• Sonita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mostani randit VTR-en egyeztettük 1 órán belül vissza is igazolta, a másnap délelőtti randit.
    Korábban telefonon beszéltük meg a randi időpontját. Készséges és rugalmas vendéglátó, amennyire lehet próbál igazodni a vendéghez és amennyiben valami közbe is jönne neki jóval előtte hív.
  • Megközelítés:

    Kocsival és BKV-val is könnyű az odajutás, nem lehet eltéveszteni. Parkolóhelyet eddig mindig lehetett találni, viszonylag közel a házhoz.
    Első alkalommal is könnyű volt odatalálni, bár lehet, hogy azért mert alapvetően a környéken lakom.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, rendezett, csendes, igényes környék. A házban lift van, azt ajánlom, hiszen a liftből kilépve szinte karnyújtásnyira van Sonita kéjlakja.
    A lakás rendezett, egy amerikai konyhás egy szobás lakás.
    A nappaliban egy kényelmes, nagy kanapé, a hálóban egy - célnak tökéletesen megfelelő - franciaágy.
    A fürdő felszerelt, sok tusfürdő közül lehet választani, szájvíz
    és pohár kikészítve, ahogy a törölközők is.
    A zuhanyban kád, amiben mindig picit nehezebb ilyen felfokozott hangulatban, úgy lezuhanyozni, hogy ne legyen elusztatva a fürdő, de megoldható feladat.
    A lakás alaphangulatát a félhomály, és füstölők illata határozzák meg.
  • Lány külseje:

    Mondanám, hogy mi volt Sonin mikor ajtót nyitott, de mivel pár percet késett - amiről előre értesített - ezért a ház előtt találkoztunk, utcai szettben, ami ugyanolyan vadító volt, mintha csak fehérnemben fogadott volna. A megadott adatai teljes mértékig fedik a valóságot, bár centit eddig nem vittem magammal. Illata, mint mindig kifogástalan, bár ez persze szubjektív, késésének oka is az otthoni fürdés és szépítgetés volt.
    Az utcai szett alatt egy fekete melltartó volt, ami kiemelte tökéletesen formás melleit. A ruha egy pink tangát és a Sonita által mindig viselt fekete harisnyát rejtette.
    Alakja hibátlan, ott gömbölyded és ott lapos, ahol kell, mintha csak egy szobrász faragta volna ki a testét és arca vonásait.
    Kész, hibátlan a hölgy külsőre, de a szemei azok, amik teljesen rabul ejtik a férfit. Azok az igéző kék szemek. A hajszín módosult, de az okát elmondta, így teljesen érthető.
  • Action:

    Ezt a beszámolót ihlető látogatás nem a zuhanyzás után, de még csak nem is az ajtó nyitást követően kezdődött, hanem a közös megérkezéssel.
    Amíg vártunk a liftre, már neki is állt a puhításomnak, vagyis jelen esetben a keményítésemnek halkan duruzsoló hangjával. Szeánszunk voltaképpen a lift ajtó bezárultával kezdődött, ahol is a kezei elkalandoztak a nadrágom egy bizonyos pontjára, amolyan vizsgálatszerűen, hogy az eddigi kéjes duruzsolása nyitott fülekre talált-e. Ezen a ponton jelzem, hogy egyértelműen igen. Még a liftben kaptam egy két puszit és egy igazán forró csókot - hiszen tudja, hogy ahogyan ő is úgy én is a legnagyobb fokú higiéniával készülök a randinkra.
    A liftből kiszállva már kézenfogva tettük meg azt az egy-két lépést az ajtóig. Az ajtó kinyílt, mi be suhantunk gyorsan rajta.
    Amíg Sonita bezárta az ajtót, és amíg még nekem is volt elég lélekjelenlétem, a kabátom zsebéből a csokrot a konyhapultra helyeztem el. Mire megfordultam vendéglátóm már bújt is hozzám, és nekiállt vetkőztetni forró csókok közepette. Nekem sem kellett több, a csókok és az igéző szemeinek kereszttűzének "folytogató" nyomása mellett én is elkezdtem kicsomagolni Sonitát a felesleges ruhadarabokból.
    Amikor eljutottam a fehérneműkig, akkor picit végignéztem Soni már-már tökéletes testén, és pont úgy esett le az állam, mint első megpillantása során. Ekkor egy kis, de őszinte mosolyt vettem észre az arcán, amit hamar átfordított egy buja mosolyba, tudta, látta rajtam, hogy teljesen rabul ejtett. Hátat fordított nekem, hozzám tolta magát, és jól bedőlve, szépen lassan húzta le magáról pink bugyiját. Még pár csók, majd hozzám hajolva súgva- mintha még bárki más is hallhatott volna minket - kérte,hogy vegyek egy gyors zuhanyt, amíg ő tesz valami zenét, de ne siessek, mert csatlakozni szeretne.

    Így is lett, csatlakozott majd egymást zuhanyoztattuk meg, és nevettünk azon, hogy mindketten maximum 15 perce ugyanezt csináltuk csak egyedül. Kezei ismét elkalandoztak, majd jól ráfogott a kisfőnökre, mélyen a szemembe nézett - tudja, hogy ettől teljesen meghalok - és, mint egy udvarias úrihölgy megkérdezte, hogy "Szabad?", a válaszom annyiban itt már kimerült, hogy megcsókoltam. Már majdnem a zuhany alatt elvitt, amolyan 0. menet gyanánt. Végigcsókolta a testem, majd az ezredest is, mielőtt bekapta volna. Kezeit a combjaimra tette és így ügyködött rajtam, hol mélyen bekapva, hol csak a végét kényeztetve, de végig a szájában tartva. Mielőtt kivégezett volna - tudva ezt - feljött még egy-két csókra. Elzártuk a zuhanyt, törcsi, majd be a szobába, ahol nem bírva magammal, finoman az ágyra döntöttem az istennőm és a kelyhéhez járultam leróni az iménti tartozásomat.

    A nyelvemmel kényeztettem, hol finoman hol ütemesebb, hol mélyebben, hol finom csókokkal. Hol a kelyhét, hol a combajit, hol a szemérem ajkait, hol a szemére dobját. Ő pedig hol a feje feltett összekulcsolt kézzel hagyta, hol melleit markolta, hol összeszorította combjaival a fejem, hol pedig a hajamba túrt.

    Én nem akarok olyan beszámolót írni, ahol elmondom, hogy hányszor és hogy vittem el csodálatos vendéglátóm, azt ő tudja, hogy ottlétem alatt ő mennyire és, hogy élvezett engem.

    Ami viszont tény, hogy jó sokáig lehettem lábai között, ami után finoman jelezte, hogy ő márpedig meg akar lovagolni. Nem kérdezett semmit - ismét csak - tudta, hogy én is mire vágyom. Szkafander fel, majd belém ült. Maga az action is elképesztő így, de a látvány, a hangok konkrétan brutálisak. Amíg lábai "fogságában" voltam is hallottam ezt-azt odafentről, de ebben a pózban, minden sóhaja tisztán kivehető volt, ahogy gyorsított, ahogy lassított, ahogy mélyebbre engedte, ahogy csak a végén játszott. Én pedig azt sem tudtam, hogy a fenekét, a melleit fogjam, vagy kapaszkodjak a csípőjére és diktáltassam finoman a ritmust. Így aztán mindhármat ki-ki próbáltam. A csókok itt sem maradhattak el természetesen.

    Az első körünk végét a csere hozta meg és a misszionárius, ahol noha én diktáltam az ütemet, azért, ha ő szerette volna csípőm magára ráhúzásával jelezte mire is vágyik. A csókok, az illata, a puha bőrének ajkaimmal való csókolgatása meghozta az eredményt. 1-2 perc pihenés háton fekve, majd utód eltakarítás - amit szeretek magam csinálni - közösen kimentünk a konyhába egy- egy pohár frissítőért.
    Én lekéreckedtem a kanapéra, magamat bebugyolálva a törölközőmbe és pihenésként váltottunk egy két szót is. A beszélgetés közben a kanapéból néztem Sonitát, ahogy valami latin zenére ringatta a csípőjét nekem. Meg is jegyeztem neki, hogy valami ilyesmi lehet(ne) a mennyország is. Ismét csak elengedett egy buja mosolyt, amolyan "na ezt lesd meg" típusút, és elindult felém.

    Beült az ölembe - rajtam még a törölköző, mindössze ennyi választott még elé tőle, ekkora - és csókolózni kezdtünk.
    Amikor érezte a törölközőn keresztül, hogy minden adott egy második körhöz, akkor ismét kicsomagolt, mint a randink elején és egy bődületes franciába kezdett - a korábbi koreográfiának megfelelően. Az elején oldalról, ahonnan tudtam simogatni formás fenekét, majd egy laza mozdulattal elém dobott egy párnát és lábaim közé térdelt.

    Ismét csak szólnom sem kellett a védőruha kérésért. A kanapén az első pózunk ismét csak egy Sonita-féle lovagló lecke volt a részemre, de amikor már szinte kínosan éreztem magam, hogy percek óta szinte meg sem mozdulok kértem, hogy cseréljünk pózt, bár szerintem Soni, úgy is simán elvitt volna, ha csak ő " munkálkodik" az ügyön, de azért bepróbáltuk a kutyust. Még mielőtt elkezdtük volna így, azért még egy kicsit ebből a nézőpontból is szemügyre és nyelvi kezelésbe vettem, amit kell.
    A kanapén számos pozitúrán "átrágtuk" magunkat - ezt most nem részletezném - mígnem átkeveredtünk, az amerikai konyhába és ott a pultnak döntve - hol teljesen rádöntve, hol csak neki támaszkodva, élveztem Sonitát hátulról, állva, ahonnan jó kilátásom nyílt a a fenekére, a tetkójára, és ahonnan kéz közelben voltak formás mellei, valamint ahonnan finom csókokat lehelhettem a hátára.
    Végül kértem, hogy franciásan végezzen ki, a melleire, amit készséggel meg is tett. Itt persze már többet használta a kezeit is, de basszus csoda, hogy ő még bírta akárhogyan.
    Szóval így lett végem másodjára.
    Mondta, hogy most megtakarít - látta, hogy teljesen elkészültem - de inkább a zuhanyzást választottam.
    Öltözködésem alatt még váltottunk pár szót, búcsúzóul még egy csók, és édes fáradtsággal, picit remegő lábakkal hagytam el Sonita kéjlakját.
  • Elszámolás:

    Ahogy szokták írni "pesti átlag" a csokor mérete. Amit az elején szeret rendezni. Nálam már kérnie sem kell. Bár ha tudom, hogy a konyhapultnál is fogunk akciózni akkor nem oda tettem volna le, tehát a randi végén is ott volt még a csokor.
    Az, hogy korrekt-e az a beszámolómból szerintem kiviláglik, mint ahogy az is, hogy megérte-e.
  • Összkép:

    Az összbenyomás elképesztő, minden tökéletes. Imádom Sonita egyéniségét, a külseje veszélyesen bomba. A tudása elképesztő, nagyon érez - ez mondjuk elég szubjektív. Vad, amikor vadnak kell lenni, és nőiesen érzékeny, amikor annak kell lenni. Egy randin belül is ott van a barátnős és a pornós feeling is, csak tudja az ember fia hova kapja a fejét.
Happy Massage