• Eszti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Eszti reagálása

    Kedves BillentyuBetyar az ujjazas gumiban tortenik amit meg is emlitettem:)
    A nyelves csok termeszetesen szimpatia alapjan mukodik ami fel is van tuntetve az oldalon:) puszi:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam és egyből fel is vette. Aznapra meg is beszéltük ,hogy meglátogatom, mert már nagyon szorított a nadrág. Egyből mondtam neki , hogy a beszámolókon láttam meg.
  • Megközelítés:

    A parkolás simán ment ,mivel vasárnap volt, de amúgy is tele van parkolóval a környék.
  • Helyszín:

    Új építésű házban lévő lakásban fogadott ,amelyben többen dolgoznak, így intimnek kicsit sem lehet mondani. A fürdő szép volt és forgalmas, mivel nagy volt a mozgás (sok lány , sok kuncsaft). Úgy, hogy várni kellett a fürdőre, mint egy hostelban. , De Eszti lefoglalt a hálóban, ahol egy ágy volt, amely olyan alacsony volt , mint egy tengerimalac amely 2 lábra állt. Szóval van egy kis tériszonyom, de ez nem verte ki a biztosítékot :)
  • Lány külseje:

    Minden megfelelt a valóságnak. A mellei úgy állnak ,mint 2 hegycsúcs, bőre finom puha. Bályos arcocskája van, a szolizás az nem látszott rajta, de ez nem is zavart. Olyan formás, mint egy homokóra, Formás fenék, vékony derék és hozzá azok a gyönyörű cicik .....
    Ami nem tetszett, a fogai.
  • Action:

    Kocsival érkeztem, pontosan. Odatalálás és parkolás kiváló. Izgatottan, félve mentem fel Esztihez, vajon milyen lesz? Beenged majd, megfelel majd? Izgulós vagyok, nem tudom Ti ,hogy vagytok ezzel, de én rendkívül zavarba szoktam lenni az első találkozásoknál. Telefonba megkérdeztem Tőle , vigyek -e valamit ?
    Sör, bor, Gucci táskát? De szerencsém volt ,mert a Gucci táskát sem kérte :)))
    Szóval belépve az ajtón ,ott állt előttem tudjátok , abban a piros kocás diák miniben, amit a kis diáklányok hordanak Amerikában, combfix és felül semmi, mármint a két gyönyörű mellein kívül, amit Ti is láthatok a képei között. Azonnal ágaskodott a férfiasságom és már gondolatban az ágyában jártam. Finom puszikák a szájára, de csók az nem jöhetett szóba. :(((
    A bemutatkozás után megmutatta az akció helyszínét és elmondta , hogy barátnő feelingre gondolt , amivel nincs bajom, majd bemutatott a törölközőnek és mondta , hogy kinéz a szobából, hogy tiszta-e a terep.
    A fürdőbe érve , ahogy olvastam a beszámolok.com*on gyors zuhany , mert nem ezért jöttem ,hiszen otthon is van víz, szájöblítés, majd irány a háló, de út közben az ajtóban megláttam egy másik ISTENNŐT, aki nagyon zavartnak tűnt, pedig nem volt miért , mert alakja teljesen rendben volt, gondoltam is , hogy mondom neki, ha már így az utamba tévedt bejöhet Ő is csináljuk hármasban :))))
    Lényegre térve , elmondtam kis diákomnak, hogy én, hogy szeretem a kényeztetést , mert gondoltam koránál fogva , lehet, hogy még nem tudja :)
    Képzeljétek ,jobban tudta, mint gondoltam. Bekapta az akkor már majd szétrobbanó farkamat, ha fogalmazhatok így natúr és úgy mozgott rajta fel és le, hogy azt hittem a hullámvasúton vagyok. Szédületes érzés fogott el. Kis énem, hogy szépen fogalmazzak azt jelezte felém, hogy mindjárt végem. Eszti figyelte a tekintettemet és leállt.
    - Masszíroz meg , nem szeretnék gyorsan elmenni!-mondtam.
    - Nem tudok masszírozni .-mondta
    Majd bekent testápoló szerűséggel. Mindegy ,nem ezért jöttem gondoltam.
    -Jajj , cseréljünk- mondtam .
    Majd hátára feküdt és finoman nyelvemmel izgatni kezdtem a csiklóját. Majd, mikor ujjammal elindultam a puncija felé közölte, hogy azt nem szabad. :(((
    Se baj, fordultunk és ismét a natúr francia óra következett. Megfogta, mi? Megmarkolta kemény énemet és úgy járt rajta a szája, mintha mindig ezt csinálná :)
    Na , nem is bírtam sokáig.
    - GUMIT!!! Hajrá , csináljuk!
    Pillanat alatt felkerült és lefeküdt a hátára , felhúzta lábait és várt, hogy érkezzek. Nem várt sokáig, de hamar váltottunk és kedvenc kutyapózomban ejakuláltam. Nem játszom itt a nagymenőt. Ez van , 15 perc rá készülődés, bemutatkozás , fürdés miegymás , majd 15 perc élvezet ,nem bírtam tovább. Tudjátok , mikor kutyában elöted a pici formás feneke látványa, vékony csípöje és te tolod, hát ember legyen a talpán, aki megáll.
    Megkönnyebbültem, beszélgetés az ágyban, majd búcsúzás. Pici puszika és pá. Azért a végén a zsebemből elővettem a rózsákat és odaadtam neki, amitől zavarba lett , mert olyan jól elbeszélgetünk az ágyban , hogy azt el is felejtettük. :)
  • Elszámolás:

    Extrák nem voltak, így is extra volt.
  • Összkép:

    Fiatal kislány , aki olyan az ágyban , mint egy kis boszorka. Masszázs az nem az erőssége , de nem is hirdeti, összességében jó, máskor is meglátogatom, ha már minden lányról írtam beszámolót. :)))
Happy Massage