• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap délután hívtam érdeklődés gyanánt, minden fontos infót kedvesen elmondott. Viszont időpontot csak ma reggel tudtam egyeztetni vele, mert mondta, hogy előző nap nem ad időpontot se címet. Ma reggel hívtam és sikeresen egyeztettünk. Egy órás időtartamban, amiből csak fél óra lett a végén.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem a híres 11. kerületi lakópark felé a parkolás elég macerás, de szerencsém volt a benzinkútnál volt egy szabad hely, ahol letudtam tenni az autót. A GPS pontosan odanavigált azzal nem volt probléma. BKV járatok is a közelben állnak meg így onnan se kell sokat sétálni. A házat nagyon könnyű megtalálni ki van írva nagy számokkal és betűkkel a házszám és a lépcsőház betű jele is.
  • Helyszín:

    Egy újszerű házon belül annak is a legalacsonyabb emeletén található a lakás, ahol többen is dolgoznak, de a logisztikára odafigyelnek. A lakás nappalijában volt egy kis fennforgás, de nem igazán foglalkoztam vele, mert nem ezért mentem. A fürdő nagyjából rendben volt egyet hiányoltam, hogy nem volt a szájvíznek pohár. Tusfürdő választék is talán csak egy felé volt, de az is a kedvencem volt kék denim, de ez csak pusztán a véletlen műve lehetett. Szép nagy és tiszta törölközőt is kaptam. A szobában pedig egy nagy méretű francia ágy szolgált a randi ide alatt.
  • Lány külseje:

    Külsejéről a képei mindent elárulnak helyes szép arcú kicsi ikrekkel és formás popsival van megáldva. Arccal hirdet így könnyen be lehet azonosítani azt, aki fogadott jelen esetben Lindát. Testre feszülő sztreccs ruha és fehérnemű volt rajta az érkezésemkor, ami végig rajta is volt egyedül a bugyi és a kérésemre a melltartó került le róla menet közben. Összességében nem lett volna rossz választás, ha nem lett volna az a siettetés a részéről.
  • Action:

    A megbeszélt időben érkeztem a megkapott címhez. Hívtam telefonon felvette és mehettem is várni nem kellett. A lakásba lépve cipő le majd az egyik szobába be, mert több szoba is van. Egy gardróbszekrénybe tudtam lecuccolni más lehetőség nem volt.

    Megmutatta a fürdőszobát, de előtte volt egy kis forgalom arra felé így egy kicsit várni kellett. Amikor tiszta volt a terep bekopogott az egyik lány gondolom. A fürdőszobában pedig ért egy kis meglepetés kék denim volt csak férfi tusfürdőben. Egy gyors tusolás után a szobában az ágyon fekve várt.

    Mondta mi lenne, ha natúr franciával kezdené ő ezt randit. Mondtam neki, hogy benne vagyok azzal a lendülettel hátamra is feküdtem. Kelleme franciában részesítette bajtársamat, aki pillanatokon belül vigyázz állásba vágta magát. Pár perces franciázás után már kérdezte, hogy jöhet-e az öltözet.

    Mondtam neki, hogy szeretném én is kényeztetni előtte. A fehérnemű bugyiját levette, de a felső részét én kértem, hogy vegye le erre azt mondta szólhattam volna hamarabb is. Így is a ruhát, ami volt rajta érkezésemkor nem vette le hanem a derekára tolta. Elég fura volt.

    Elkezdtem kényeztetni egy kevés csókot kaptam, ami jó is volt csak rövid. Mondta, hogy semmibe se szereti a sokat. Ez egy kicsit mellbe vágott. Olyan sürgető érzésem támadt csak minél hamarabb essünk túl rajta. Az ikre jól reagáltak nyelvem hatására keményedtek bimbói, de nem igazán lehetett sokáig ténykednem rajta.

    Nem volt mi tennem szűk punciját vettem kezelésbe. Nyelvészkedtem beleadtam mindent, de eredmény nem értem el, de itt jött egy újabb pofon szólt, hogy most már elég lesz nem szereti, ha sokáig nyalják. Ismét hátamra feküdtem majd újabb natúr franciával állította hadrendbe bajtársamat.

    Mikor kellő keménységet elérte beöltöztette és megkérdezte milyen pózt szeretek mondtam neki, hogy mindegyiket, de a végén ő döntött a pózokról. Először kezdjük mondja kutyusba és már pucsított is, de viszonylag hamar véget ért ez a rész is póz cserét javasolt itt már egy úgy voltam vele legyünk túl rajta minél hamarabb és tipli el innen. Misszire váltottunk és itt gyorsabb tempót diktáltam, hogy minél hamarabb elélvezzek, ami sikerült is. Pedig jól indult az egész találka.

    Egy gyors tusolás még, aztán öltözés közben egy kis dumcsi. Aztán már kint is voltam a lakásból. mindez megnéztem az órámat pontosan fél órát töltöttem az egy óra helyett mikor kiléptem az utcára.
  • Elszámolás:

    A neki vitt kedvenc édességét, amit olvastam az adatlapján átadtam érkezésemkor, a ő egy órára kért virágszálait előre kérte, amit letettem az ágy mellett lévő kis szekrényre, de ha ezt tudom akkor csak félórát kértem volna így csalódás volt az elszámolás.
  • Összkép:

    Összességében nem lett volna rossz, de azért keserű szájízzel távoztam, ha nem lett volna ez siettetés. Olyan futószalagosnak tűnt az egész ha én lettem a lány helyébe elszámoltam volna rendesen Így lehúzósra sikeredett ez a randi.
Happy Massage