• Barby

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbyról két olyan iromány jelent meg eddig, amelyek az egekbe magasztalták őt. Felkeltették a kíváncsiságomat az irányába, hogy milyen is lehet.

    A randi leszervezése diszpécserközponton keresztül zajlott. A hölgy, messzemenőkig aranyos volt, mindenben a segítségemre volt.
  • Megközelítés:

    Erkel ház egyik bejárata. A közelben villamosok, buszok is közlekednek. Távolabb metró megállók is vannak. Kicsit sétálni kell azoktól, de nem vészes.

    Autóval csúcsidőben kicsit necces lehet a megközelítés, mert a Fiumei út gyakran be van állva akkortájt.
  • Helyszín:

    Zealous MT olyan szépen definiálta a helyszínt, hogy én azt ajánlom mindenkinek elolvasni. Abban minden fontos részlet kiolvasható.

    Röviden, csak annyival tudnám jellemezni, hogy egy remek hely, minden helyiség tiszta és jól felszerelt. A célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Barbynak nagyon jó a fotókollekciója. Ugyanazokat a formákat tapasztaltam élőben is, mint amiket a képein láthattam. Igazság az, hogy akinek ilyen bombasztikusan jó alkata van, az akármilyen ruhát vesz fel mindenhogy csinosan fog mutatni. A szexi pózok és a kisugárzás, az már más téma, de Barbynak ez a vérében van.

    Arca is helyes, nem kell tartani az arc kitakarástól. Senkit nem fog érni csalódás.

    Cicikéje jelzésértékű, első blikkre kicsinek éreztem, de ahogyan a programja elindult, már nem is foglalkoztam vele, csak az engem érő behatásokra koncentráltam. Ami olyan erősen erotikus volt, hogy minden mást felülírt.

    A fotóin látható szexi fehérnemű együttesben fogadott. Nagyon dögös volt.
  • Erotikus masszázs:

    A szivacsra feküdtem. Amikor észrevette, hogy a derekamra tekert törölközővel fekszem ott kiterülve, egyből leráncigálta rólam, hogy az, most ide nem fog kelleni. Ebből sejtettem, hogy a masszázs nem lesz unalomba hajló símogatás. Erotikában vérszegénynek sem nevezném azt, amit velem művelt. A bemutatott produkciója minden képzeletemet felülmúlta. Olajos testével csúszkált rajtam. Szinte már-már ficánkolt, mint a partra vetett halacska. Közben minden féléről csacsogtunk.

    Azért néha a kezeivel is masszírozgatott, ami a törékeny alkatához képest nagyon is erős fogások voltak. Kellemesen felfrissített. Vagyis inkább felizgatott, mert amikor a fenekem területén matatott, akkor sosem hagyta ki, hogy az ágyékom irányába be ne nyúljon. Golyóimat birizgálta, sőt még a farkamat is elkapta párszor. Beindított a tevékenysége, ezért mondtam neki, hogy megfordulnék, ha lehetne. Engedélyt simán megadta.
  • Levezetés:

    Még fészkelődtem, párnát rendezgettem, amikor is érzem, hogy már a dákóm a szájában van. Olyan lendülettel indított, hogy a szavam is elállt tőle.Ugyanaz a felfokozott aktivitás jellemezte az egész együtt létünket, mint amit korábban a masszázs részben  ecseteltem. Mindent, amit csinált, azt teljes koncentrációval és beleéléssel tette. Dinamikusan, kézzel, szájjal franciázott. A mélytorokra is rápróbálkozott párszor. Lazán ment neki. Isteni volt. Nyálából többször is hidat formált, visszaszürcsölte és azzal a mozdulattal tövig benyelte a répámat.


    69-be fordultunk és kölcsönös kényeztetéssel folytattuk. Simára borotvált puncusát öröm volt kényeztetni. Minden érintésemre jól reagált. Hangokban és mozgásban nem éreztem hiányt.

    A végkifejlet nem is mehetett volna máshová, mint a szájába. Annyira intenzíven követelte ki magának, mint ha az neki járna. Az összes cseppjét kiszívta, hosszasan elmajszolgatta. Aztán gyorsan távozott, a mosdóban rendbe szedte magát. Friss lehelettel és üdén mellém feküdt és az időnk lejártáig érzékien csókolóztunk.
  • Elszámolás:

    A matek az összeadásokra épül. Érdemes előre részletes tájékoztatást kérni. Én is azt tettem. Statisztikailag a végeredmény átlag felettire jön ki
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Barbyval. Vagány, pörgős, laza nő, aki az erotikában nem ismer lehetetlent. A masszázs rész is jó volt, alaposan megdolgozott és nem utolsósorban perverz mód erotikusra sikeredett. A levezetés pedig olyan felhevült energiák mellett telt el, olyan pornós szopás lett belőle, hogy azt mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyszerűen csak hüledezem azóta is….
Happy Massage