• MÓNIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését, azt hiszem először voltam úgy, hogy már a képekre felállt, úgyhogy a 0 beszámoló és az egy "tiszta lap beállítás"-ból álló hirdetéstörténet se tudott elriasztani (szerintem ez inkább telefonátadás miatt lehet, nem azért mert voltak régi rossz beszámolók). Különben még a jó helyesírással megírt bemutatkozás is bátorított. Hétvégén hívtam, hogy érdeklődjek a lehetőségekről, megtudtam, hogy van gumis francia, kérdeztem, hogy pl. a fehérnemű lekerül-e, de azt mondta ezt majd élőben megbeszéljük. Hétfőn újra hívtam, egyből felvette, egy óra múlva már mehettem is.
  • Megközelítés:

    A belvárosban van, tehát tömegközlekedéssel könnyű elérni pl. a 4-es 6-ostól 8 perc lassú sétával. A parkolás gondolom fizetős. A házszám felújítás miatt nem látszik, de kitalálható. Lentről hívtam, a kapu nyitva volt, elmondta a liftből merre forduljak. Kopogni vagy benyitni nem akartam, ezért vártam egy percet, amíg Mónika kinyitotta az ajtót.
  • Helyszín:

    A lakásban többen vannak, talán többen is rendelnek, lehet időnként lépéseket, pakolást hallani (kívülről a tatarozók is kalapácsolnak). Elég labirintusos az előszoba, többször is majdnem eltévedtem, amikor Mónikát szem elől tévesztettem, ilyenkor kedvesen mosolyogva megvárta, amíg meglátom, hogy hol van. A masszázsszoba tágas, egy (a képeken szereplő) masszázsággyal, egy székkel a ruháknak, egy kis kanapéval és egy kis szekrénnyel Mónika dolgainak. Van még egy óra a falon, ami háton (fejjel az ilyenkor odaadott párnán) feküdve pont szemben van és jól látható. A cipőt nem kellett levenni csak a szobában, de kaptam helyette egy egyszer használatos papucsot. A fürdőben kád, mosógép, WC, csap, zuhanyfülke, Mónika leterített nekem egy száraz törölközőt kilépőként. A zuhanyban kétféle tusfürdő és egy női borotva(?). Törölközőből azt hiszem ugyanazt vittem az elején és a végén, körbeért és jól meg lehetett vele törölközni. Van még egyféle szájvíz műanyagpoharakkal. A tisztaság megfelelő.
  • Lány külseje:

    Mónika az egyik képen is látható rózsaszín szoknyás szettben fogadott. Hogy mennyire tetszett azt mutatja, hogy már akkor állt a polgártárs, amikor ruhában kikísért a fürdőbe. A szemei kicsik, az arca is, olyan típusú, hogy elhittem volna, ha tíz évvel kevesebbet ír ki kornak. A teste egy kicsit kisebbnek és törékenyebbnek hatott, mint a képek alapján gondoltam, a feneke feszes, formás, a cicik közepes méretűek, szép ívben ereszkednek a mellkasára (én nagyon szeretem ezt az alkatot). A bőre sima, a puncija fazonra igazított. A hasa lapos, a szeméremdombja szó szerint kidomborodik egy kicsit. Egy kicsi tetoválást láttam rajta, nekem nem volt zavaró pedig általában nem szeretem őket. Beszélgetésben kedves és valamennyire tartózkodó volt, de én is, úgyhogy lehet, hogy csak miattam (én jobban szeretem hallgatni a lányokat, mint magamról beszélni).
  • Erotikus masszázs:

    Miután a szobában levettem a kabátom, megtudtam, hogy a meztelenség (Mónikáé) és a gumis francia extrák. :) Mivel erre nem számítottam és az alapot több, mint másfélszeresére növelték volna, csak az elsőt kértem. Azt hiszem van még lábimádat is, talán nem is extra és Mónika lábai nagyon szépek, de én nem szoktam ilyet kérni.

    A fürdőből visszatérve ő is levetkőzött, és amikor látta, hogy nehezen tudok hasra feküdni megkérdezte, hogy legyen-e inkább kétszeri kényeztetés. Ezt örömmel elfogadtam és a hátamra fordultam. Itt kezdődött az 1-es levezetés.

    Az első levezetés után szólt, hogy fordulhatok. "Így már a masszázs jobban fog esni", "Jobban, mint ez esett?"(haha). Hasra fordultam, a fejem a lyukba (az asztaléba 🧐), olajjal, nem túl erősen kezdte el masszírozni a hátamat, majd lement a lábaimhoz is... amikor megszólalt a csengő. Mónika kiszaladt, én közben a fenekemmel tartottam szemmel az ajtót. Kb. fél perc múlva már vissza is jött és folytatta a masszázst a lábaimtól a fenekemig, ahol sokáig elidőzött. Ennek örültem, mert nekem ez volt a masszázs legjobb része. Nem tudom, hogy szakszerű volt-e, de a fenekes rész néhány lejjebb simítással nagyon kellemes volt. Még húsz perc volt az órából, amikor újra fordulhattam, és elkezdődött a 2-es levezetés.
  • Levezetés:

    1. Kézzel és olajjal csinálta, először gyengéden majd a környező részekkel (pl. zacsi, golyók) is foglalkozva egyre erősebben és ritmusosabban. Csak néhány standard technikával dolgozott, de kellemes volt. Közben mellettem állt, elértem a fenekét, cicijeit, tudtam őket (rákérdezés után) fogni, simogatni. A fejét velem 90 fokos szögbe fordítva tartotta, így csak a haját láttam (mondjuk az is tetszett). Mónika fokozatosan vitt egyre közelebb a célhoz, majd úgy tíz perc után egy hosszút és erőset élveztem. Mikor lenyugodtam, ő alaposan, több pappírtörlővel megtörölgetett, jólesett, hogy ezt nem rám hagyta.

    2. Ez ugyanúgy folyt, mint az első, annyi különbséggel, hogy itt már nagyobb késztetést a fenéksimogatáson túlmenő aktivitásra, de (talán ebben a meztelenség extrasága is közrejátszott) nem volt bátorságom a ciciket szájjal is megkörnyékezni, főleg nem Mónikát megcsókolni vagy átvinni a kanapéra. Így megpróbáltam jobb kézzel (ő a bal oldalamon állt, bal kézzel a fenekét fogtam) a puncin elérni valamit, de ebben sem az összezárt lábak, sem a pozíció kényelmetlensége nem segített. Ez a kör kb. 12 percig tartott, ennek a végén is kaptam törölgetést. Ezután Mónika ellenőrizte a fürdőt, majd újból elmentem tusolni.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda az alapból pesti átlag alatti, de az egy extrával arra kiegészülő számú virágszálat. Az adatlapon csak kézi kényeztetés van, tehát arra számíthattam volna, hogy a gumis francia extra, de az, hogy a meztelenség is az, meglepett. Viszont kaptam kétszeri levezetést, így a korrektséget ötösre adom.
  • Összkép:

    Talán Mónikának nincs nagy rutinja, így a program sem nagyon változatos (bár az én hibám is, hogy nem kérdeztem, hogy részemről mi fér bele), de nekem megérte, mert Mónika nagyon tetszik és kényeztetés közben úgy éreztem odafigyel a reakcióimra, így mind a kettő végig nagyon kellemes volt.
Happy Massage