• Szolga lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefon. Néhány hívás után felvette és megbeszéltük a részleteket.
    Külön plusz pont volt, hogy amikor mondtam hogy pisi is lesz a programban, akkor megjegyezte, hogy igyak jó sokat előtte :)
  • Megközelítés:

    BKV-vel könnyű majdnem a lakásig menni
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Elég kicsi de tiszta. Sok fajta tusfürdő van a fürdőszobában. Szoba pont jó méret.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Mivel korábban is írták hogy nem egy plázacica várja az embert így nem lepett meg a dolog. A teste formás, nekem egyértelműen a fenék volt a leglátványosabb rész :) A mellei nem igazán szépek, de cserében sok mindent kibírnak ;)
  • Action:

    Tusolás után megtekintettük az asztalra elhelyezett játékszereit. Szép választék van! Kiválasztottam egy vibrátort, és elkezdtem azt használni rajta.
    Miután a vibrátor már megtette a hatását és minden kellően csúszós lett a kezemre tettünk síkosítót és elkezdtem öklözni. Vagy nagyon profi színésznő vagy tényleg nagyon élvezi! Közben a melleit szorítottam/csavargattam rendesen.
    Nehezen hagyja abba az ember annyira jó érzés! Gondoltam a fenekét is bevonjuk, így keresni kezdtem valami tágítót, de szólt, hogy szerinte a vibrátor is bemegy gond nélkül. És tényleg ! :D
    Ezután jött a csúcs számomra: a fenekében a kikapcsolt vibrátorral megint öklözni kezdtem. Az az érzés amikor az öklöd benne van és a fenekében levő vibrátort mozgatod, és a kezeden érzed pontosan hogy hol van, az leírhatatlan!!!
    Amikor már alig maradt erőm akkor mondtam hogy menjünk a fürdőszobába mivel az arcára akartam befejezni az aktivitásunkat és utána le is öblíteni. Az arcra élvezés után viszont majdnem elájultam, így nem tudtam az "öblítést" is vállalni, inkább lepihentem kicsit.
    Kellemeset beszélgettünk majd összeszedtem magam, és visszatértünk a fürdőszobába ahol következhetett az aranyeső. Arcra és szájba is lehet, nem kényeskedik, talán nyeli is. Ez után jöhetett egy igazi tusolás és indultam is haza. Nagyon korrekt volt, nem volt óra nézés vagy ilyesmi.
  • Elszámolás:

    Amit bejelölt azt szerintem vállalja is. Mivel minden benne van az árban így nem kell nagyon számolgatni. Én előre szeretem rendezni, igy action előtt kifizettem a megbeszélt összeget.
  • Összkép:

    Teljesen korrekt és közben kedves is. Nem igyekszik megúszni a dolgokat, hanem észben tartja és figyelmeztet ha valamit szerettél volna de elfelejtetted.
Happy Massage