébe volt hely bőven, még a délutáni csúcsforgalom ellenére is. BKV járatai nem ismertek előttem, de azon az útvonalon szerintem "mindenféle" eszköz elérhető pár perc sétával.
  • Helyszín:

    A lakás egy felújított / átalakított kis kuckó, normál állapotban. Nappali + konyha egyben, és egy kis "hálófülke". Vanda egyedül rendel, más nincs a lakásban. Vetkőzés a nappaliban, események a hálóban :-) A háló icipici. Bent TV a falon (arról szól a zene) és egy közepes méretű ágy (egyik oldalával a falhoz nyomva), fejvégnél tükörrel. Fürdő zuhanytálcás, elégséges és megfelelő tisztálkodóeszközzel felszerelve.
  • Lány külseje:

    Vanda a képeknek megfelelő dögös MILF a szó jó értelmében. Egy bikinire emlékeztető fehérneműben és magassarkúban fogadott. Elég határozott jelenség, szintén a szó jó értelmében, de ahogy elmondta gyakori nála a "domina" szerep, így ez nem is meglepő. Arca és bőre minimálisan szeplős, ami a vörös hajához szerintem passzol, jól áll neki. Cicik tunningoltak és kellemes tapintásúak. A képek egyértelműen róla készültek, és bár egy hölgy kora nem lehet beszédtéma, azért az megemlítendő hogy az én véleményem szerint a kiírt kor nem biztos hogy megfelelő ... annak ellenére sem hogy nagyon jó karban van, és az alakját sok fiatalabb lány is megirigyelhetné ...
  • Action:

    Igazság szerint sohasem próbáltam még SOS randit, érdekelt is, meg hiányzott a bakancslistámról is. Viszont akiknek az adatlapján szerepelt ez a lehetőség és rákérdeztem, az hirtelen már mégsem ért rá ...
    Vanda ezzel szemben várt szeretettel, sőt mint megtudtam, népszerű ebédszüneti elfoglaltság ez a fajta randi másoknál is ... :-)
    Szóval, ahogy említettem: vetkőzés a nappaliban, gyors de alapos tusolás a fürdőben, és irány az icipici háló.
    Gyors forgatókönyv egyeztetés: választásom szerint Vanda az ágyon ül, én előtte állok. Itt a melltartó lekerült, bugyi maradt. Lehet hogy az is lekerülhetett volna, nem kérdeztem, jól éreztem magam a cickókkal :-)
    Minimális simogatás után máris az ajkai között voltam. Változatos a tempó, hol gyorsít, hol lassít, néha csak az ajkait használja, néha finoman a kezét is. Kivesz a szájából, aztán vissza, cuppog, nyalogat, ... Igaz rapid a randi, de nem siettet, nincs olyan érzésem hogy minél gyorsabban ki akarna végezni. De azért megállás sincs, szépen haladunk a cél felé ... a melleit markolva kicsit a szájában és az ajkain, és főleg a mellein ér a vég ... pont ahogy kértem.
    Takarítás, újabb gyors zuhany a részemről, öltözés, búcsúzás ... szokásos dolgok.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó, szerintem SOS randin nem is nagyon lehet. Amire vágytam, megkaptam. Az elszámolás korrekt, utólagos, és a megbeszélteknek megfelelő. Az időtartamot tekintve: lépcsőház ajtótól - lépcsőház ajtóig, mindennel: pont 20 perc (ha esetleg érdekelne valakit).
  • Összkép:

    Vanda egy korrekt, dögös, és határozott nő. Mindent a kérésemnek megfelelően csinált, jól éreztem magam eme rövidke időben.
Happy Massage