• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Dràgasàg ☺️, mit is reagàlhatnèk...🙃😋
    Köszi az ajit, a beszit ès a Szupeeer "randit"😉!

    Azt hiszem ez igy elsőre a tökèletes összhang volt, egymàsra hangolódàs 5*-os 😁, hàààt kihoztad belőlem a kisördögöt is, ez az igazsàg☺️, szóval remèlem a folytatàst😋, vàrlak mèg😉😋💋
    Csókok mindenhova🥰😘

  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem a hirdetésével, de valamiért csak most jött el a pillanat, hogy küldtem neki egy VTR foglalást. Néhány üzenetváltás után már csak izgatottan vártam a randi eljövetelét.
    A randi előtt negyed órával küldött üzenetet is, hogy ha előbb érkeznék, akkor hívjam nyugodtan, ne várakozzak. Roppant pozitív.
  • Megközelítés:

    13. Kerület csendes utcája, nem messze az ELMŰ székháztól. Ha ott dolgoznék, tudnám hol tölteném az ebédidőt. 😁
    Parkolás meglepően egyszerű volt. Waze meg mindenhova odatalál.
  • Helyszín:

    Takaros kis lakás. Van külön masszázs ágy is a szakszerű masszázshoz. A baszobában egy nagy franciaágy, mely kellő alkalmatosság az ágytornához.
    A fürdőben többféle tusfürdő és pohár szájvízzel rendelkezésre áll. Egyedül a fürdőkád lapozgatós paravánjával nem tudtam kibékülni.
  • Lány külseje:

    Amikor megérkeztem egy lila koktélruhában fogadott magassarkúval. Nagyon csinos volt, akár indulhattunk volna bármelyik klubba szórakozni. Biztos, hogy mindenki őt nézte volna. Szép, hullámos szőke haja és csinos, formás arca éke a csókra hívogató ajkai és azokkal formázott bájos mosolya. Szemei nagyon szépek és folyamatosan tartja a szemkontaktust. Lesi minden rezdülésemet.
    Alakja kifogástalan, mellei is formásak, nem gravitálnak, alkatához illőek és szeretik a kényeztetést. Popsija is formás, doggyban kifejezetten élmény volt rajta legeltetni a szemeimet.
    Lábai karcsúak és kellően hosszúak, magassarkúban már majdnem zavarban voltam, hogy csak pár centivel vagyok magasabb.
  • Action:

    Mikor megérkeztem, akkor kicsit ledöbbent, hogy milyen fiatal vagyok (pedig nem is 😃). Kabát, cipő le az előszobában, aztán a nappaliban lévő kanapéra invitált. Leültünk egymáshoz közel és beszélgetni kezdtünk, közben kezemet a combjain melengettem.
    Voltam már néhány lánynál, de ez a ráhangolódós, randi-szerű felvezetés újdonság volt és nagyon jó dolognak tartom. Ahol futószalagon fogadják a vendégeket, ott természetesen ez megoldhatatlan feladat lenne, mint ahogy egyesek nem tolerálnák, hogy az ő idejükben nem egyből az történik, amiért mentek. De Joy más. Joynál nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
    Ad időt a ráhangolódásra, feloldódásra. Beszélgetés közben itallal kínál. Többféle van előkészítve az asztalon, én vizet választok.
    Beszélgetés közben nem mindig sikerült a szemébe néznem, mert az erősen dekoltált ruhából kivillanó domborulatok időnként elvonzották a tekintetem, pedig igyekeztem gáláns lovagként viselkedni.
    Pár perc vidám csevej után közös megegyezéssel a zuhanyzás felé tendálódtam, gönceimet a kanapéra helyeztem el. A fürdőben már be volt készítve 2 türcsi, azokból választottam.
    A fürdőből kijövet Joy már a szemben lévő szobában várt egy fekete tanga-melltartó összeállítású fehérneműben.
    Csábos tekintetével végigmért, de ekkor még nem sejtettem az elkövetkezendőket.
    Elé álltam, átöleltem és heves csókolózásba kezdtünk. Roppant finom, puha szája van és nem fél a nyelvét használni. Igazi csókok voltak ezek, nem holmi imitációk. Kezeim popsiját simogatták miközben ő megszabadított a derekamra csavart törölközőtől és rátapintott ekkor már éledező farkamra.
    Tetszett neki, amit talált, így egy szempillantás alatt már guggolt is le és hevesen nyalni, szopni kezdte a farkam. Már itt megmutatta, hogy majdnem tövig el tudja tűntetni a kicsi ént.
    Kissé meglepett a heves reakció, de cseppet sem bántam. Cuppogott rajta rendesen, mint akinek meghozták a rég nem látott kedvencét.
    Majd felállt, ismét csókolóztunk, aztán az ágyra feküdt féloldalasan, én meg az ágyhoz álltam, így folytatta a franciás bemutatót. Én eközben a popsiját simogattam, majd kikapcsoltam a melltartóját és a melleit simogattam.
    Kellemes percek teltek el így, miközben hol a zacsit, hol a rudat nyalogatta, néha egész mélyen bevéve.
    Aztán kértem, hogy feküdjön az ágyra, mert én sem szeretnék adósa maradni, így lefeküdt, párnákat tett a feje alá én meg elhelyezkedtem széttett lábai között. Azért a helyezkedés közben még kapott egy csókot és a ciciket is megpusziltam.
    A punci már igencsak nedves volt, de én még tettem hozzá egy jó adagot. Van egy kis jelzés értékű pamacs a dombocskán, mely igényesen fazonra van alakítva.
    Joynak egy fokkal jobban tetszett a nyalakodásom, mert szerintem jócskán túlteljesítettem az elvárásait. Eszméletlen kéjes hangok közepette markolászta melleit, melybe én is besegítettem egyik kezemmel, másikkal a puncit simiztem, miközben nyelvem szorgoskodott csiklóján.
    Miután már túlhevült, pihegés közben megköszönte ténykedésem és mondta, hogy most már megetek. 😃
    De Joyt nem ilyen fából faragták, kérte, helyezkedjek kényelembe, amit pillanatok alatt meg is tettem és ő hasra feküdt a lábaim között. Nyalta a zacsit, nyalogatta a farkam, majd bekapta, itt is megpróbálta teljesen eltűntetni, aztán pár perc után rákérdezett a folytatásra, itt jeleztem, lesz még itt lehetőség, úgyhogy nyugodtan befejezheti amit elkezdett. Nem is kellett kétszer mondani, ennek megfelelően turbo fokozatra váltott a kivigzésem elérése érdekében. A várt hatás nem maradt el és egy hatalmasat élveztem a szájába. Kézzel besegítve kicsalogatta belőle az utolsó cseppeket is. Kaptam törlést, meg egy kis vizet és felajánlotta, hogy megmasszíroz.
    Ehhez áttipegtünk a profi masszázságyhoz, ahol hasra vágtam magam. A hátsómat letakarta egy türcsivel és megmasszírozott, miközben jól elbeszélgettünk. Már a szakszerű masszázs mitt is megérte volna a látogatás, de Joy még tartogatott némi csodás programot számomra ezen kívül is.
    Bementünk vissza a szobába és némi csókolózást követően ismét a szájában találtam magam. Ugyanazzal a vehemenciával szopta a farkam, mint az első pillanatban. Tudja mi kell nekünk, kujonoknak. 😃
    Pár perc franciás felvezetés után közös megegyezéssel a gumírozás mellett döntöttünk.
    Én térdelve maradtam az ágyon, ő meg hanyattfekvésben terpeszben kínálta fel hívogató punciját, melybe be is illesztettem a farkam és közepes tempóban dugni kezdtem. Azt hiszem nagyon jól illett a farkam a puncijába.
    Lábait fogtam miközben diktáltam az ütemet és olyan kéjes hangokat adott, melyek tovább forrósították a hangulatot. Miután a térdeim kezdtek így fáradni, kértem hogy jöjjön az ágy szélére, bepucsított és bevezette a farkam a csodás punciba.
    Itt sem hagyott alább a lendület, dugtam ahogy bírtam, az ágyékom csak úgy csattogott Joy hátsóján. Közben kezeimmel a popsiját simogattam, vagy épp előrenyúltam a melleit megsimogatni. Így is dugtunk vagy 10 percig, aztán kezdtem fáradni, így kértem egy fordulást. Hanyatt feküdtem, Joy pedig letepert és belecsüccsent ágaskodó hímtagomba.
    Elkezdett guggolva lovagolni, de nem hagytam sokáig eszeni, elkezdtem alulról mozogni benne. Így is dugtunk pár percig, de jelezte hogy látja nem bírom mozgás nélkül így, hanyatt feküdt az ágy szélén én meg úgy dugtam az ágy mellett állva.
    Így mozogtam benne elég sokáig, mikor jeleztem, hogy segítsen szájjal a végkifejletben. Egy pillanatig sem habozott, gumit levette és eszméletlen franciázás vette kezdetét, mindenféle technikai arzenált felvonultatva. Bekapta a farkam, majd kivette és végignyalva leste a reakcióimat, majd lejjebb vándorolt és a zacsimat nyalogatta igencsak izgató percek voltak, aztán átváltott lendületes szopásba. Nem tudom szebben írni, mert ez bizony kőkemény szopás volt, abból is a legjobb fajta. Dolgozott keményen a cél érdekében, de úgy éreztem, hogy átlendültem a holtponton, ahonnan már visszavonulót kellene fújni. Mikor ezt jeleztem, akkor Joyt ez méginkább felkorbácsolta és kijelentette, hogy nem vihetem magammal, így újabb cselhez folyamodva egyik kezét benyálazva a zacsimat izgatta, míg a másik kezével őrületes tempóban verte a farkam miközben a végén cuppogott.
    Eltartott egy darabig, míg tevékenységét siker koronázta és megöntöztem száját, állát és mellkasát. Nagyon boldog volt, hogy ismét örömet okozott, én meg mint egy fa eldőltem az ágyon, mert teljesen kifacsart. Aztán ránéztem az órára és kétségbeesve konstatáltam, hogy sajnos jócskán túlléptem az órás keret adta lehetőségeket.
    Pótoltam némi elveszett folyadékot, aztán ismét igénybe vettem a zuhanyt és egy újabb türcsit.
    Zuhé után a kanapén ült miközben én öltöztem még beszélgettünk.
    Aztán ölelés, fájó búcsú és irány vissza a munka világába.
  • Elszámolás:

    Nem titok a hozzájárulás mértéke, az órás programért ilyen hozzáállással és odaadással az abszolút ajánlott kategória. Távozás előtt hoztam szóba és adtam oda.
  • Összkép:

    Egy nagyszerű randit sikerült összehoznunk és bízom benne még sokszor megismételhetjük, mert eszméletlen volt.
    Kezdeményezőkézsége, hozzáállása, magas szexuális kultúrája és szexi kisugárzása emeli bőven az átlag fölé.
    Ahogy a tanult angol mondaná: I’ll be back. 😉😘
Happy Massage