• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Köszönöm szépen kedves hy! :) Örülök, hogy felejthetetlenül végződött az utána járásod, mondanám, hogy én megmondtam, de nem kötözködöm. :P ;D várlak vissza, és legközelebb szólj, hogy sötétítsek be jobban. :D

  • Egyeztetés:

    Lizzie felkeresése előtt érdemes alaposan átolvasni és értelmezni a bemutatkozását, hiszen ezzel sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát az ember. Teljesen korrekt és hasznos írást osztott meg a hallgatósággal.
    Telefonhívás pozitív, mindenre kiterjedő, s egyben humoros is volt. Sikerült megállapodnunk egy számunkra megfelelő időpontban, s lehetett készülni a szeánszra.
  • Megközelítés:

    Délutáni időpont révén kell némi apróval készülni, meg az is lehet, hogy szükséges pár kört tenni az alkalmas helyért, de nekem sikerült a bejárattal szemben leparkolni. Természetesen a GPS ismeri a címet, úgyhogy minden adott volt a megtalálásához.

    BKV teljesen rendben van, azzal sem lehet gond a megközelítés.
  • Helyszín:

    Korábbi írásokból lehetett következtetni a kissé cseles megközelítésére, de Lizzie ebben is segítőkész volt.
    Hangulatos szobában volt a tetthely, jó nagy franciaággyal felszerelt, kicsit tán világos szoba, de biztosan lehetett volna segíteni az ellenkezőjén.
    Fürdő teljes mértékben felszerelt, tusfürdő hegyek, dezodor, szájvíz, tiszta törölköző, minden adott volt.
  • Lány külseje:

    Már a képei is megbabonáztak, s többször átrágtam magam rajtuk, de az élő mindent vitt. Lizzie képei tényleg változatosak, kreatív személy révén ezt is várja el az ember tőle, de a valót, szerintem, nem adja vissza.
    Elcsépeltnek tűnhet, de a 3D-s élmény ütősre sikeredett, s 'köpni-nyelni' is alig tudtam mikor megláttam.
    Piros, pasi-vadító fehérneműben fogadott, ami még dobott egyet a látványon!
    Bájos arc, mosolygó arany szemek, csókos száj.
    Cicik élőben sokkal szebbek, mint a képeken.
    Meg kell még említenem Lizzie verbális megnyilvánulásait, na azok sem mindennapiak, nekem bejön a sokszor túlságosan szókimondó énje is.
  • Action:

    Felajánlott kezdetnek egy bemelegítő masszázst, amitől nem zárkóztam el, így szépen hasra vágtam magam, majd élveztem kezének jótékony hatását.
    Vártam azonban a vezényszót, hogy mikor is következik, de hamarosan jött, így fordulás.

    Egymás mellé heveredtünk, megcsodáltam valóban formás testét, s elkezdtem cirógatni, mely során csúsztam egyre csak közelebb hozzá, míg nem a szánk is egyre közelebb került egymáséhoz. Finoman magamhoz húztam, s megcsókoltam, amit aktívan viszonzott. Nem dugtuk nyelvünket a másik torkára, de azért elmerültünk egymásban. Érzékien csókol, s puha ajkai kellő izgalmi állapotba hoztak. Összegabalyodtunk, s húztuk egymást egyre feljebb.

    Úgy döntöttem, hogy először én kezdek bele a kényeztetésébe, ami nem is volt ellenére. Természetesen fentről lefelé terveztem Lizzie felcsigázását, amit a nyakának finom kényeztetésével kezdtem. Apró sóhajokat tán kiváltottam belőle, persze itt még nem is vártam nagy csodára. Aztán elindultam lefelé, azokhoz a számomra tetsző, kissé telt, s egyben formás cicikhez, melyek izgató bimbókkal vannak megáldva. Sok-sok puszit és csókot helyeztem el rajtuk, ügyelve arra, hogy egyik se szenvedjen hiányt. Sikerült a bimbókat rejtekhelyükről előcsalogatni, amelyeknek a csókolgatása már engem is aktívabb állapotba hoztak, azonban volt még mit felfedeznem Lizzie testén. Melltájék kellő kényeztetése után csúsztam lejjebb, közben a pocira is helyeztem el pár puszit, majd irány a fazonírozott testrés(z)éhez. Tetszik amikor van némi "leszállópálya" ezen a tájékon, ezért azon leszállva megérinthettem nyelvemmel az édes barackját. Azt tapasztaltam, hogy Lizzie szeretné, ha egy kicsit itt hosszabb ideig elidőznék, ezért bevetettem magam a barlangjába, s elkezdtem nyelvjátékom, mely során figyeltem a kisasszony reakcióit. Egy idő után elkezdte jelét adni annak, hogy talán nem teszek rosszat vele, halkan sóhajtozott, elkezdte simogatni a kezem, majd szorította combjával a fejem, jelezve, hogy hamarosan eljön a vég, s hamarosan fel is ért oda, ahova szerettem volna, s finoman eltolt magától. Kis pihit adtam, majd kérdeztem, hogy nem szeretne-e még hasonlót, de diszkréten tudtomra hozta, hogy nem igazán, ezért finoman még levezettem őt pár combpuszival.

    Emiatt kicsit több időt pihiztünk, egymás mellé simultunk, s pár szót váltva Lizzie felém kerekedett és elkezdte a ténykedését. Érdekes franciában lett részem, nem tudom kaptam-e már hasonlót?! Csorgatta a nyálát rám rendesen, s belekezdett a bőnyálas francialeckébe. Nem egyből kapta be, ami tetszett is, hanem felvezette, s először a golyókat puszilgatta, majd végig szánkázott a hancúrlécemen, amivel már az elején őrületbe tudott volna kergetni. Megjegyeztem, hogy ez így nagyon finom, s kínzott is még tovább. Idő kellett mígnem bekapta, látva rajtam azt, hogy vágyom már a szája érintésére. Megtette, s csak úgy csúszkáltatta magában, én meg moziztam, s élveztem a helyzetem. Aztán megint alulról jött felfelé és a szemeink összetalálkoztak, s megpillantottam a buja tekintetét......állítólag én se panaszkodhattam ezügyben. Kérdezte egy idő után, hogy kérem-e a gumit, de még visszakéretzkedtem a szájába, mert szerettem volna még érezni a különleges nyelvjátékát.

    Aztán gumi fel és Lizzie nyeregbe pattant. Micsoda lovas, jól játszott a hancúrléccel. Többféle mozgást bemutatott, hol teljesen magába engedte, hol pedig rám simult pár csókért és úgy mozgott rajtam, összeölelkezve. Ismét felém egyenesedett és járatta magába, közben pedig felvettük a szemkontaktust és innentől folyamatosan farkasszemet néztünk és húztuk egymást. Azt olvastam ki a szemeiből, hogy mennyire tetszik neki a történet, természetesen ezzel én is így voltam. Rágyorsított, s itt már éreztem, hogy ebből hamarosan robbanás lesz a részéről, s öröm volt látni ahogy elengedte magát és mesésen elélvezett. Nekem még kellett volna pár löket, de az élmény így is magával ragadó volt.
    Fordultunk még misszibe, s összeölelkeztünk, majd itt is aktívkodtunk egyet, azonban az időnk rendesen eljárt, ezért megszakítottuk az összemelegedést.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden megtalálható, ami szükséges lehet.
    Ár-érték arány tökéletes. Előre rendeztem, szekrényre letéve, ami végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Kellett egy kis idő míg rá szántam magam, de mindent a maga idejében.
    Rendkívül kellemesen csalódtam és nagyon jól éreztem magam Lizzie társaságában. Úgy hiszem sikerült közös hullámhosszra kerülnünk, s mindegyikünk az énje legjavát adta.
Happy Massage