• Hajnalcsillag

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap reggel hívtam telefonon, de mivel csak későbbre tudott volna időpontot adni, így ma reggelre beszéltük le a találkát. Amit VTR-en is megerősítettem, hogy komolyak a szándékaim rövid időn belül vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de semmit nem bíztam a véletlenre a parkolás miatt korábban érkeztem a VTR-en kapott címhez, ami pontos volt. A félelmem alaptalan volt, mert volt hely több is nem kellett keresgélni pontosan a lépcsőházzal szemben letudtam parkolni, ami fizetős reggel 8-tól, de nem drága kategória. Egyszerű és nagyszerű a ház megtalálása. Akik a BKV-t preferálják nekik is van lehetőségük tömegközledessel is megközelíteni egy kevés gyaloglást beiktatva. A GPS is pontosan oda navigált azzal se volt gond.
  • Helyszín:

    Az egy szobás lakás régi építésű házban van ahová a bejutás diszkréten lehetséges, még liftezni se kell csak egy kis lépcsőzés. Már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. A lakásban semmi extra nincs átlagosnak mondható, de minden kellék adott, hogy jól érezzük magunkat. A fürdőben nincs sok tusfürdő így nagyon válogatni se kell. Higiénia szempontjából is teljesen rendben van a lakás. Szép nagy tiszta törölközőt is kaptam, ami nedvszívó és tökéletes. A szobában egy masszázspad és egy matrac van ki mit szeret szóval ágyat ne keressünk. Minden téren tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Külsejéről képei sok mindent elárulnak, de egyet nem a mosolyát, ami nagyon szép arcú, de ez látszik is képein, jelenleg a 6-os számú képe bizonyítja, hogy ő van a képeken és ő is fogadott. Egy köntös volt csak rajta így elsőre nem látni semmit alakjáról. Amikor levette akkor lehetett látni kicsit teltebb alkatú van popsi, kicsike ikrek, amik pont tenyérbe illők. Van mit fogni rajta imádom az ilyen lányokat is, akiken van mit fogni. Ez eddig tökéletes volt.
  • Action:

    Mint írtam fentebb korábban érkeztem a helyszínre rácsörögtem mondta, hogy még nem készült el kér egy kis időt. Amit természetesen megkapott mondtam neki csörizzen meg ha elkészült így is történt a megbeszélt időben csörgött én pont megbeszélt időpontban, majd megkapva a még hiányzó információt a bejutáshoz.

    A lakásba érve kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak, mert ez így szokás. Cipő levétele után bementünk a szobába. Megkérdezte kérek e valami frissítőt inni én a kóla mellett döntöttem. Ott egy ülő alkalmatosságra tudtam tenni a ruháimat, irány a fürdőszoba mivel nála nincs közös fürdőzés így magamnak kellett ezt megoldanom. Majd szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába.

    Már várta érkezésem a matracon fekve. Mellé feküdtem és simogattuk egy kicsit egymást én az ikreit ő pedig bajtársamat. Adtunk egymásnak szájra puszit, mert igazi csók az nincs nála, amit sajnáltam egy kicsit. Közben vázoltam mi az elképzelésem erre a randira.

    Most egy más fajta randevúra vágytam. Első körben kezdjük masszázzsal, egy kis prosztata masszázs, lábimádat a részedre a végén pedig franciás levezetéssel tennénk teljessé ezt az egy órát. Ő benne van mondta akkor csapjunk bele a lecsóba mondtam neki. Azzal én hasra is vágtam magam kaptam egy hát masszázst olyan frissítő jellegű volt, de jól esett a hab testemnek.

    Kiment kezet mosni az olajtól. Visszatérve mondta kéri a kutyus pózt részemre hadd nézze azt a prosztatát. Egy kis síkosítót tehetett az ujjára, mert könnyen becsusszant a popsimba az ujja megtalálva a prosztatát és mozgatta rajta az ujját nagyon kellemes volt a bajtársam is feléledt ennek hatására kezdett bekeményedni.

    Még sose volt részem prosztata masszázsban így ez különleges érzés volt, de egyúttal kellemes is volt egyben. Meg volt a prosztata kényeztetésem is. Következhetett a lábimádat részére kezdve a combja tövétől szépen lassan érzékien haladva a láb ujjai felé mikor odaértem finoman elkezdtem a nagy láb ujjától haladva a kicsi felé nyelvemmel kényeztetve nyalókáztam majd vissza ugyan abban a tempóban amikor visszatértem a talpát is kényeztettem nyelvemmel ezt többször ismételve.

    Megkérdeztem jól csinálom-e, kaptam is a dicséretet tőle, hogy nagyon jól csinálom. Következett a másik lába ugyan úgy a nagy láb ujjától lassan haladva kényeztettem nyelvemmel ezt a lábát is majd a talpát is. Nagyon jól tűrte ezt a fajta kényeztetést.

    A lábimádat befejezve következett a finálé a bajtársam kezelésbe vétele. Beöltöztette majd rácuppant olyan közepéig volt a szájába, de nem is lehetett mélyebbre, mert nincs nála mélytorok, de így is kellemes volt, hogy én se unatkozzak a kezeimet vetettem be ikrei simogatásába a bimbói is éreztették hatását kezeim érintésének, mert bekeményedtek rendesen.

    A bajtársam pedig csak tűrte franciás kényeztetést, de már nem sokáig, mert megjött a várt eredmény egy hatalmasat élveztem így nem került sor a punci támadásnak pedig az lett volna a hab a tortán. De én így is remekül éreztem magam.

    Egy tusolásra azért maradt még idő, majd felöltöztem és üdítőt megittam és indultam haza. Búcsú puszikkal engedett utamra.
  • Elszámolás:

    Első alkalommal voltam nála így mindent előre rendeztem, bár lehet ráért volna távozásom előtt is, de így láttam helyesnek a neki vitt boldogsághormonnal együtt letenni egy olyan szekrény félére pesti átlagnak megfelelően, de bevallom nem néztem mire tettem. Az viszont biztos, hogy végig ott maradtak nem foglalkoztunk többet velük.
  • Összkép:

    Egy különleges és egyben felejthetetlen randevúba volt részem, de összességében megérte felkeresni őt nem csalódtam benne egy percre se. Csak ajánlani tudom mindenkinek főleg azoknak, akiknek nem fontos az aktus, de még is kap törődést a bajtárs is. Köszönöm szépen a lehetőséget.
Happy Massage