• Nora

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Flottul ment , már a telefonban tudtam , hogy ez csak jól sülhet el !
  • Megközelítés:

    Autóztam , navigációval , könnyen ment , nem volt semmi gond .
  • Helyszín:

    Polgári ház , nem új , de ez semmit nem von le az értékéből , szépen rendben tartott .
  • Lány külseje:

    Imádom , ha egy nőnek rövid a haja , és neki ez kimondottan jól áll . Szuper személyiség , nagy szexuális kisugárzással .
  • Action:

    Fantasztikus volt az együttlét!
    Megérkezésemkor felöltözve fogadott, de az első szóváltáskor már éreztem, hogy jól fogjuk érezni magunkat. Semmi feszkó, közvetlen beszélgetés és incselkedés...elcsépelt, de tényleg mintha a jófej (és vadító kinézetű) barátnődhöz ugrottál volna át. Kis beszélgetés után gyorsan lezuhanyoztam.
    Bevallom kicsit lefagytam, de szerencsére felajánlott egy kis masszázst, ami alatt nagyon jól egymásra hangolódtunk...végig beszéltünk, nevetgéltünk, és nem mellesleg egy egész jó hátmasszázst kaptam.
    Egy idő után azt éreztem, hogy szeretném jobban felfedezni Őt, ezért megkértem hogy végigpuszilhassam, majd odaérve a puncijához, finoman nyalni kezdtem. Pár perc múlva megfogta a kezemet és egyértelművé tette, hogy mit szeretne ha kezdenék velük...úgy tűnt valamit mégis jól csinálhattam :)
    Kicsit pihegett, majd elérkezettnek látta az időt hogy saját francia tudását is bemutassa...nagyon érzékien csinálja, mélyen bevette, nyalogatta, nyelvével ütögette. Ezt pár percig élveztem, de szerettem volna benne lenni ezért kértem hogy üljön rám. Lassan kezdtünk és számos pozíciót kipróbáltunk, szinte mindenre vevő volt és kutyusban végem is lett (említettem már, hogy a popsija egy költemény? - az a látvány mindent visz). Nem ugrott le azonnal, kedvesen még cirógatott utána.

    Ezek után még beszélgettünk mindenféléről majd idő végeztével fürdő felé vettem az irányt majd elbúcsúztunk, még biztosan visszatérek!
  • Elszámolás:

    Alapár szerintem nagyon is méltányos, az extrák pedig egyénileg választhatók. Előre kell az ajándékot lerendezni, de nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Nekem a partner ideálom: gyönyörű testű és tökéletes hozzáállású lány! Kezdeményező, figyelmes az igényeidre, és elhiteti veled hogy egy kicsit Ő is élvezi az együttlétet. Szerintem kívánni sem lehetne jobbat
Happy Massage