• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt egyszerűen, simán. Az egyeztetés után a megbeszélt időpontban ott voltam nála.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen van Krisztina kuckója. Villamos a közelben. Autóval voltam, a parkolás kicsit bajos, de megoldható és fizetős.
  • Helyszín:

    Egy bérházban található a szépen berendezett, modern lakás. A fürdő is kulturált és minden jóval felszerelt. Megtalálható benne minden kegyszer ami szükséges a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható enyhén telt hölgy Krisztina. Rövid vörös haj, bájos arc, hatalmas cicik, szóval szexuálisan vonzó nagyon. Engem beindított, ahogy kell.
  • Action:

    Szexi, sötét ruházatban fogadott és bevezetett a bűn szobájába. A részletek tisztázása után irány zuhizni. Visszatértem után kellemes csók csata és simivel indítottuk a rakétákat. Lehámoztam róla a textilt és kezelésbe vettem testét. A ciciket és a nunit is kényeztettem, közben meg csókhegyek. Alaposan felizgultunk, de azért még egy egészséges NF adagot kaptam a biztonság kedvéért, majd kértem a gumimat. Megkértem, hogy üljön rám és lovagoljon meg. Kezemben a didkók én meg amilyen mélyre csak tudtam beküldtem az ezredest. Váltottunk kutyusba. Így is megadagoltam Krisztinát. Édesen nyögdösve érzékeltette velem, hogy így is élvezi. Fordulás misszibe és folytattuk a döngölést. A végjátékban lekaptam a gumit és az ikrek közé helyeztem az álló harcost és ide engedtem a fehér lávát. Rendesen beterítettem ezt a testtájékot. Letisztogattuk egymást és pihegni, dumcsizni kezdtünk. Jól esett az erőgyűjtés.

    Szólított a természet kegyetlen hívószava és csókkal kezdve indítottuk a második menetet. Nf, kézimunka hatására ismét működésbe jött a rendszer, így hát ismét jött a pajzs. Kis kifli, nagy kiflibe küldtem be a vérerest, de átfordultunk oldalra, illetve hátulról hatoltam be, kicsit felhúzva a lábát. Nagyon élveztem a melegben minden másodpercet, de emlékezve az előzményekre kértem, hogy üljön bele és lovagoljon meg. A legjobb döntés volt. Megemeltem a csípőmet és átadtam az irányítást. Krisztina maga irányítva a szöget, tempót vadul táncolt rajtam. Szerintem csúcs közeli állapotban volt, talán el is jutott oda. Kicsi pihegés után váltottunk misszibe és némi döngölés után kezébe adtam a levezetést. nagyon kellemeset durrantam ujjai között.

    Némi pihegés után gyors zuhi, kellemes búcsú és indulás tovább a élet rögös útján.
  • Elszámolás:

    Az akció elején adtam át a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálból összeállított csokrot. A hirdetésben megadott dolgokat mindent kihasználtam.
  • Összkép:

    Rendes lepedő-akrobatikai mutatványokkal tarkított órácskát töltöttünk el. Barátnő feelinges, csodálatos légyott volt. Kimondottan kellemes partner Krisztina.
Happy Massage