• Jessica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nézegettem egy ideje a hirdetését az oldalon, de nem tudtam eldönteni, hogy mennyire az esetem Jessica. Tegnap teljesen véletlenül egy másik (nem magyar) holnapon is ráakadtam egy talán régebbi hirdetésére és ott vált egyértelművé, hogy el kell mennem hozzá:) Whatsapp-on írtam neki, mert éppen nem tudtam telefonálni, amire viszonylag gyorsan reagált. Utólag mondta el, hogy üzenetben nem igazán szokott randit fixálni, mert a telefon (teljesen jogosan) egy előszűrő nála, de az alkalmazásban lévő profil képem enélkül is meggyőzte elmondása szerint:)
  • Megközelítés:

    11. kerület, külső, új építésű része, nekem sajnos nagyon kiesik, de Jessica 100%-ban kárpótolt a hosszas autókázásért. BKV-val nem közlekedem, de biztosan úgy is el lehet ide jutni. Autóval egyszerűbbnek tűnik. A kis utcában szerintem mindig van parkoló, mivel hétvégén voltam fizetni sem kellett (bár lehet hogy hétköznap sem kell).
  • Helyszín:

    A lakásról röviden azt kell mondja, hogy messze a legjobb ilyen jellegű hely ahol az eddigi pályafutásom során jártam. Igényes, nagy, egy szauna is van a teraszon amit legközelebb fel is fogunk avatni a tervek szerint:) Tisztaság és rend van, tényleg nagyon egyben van az egész. Hasonló a stílus mint nálam otthon, ami miatt még komfortosabban éreztem magam. Fürdőben kád, teljesen jó a méret, tusfürdő is többféle. A tetthely most a nappali volt, nagy kihúzható kanapé, kényelmesen elfértünk.
  • Lány külseje:

    Ahogy fentebb is írtam a képek alapján volt bennem némi kétely, ami az első másodpercben oszlott el amikor megláttam Jessicát az ajtóban. Kora szerintem tényleg valós, elképesztően jó alak, sportos, vékony, de nem túl vékony. Ciciken alig látszik hogy meg vannak csinálva,szerintem egyel nagyobb méret még jobban állna neki, de az csak az én véleményem:) Piros fehérneműben és fekete köntösben fogadott és már a belépéskor éreztem hogy jó döntést hoztam.
  • Action:

    Miután megérkeztem innivalóval kínált és leültünk az asztalhoz kicsit beszélgetni (plusz pont, hogy nem küldött egyből zuhizni). Kellemes beszélgetőpartner, értelmes, érdeklődő, jó társaság. Miután legyűrtem a pohár vizet bár még szívesen beszélgettem volna vele, de a velem egykorú jelzett, hogy nem ezért jöttem, így kértem egy törcsit és irány a zuhi. Visszaérve a kanapén ülve várt, majd felállt hozzám és elkezdtük simogatni egymást. Kérdésemre ("van-e csók") annyit válaszolt, hogy szimpi vagyok és mehet, aminek nagyon megörültem és heves csókok közepette folytattuk egymás testének feltérképzését még mindig állva. Jessica ekkora elkezdett egy kicsit lentebb is kalandozni és egy nagyon kellemes natúr franciába kezdett, miközben én simogattam ahol értem. Miután a lábam egy kicsit elkezdett remegni az élvezettől kértem had üljek le a kanapéra, miközben ő folytatta ténykedését. Kérésemre a golyszikkal is elkezdett játszani, amit egészen ügyesen csinált. Majd miután már kellően kiélvezkedtem magam cserét kérem, hogy én is be tudjam melegíteni. A puncija finom és jól reagál. Néhány perc francia óra után szerintem sikerült a csúcsra jutattnom (majd megcáfol ha benéztem:)). Ezek után gumit kértem majd missziben kezdtük el. A lábat pakolgattam ide-oda, lent-fent a nyakamban ahogy éppen jött, de mivel annyira fel voltam spanolva így is lett végem viszonylag hamar. Hagyott lenyugodni csókok közepette, majd kiterültünk a kanapén és egy jót beszélgettünk mindenféléről. Közben egyszer sem nézett az órára, sőt el is mondta, hogy nála nem így működik a dolog, hanem érzésre (persze nem szabad ezzel visszaélni). Az elején sajnos nem tisztáztuk, hogy 1 vagy 2 lehetőség van az órában és mikor már éppen nagyon rá voltam kattanva a 2-ra és kérdeztem, hogy mehet-e a következő kör jelezte, hogy nála 1 órában 1 van. Ekkor egy kicsit lelombozódtam, de valahogy ezt is olyan bájosan közölte, hogy inkább meghozta a kedvem, hogy a nagyon közeli jövőben ismét meglátogassam és pótoljunk:) Beszélgettünk még egy kicsit, aztán zuhi és dobbantottam.
  • Elszámolás:

    Rossz szokásomhoz híven elfelejtettem az elején szóba hozni, mert teljesen a hatása alá kerültem. Úgy félúton eszembe jutott és amikor rákérdeztem mondta hogy majd a végén ráérek. Három deák igazolványt kellett felmutatni, de 100000%-osan megérte. Elmondása szerint nem vállal sok vendéget, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy megválogatja őket, amiben a tisztelet díj az első szűrő. Ez jól is van így, Ő nem egy tömegtermék!
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon pozitív. Egy rendkívül csinos, értelmes, érdeklődő és a szexet igazán élvező fiatal lányt volt szerencsém megismerni. Rajta kívül egy hasonló kaliberrel találkoztam eddig az oldalon (aki olvasta a beszámolóimat szerintem könnyen kitalálja). Ajánlanám szívesen mindenkinek, de remélem hogy továbbra is csak kevesen juthatnak be hozzá és megőrizhetjük magunknak:)
Happy Massage