• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt, többszöri nekifutásra, mostanában kicsit nehéz bejutni hozzá, második nekifutás után üzenetben jelezte a szabad időpontokat, így már azért sokkal könnyebb volt.
  • Megközelítés:

    Villamos, metró közelben (3 perc séta) parkolás szerencsefüggő, de pár perc sétával szerintem az is megoldható.
  • Helyszín:

    Egy szobás lakás egy alacsony emeleten. A kecó nem mostanában volt felújítva, de a tisztaságra nem lehet panasz, törülköző nagy és száraz, tusfürdő több mint elég. Az ágy nagy és kényelmes, a konyhába meg nem jártam, pedig hívtak oda is.
  • Lány külseje:

    Régóta ismerjük egymást, így meglepetést nem okoztunk egymásnak, illetve de Ashley mellei brutálisak, erre újra rácsodálkoztam. Nagyszámú fényképpel hirdet, ezek szinte mindent megmutatnak.
  • Action:

    Egyórás programunk a zuhanyzásommal kezdődőtt, miután mindketten örültünk, hogy végül csak sikerült összehozni egy találkát. Fürdő után az ágyon fekve teljesen meztelenül várt rám, mellei egyből túszul ejtettek, de azért lejutottam délebre is ahol nagyon élveztem a nyelvmunkámat, szerintem egy kicsit türelmetlen voltam, így ő nem élvezkedett, bocsi majd legközelebb, ha nem kell ennyit várnom a bejutásra...
    Nagyon jó és igen mély szopást kaptam, mert ez az volt nem francia. Ashley nagy örömömre a zacsit és a környéket sem hagyta ki, sőt miután jeleztem, a fenekem kényeztetése sem maradt el. Nagyon jól tudja ezt is csinálni. Kértem a védőfelszerelést és szemből pofátlanul rövid idő alatt eldurrantam, mentségemre szolgál, hogy igen csak főlhúzott előtte. Pihenésképpen kitárgyaltuk a környék új és egyedi bútorboltját, ki mit főz ebédre, mi van a szekrény tetején szóval csupa fontos dolgot. Mikor simogatásom intenzívebbre váltott és erogén zónák felé indult, kacéran megkérdezte, hogy szeretnék e tőle valamit. A választ nem várta meg helyette gyorsan a szájába vett, és újra nagyon jól leszopott, mikőzben kezeivel hol a golyóimat, hol a fenekemet izgatta, végén egy nagyon jót élvztem a melleire.
  • Elszámolás:

    Randink legvégén kiraktam a székre, annyit amennyit a bővebb infóban is jelez, de szóba se került.
  • Összkép:

    Nem előszőr és remélem nem is utoljára tudtam Ashley-t meglátogatni, nagyon jól éreztem magam, amihez nagyban hozzájárult rendkiívül vidám természete, az ember a négyfal között arra az egy órára teljesen ki tud kapcsolni.
Happy Massage