• Ariana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A képeit látva egyértelmű volt, hogy hozzá el kell mennem. A hajlékonyságát bemutató fotók, olyan csábítóak, hogy egyből telefont ragadtam és a randi leszervezéséhez kezdtem.

    Nem volt könnyű dolgom. Féltucatnyi próbálkozás után letettem róla. Elfogadtam, hogy ezen a hétvégén nem jött össze, de egyszercsak, a telóm röviden jelzett. Diszkrét visszahívást kaptam arról a számról, amit előtte oly sokszor csörgettem. Pontosabban, a diszpécser jelzett vissza, hogy most tudunk egyeztetni. Kedves hangon közölte velem, hogy az napra, a késő esti órákra maradt csak egyetlen időpontja Ariana-nak. Sőt, másnapra is már csak délutántól lehet foglalni. Rácsaptam a vasárnapra felajánlott időpontra.
  • Megközelítés:

    Kárpát-medence közepén fekvő Pannon-medence síkvidéki területéről elnevezett utca. Keleti pályaudvartól egy megálló villamossal.

    Gépjárművel egyszerű a megközelítés. A környéken a parkolás hétköznap fizetős, de megoldható. Hétvégén Hawaii-dizsi.
  • Helyszín:

    Két szobás ingatlanban többen is rendelnek, jobbnál-jobb hölgyek nagy forgalmat generálnak, ezért a logisztika itt fontos szerepet kell, hogy kapjon. Esetemben ez tökéletesre sikeredett. Senkit nem láttam, senkit sem hallottam.

    A cipőmtől az előszobában szabadultam meg, a többi ruházatom a szobában került elhelyezésre.

    A kisebbik kezelőhelyiség szivaccsal felszerelt, tükrökkel megtámogatott tiszta szoba. Kényelmes fotel és egy ruhainas is még elfért a polcrendszer mellett.

    Hangulatos fényekkel, és diszkrét zenével fogadott.

    A fürdőszoba nagy igénybevételnek kitett, higiénikus hely, ahol kiegészítők garmada áll a vendégek szolgálatára
  • Lány külseje:

    Ariana a beszin nem hirdet (még). A társoldalon keresgéltem az újonnan felkerült hirdetők között, amikor rábukkantam az unicumnak számító képeire. Különleges portfóliója inspirált a látogatásra. Amikor meg láttam élőben, nem ért csalódás. Sőt elámultam, amikor megpillantottam, hogy milyen csinos nő Ariana. A Roszin található fotókon szereplő hajlékony hölgy fogadott széles mosollyal. A kiírt adatokat is kb. valóságosnak éreztem.

    Az arca kifejezetten szép, ápolt és igényes. Szimmetria és fiatalos frissesség jellemzi. Bájos mosolya mögé rejtett erotikus kisugárzását egyből megéreztem.

    Mellei a karcsú alkatával arányos méretűek. Kis tenyérbe illő, természetes rugalmassággal bíró, izgalmas darabok. Sötétebb árnyalatú bimbói jól reagáltak a kényeztetésre. A várnál jobban hegyesedtek, keményen meredtek előre.

    Puncikája egy ritka kincs, simára borotvált, igazgyöngyöt rejtő kagylócska. Izgatás hatására a klitorisza kétszeresére duzzadt és enyhén nedvesedett.

    Bőre világos, selymes tapintású. A tarkója alá egy Ibériai-félszigetről származó ősi bölcsesség van rátetoválva. A bordája környékén is van egy nagyobb, színes motívum
  • Erotikus masszázs:

    Ekrü színű, csipkés anyagú, szélesebb fazonú fehérnemű együttesben fogadott. Hibátlan alakja és mozgáskultúrája egyből elkápráztatott.

    Masszázsprogramjáról kezdett el beszélni, mit és hogyan fog csinálni, amikor számomra megszűnt a realitás. Annyira édes volt, ahogyan gesztikulált. Arcának mimikájába egyből beleszerelmesedtem. Hangja pedig egyszerűen mámorító. Szinkron színészek játékosságához tudnám hasonlítani, azt a kellemes tónust amin megszólalt. Intellektusán pedig érezhető a műveltség és a jó kommunikációs készség.

    Olajos csúszkamasszázzsal kedveskedett nekem. Ehhez én a szivacsra feküdtem a hátamra. Ő mellém térdelt a derekam magasságában és az odakészített illatmentes olajból vastagon bekent mindkettőnket. Ebben én is aktív szerepet vállaltam, aminek az lett a következménye, hogy hamar felfokozott izgalmi állapotba kerültem. Testének idomain az ujjaim bolondos táncot jártak. Kecses vállaitól indulva a cicikéin át haladva a popsijáig, mindenhol simogattam, markolásztam. Nem tudtam betelni vele. Ariana pedig nem csak hogy tűrte, hanem irányította is ezeket a folyamatokat. Közben halk sóhajtásokkal megerősítgetve azt, hogy ez a törődés neki is jól esik. Majd megkezdte a szánkázást. Előbb oldalról, körkörösen. Majd előre-hátra haladva. Amikor az arcomhoz jött közel a kebleivel, mohón habzsoltam őket, mint ha éhes csecsemő volnék. Azt sem tudtam melyiket szeressem, jobbat, vagy a balt. Imádtam.

    Aztán a lábam közé pozicionálta magát, térdelve. Onnan folytatta a csúszkálást, fel és le. Én a fenekére markoltam és úgy diktáltam az irányt és az iramot. Huncut mosollyal, elégedetten nyugtázta, hogy mennyire tetszik nekem ez a csuszkamasszázs produkció. Néhány teljesítményt elismerő puszit adtam a szájára, amiből hamar szenvedélyes csókolózás bontakozott ki. Nem várt lelkesedése teljesen felvillanyozott, ami újabb smárolás követett. Fantasztikus volt.
  • Levezetés:

    Erotikus levezetés – ahogyan a telefonban is elhangzott- kézzel és szájjal történt. Mindkettőről csak szuperlatívuszokban tudok említést tenni.

    A lingam masszázs összes praktikáját ismeri és nem fél használni. Csak egy példa a sok közül: Amikor az ujjacskáival presszionálta a makkomat, akkor kéjesen lihegett és egyenesen a szemembe nézett. Felnőtt filmek sztárjait idéző profizmussal csinálta mindezt. Természetesen a rudam és a környéke is maximális dédelgetést kapott az apró tenyerétől és nyálától. Én pedig levegőért kapkodtam. Azt sem tudtam a tükörből nézzem, ahogyan pucsít, vagy szemtől-szemben. Őrjítő dolgok vették kezdetüket.

    A francia tudása is tanítani való. Technikailag magasan kvalifikált, vagy egyszerűen őstehetség. Pontosan tudja, vagy inkább érzi, hogy mi kell az adott pillanatban férfinek. Ebben a műfajban a húsos ajkai érzéki szerepet kaptak. Lassú mozgással fogadta be egyre mélyebben a falloszomat. A nyelve pedig aktív mozgással dolgozott. A vákuumja közepes erősségű, nem akarja az agyamat gyorsan leszippantani. Inkább a minőségre, az extázis hosszan tartó érzésére fókuszál. A golyszik is rendesen meg lettek cuppogtatva. Kitartó és nyálas gondoskodásban volt részük. Panasz nem lehet tőlük.

    A kölcsönösséget a végére tartogatta. Amikor elérkezettnek érezte, hogy jól esne neki, akkor ő kapacitált rá. Ehhez én félig felültem a tatamin, tompaszögben megtámasztottam a karommal magam hátul. Ariana felállt mellettem. Egyik lábával átlépett a törzsem felett és felém fordult. Közepes terpeszben közelített az vénuszdombjával az arcom felé. Amikor az orromhoz ért az puncija, kicsit megbökdöstem a nagy ajkakat vele. Majd a nyelvemmel a kisajkakon körözni kezdtem. A csiklója szemmel láthatóan kitüremkedett, kétszeresére nőtt. Nyaltam-faltam,meg mindent (is) csináltam vele, amit el lehet képzelni – kéz nélkül. Ariana a hajamba markolt és az ölébe szorította a fejemet.

    Ami kicsivel ezután történt azt sosem felejtem el. Csak egyet pózt említek a sok közül: A fentebb részletezettek a pózban, Ariana, játszi könnyedséggel hátra hajolt. Lement hídba. Azt hiszem így hívják a tornászok ezt a pózt. A kezeivel teátrálisan félkört leírva megtámasztotta magát a derekam mellett. Közben a haja a combtövembe lógott. Majd úgy ügyeskedett, hogy a répámat a szájába vette és szopikálni kezdte. Ilyet, azt hittem, hogy csak az artisták vagy a balett táncosok tudnak csinálni az unalmas intim pillanataik felfrissítése érdekében. Ilyen kitekert, megerőltető pózban még sosem cumiztak nekem. Látványnak curriózum volt, de érzésnek se semmi volt. Ülve nyaltam a punciját, ő pedig hátrahajolva, testével hidat formálva szopott le engem. Frenetikus volt. Legmerészebb álmaimban nincs ilyen.
  • Elszámolás:

    A fentebb leírtak ismeretében egy ilyen primadonnának rangjához méltó csokor dukál.
  • Összkép:

    Szakrális élmény volt.Ariana-olyan mint egy díva-teljesen lenyűgözött nem csak a külsejével az előadásával is. Az első perctől az utolsóig úgy éreztem, hogy a mennyországban vendégeskedem.

    Hozzáadott értékeivel, színes személyiségével és a gazadag érzelem világával magasra tette a lécet. Kimagasló teljesítményével, kitüntető figyelmével méltán kiérdemelte, hogy a szakma legeslegjobbjainak szűk táborába soroljam.
Happy Massage