• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedvesem!
    Olyan édes vagy, hogy minden randit meg irsz! Ezt is szeretem benned, szuperül éreztem magam veled de ezzel úgyis tisztába vagy!
    Várlak szeretettel máskor is, de ezt tudod!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam, villogni piros betűkkel a most felveszi hívható jelzést. Így hívtam és egyből fel is vette a telefont. Gyorsan meg is egyeztünk egy közeli időpontban, amit, mint általában VTR-en is megerősítek. Vissza is igazolta hamar.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a ház előtt sikerült is parkolnom pont ott volt az parkoló automata, mert fizetős a környéken a parkolás. Így nem kellett csak egy pár lépést tennem a kapuig. BKV járat is jár a ház előtt trolibusz formájában, de nem ott áll meg hanem kicsit arrébb, de az egyes villamostól is maximum 5 perc séta. A címet ismertem mivel már voltam nála, amit a GPS is ismer és pontosan odanavigál. Roppant egyszerű a megközelítés a szerviz úton kell menni, aki autóval menne az erre figyeljen.
  • Helyszín:

    A lakás földszinti bejutás diszkrét, rend és tisztaság volt mindenhol, mint mindig higiéniailag is rendben van. Fürdőben van bő tusfürdő választék. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam a fürdőben pedig egy tágas tusoló van előtte egy kis paddal ahová lehet tenni a törölközőt és egyebeket. A szobában most egy fotelra tettem le ruháimat, de van egy nagyobb ágy is ahová le lehet tenni a ruháinkat. Az ágy pedig egy kényelmes franciaágy szolgál a szeánsz ideje alatt az együttlétre. Remek hely az ilyen és hasonló együttlétekre.
  • Lány külseje:

    A képei között vannak régebbi és újabb képek is kicsi retusálással és arc takarással gyakran tölt fel képet így mondhatni, hogy napra készek a fotói. Otthoni ruhában fogadott olyanban még úgy se láttam. Az arc kitakarás se tévesszen meg senkit szép arcú mosolygós abszolút barátnő feelinges lány. Az cicijei eredetiek nagyságukból adódóan gravitálnak, de remekül reagálnak kezek finom érintésére. Nem egy vékony lány, de ez látszik is a képein olyan van mit fogni rajta alkat. Pont ezt szeretem és vonzó benne.
  • Action:

    Pontosan érkeztem a már jól ismert helyhez. Rácsörögtem és beengedett nyílt is az ajtó azonnal és belépve puszikkal köszöntünk egymásnak. Érkezésemkor átadtam neki szerény ajándék csomagomat boldogsághormon formályában. Majd nem húzva az időt gyorsan ledobáltam ruháimat a fotelre. Irány a tusolás most megkértem, hogy nem jönne-e velem. Természetesen igent mondott erre a kérésemre. Így ő is ledobta magáról azt a kevés otthoni ruhát.

    Együtt mentünk a fürdőszobába a tusoló tágas is simán elfértünk mindketten. Lecsutakoltuk egymást kölcsönösen ő férfi tusfürdővel én pedig őt női tusfürdővel. Majd alaposan leöblítettük egymást. Közben azért volt egy kevés szájra puszi mivel nemrég volt egy kis fogászati kezelése, ezért most a csók elmaradt. Ez mondjuk érhető és el is elfogadtam.

    Szájvíz használat után tértünk vissza a szobába. Megbeszéltük, hogy most öltözetben történik minden, amit szintén elfogadtam. Mindenekelőtt egy olajos cicis csúszkával kezdtük ezt a vélhetően felejthetetlen együttlétet. Beolajozta a cicijeit én addig hátamra feküdtem ő pediglen óvatosan rám feküdt és elkezdődött az izgalmas cicis csúszka. Közben szájra puszikat adtam neki mikor a szám közelébe ért. A bajtársam is magához tért.

    Miután kicsúszkálta magát felajánlotta, hogy tegyük magunkat hasznosabbá és folytassuk 69-ben én örültem ennek a javaslatnak. Megfordult, de előtte beöltöztette bajtársamat. Most már 69-ben is voltunk.

    Na itt volt nyalakodás kedvünkre viszonylag sokáig. Így még az ikreivel is tudtam játszadozni, ami úgy vettem észre, hogy tetszett nekik. Közben úgy éreztem a puncijából szivárgó édes nedűből, hogy el is élvezett talán, de ezt ő is megerősítette. Ez külön örömmel töltött el.

    Érezhetett már valamit, mert megkérdezte, hogy milyen pózban szeretném én pedig azonnal rávágtam a jól bevált kutyusba szeretném, ha lehetne kérnem. Miért ne lehetne vágta rá. Helyet cseréltünk, most már ő volt előttem bepucsítva én pedig egy kis segédlettel beirányítottam bajtársamat a kellően megizzasztott puncijába.

    Ebben a pózban nagyon jól tudtam irányítani az ütemet ő pedig mozgatta a farát rendesen. Hol erősebben hol pedig visszafogottabban mozogtam, mert minél tovább szerettem volna benne lenni. De eljött a végső visszaszámlálás meg lett az eredmény is. A szűk punci hatására ellőtte puskaporát bajtársam hiába próbálta visszafogni magát nem sikerült neki sajnos. Egy kicsit hagyott punci melegében majd az előbújás után rám bízta az öltözet eltávolítását és a tisztába tevést is.

    Felajánlottam neki most én, hogy szeretné-e, ha imádnám a lábát egy kicsit. Ennek hallatán nagyon megörült, már feküdt is a hátára én pedig először az ikreit nyalakodtam meg és kapott szájra puszit is. Majd rátértem a finom lábai kényeztetésére. Kezdve a kis ujjaitól haladva a nagy lábujjáig végig pusziltam először őket, majd belecsaptam a középébe. Nyelvészkedésem tetszett neki mondta is, hogy ügyes vagyok ennek hatására még jobban odatettem magamat. Mindkét lába ujja kicsitől a nagyig kaptak nyelv csapásaimból még a talpait is bevontam nyelv játékomba. Meg is jegyezte, hogy ilyen kényeztetésben nem igazán volt még része.

    Ezt jó volt hallani, mert ez egy pozitív visszajelzés volt a részéről, hogy jól ténykedtem. Az időnk viszont a végéhez közeledett így abba kellett hagynom. Egy gyors tusolásra volt már csak időm. Majd felöltöztem és indultam utamra. Búcsú puszikkal engedett utamra. Csókollak
  • Elszámolás:

    Extrával nem foglalkoztam, mert ő maga volt az extra. A neki vitt csekély boldogsághormont előre az ő megérdemelt virágszálait pedig távozásom előtt tettem le a boldogsághormon alátéve. Pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Újfent kellemes órát sikerült összehoznunk, ami nem jöhetett volna létre, ha nincs Nancyy. Így ajánlom mindenki figyelmébe csalódni biztos nem fog, aki meglátogatja. Köszönöm szépen ismét jól sikerült randevút. Csókollak.
Happy Massage